Haladás: az ügyvezető nem tétlenkedik, Mátyusnak sem szabad

Mech
Aranylabdás

Re: Haladás: az ügyvezető nem tétlenkedik, Mátyusnak sem szabad

HozzászólásSzerző: Mech » 2022.08.29. 11:29

Savaria1919 írta:
kristof98.haladas írta:
Savaria1919 írta:Legszarabb eredmény, mert nem nyertünk, viszont megerősíti az edzőt. A tudósítás alapján inkább mi voltunk a jobbak, de amíg a ziccereket nem értékesítjük, kár egyáltalán álmodozni is a dobogó környékéről.

Meccsről meccsre kiütközik, hogy mekkora fék NSz a csapat szereplésében. Múlt héten is 10 perc alatt sikerült mindent lerombolni, most pedig egy lazán nyerhető meccsen ikszelünk... Sokkal rosszabbul nézünk ki, mint tavaly ilyenkor, jelenleg azt sem tartom biztosnak, hogy a mezőny első felében végzünk.

Nem tudom, hogy kinek a kije, de ekkora bizalmat Szombathelyen edző nem kapott.
Azt nem értem, hogy ezt a feljutásos dumát minek kellett annyit hangoztatni a nyáron, ezzel csak a hitelüket vesztik Sélleiék.

Ha a következő 4 meccsből (Kécske i, Ajka o, Pécs i, Barcika o) nem szerzünk 8-10 pontot akkor könnyen lehet, hogy a kiesőhelyek környékén fordulunk az ősz végén. Ezután a 4 meccs után jön 2 fix szopó, Gyirmi, MTK egymás után, és még a Diókkal sem játszottunk. Nem sok jót várok, ha Szabi végigviszi ezt a szezont akkor könnyen lehet, hogy az osztályozós helyek körül zárunk. Vagy lejjebb...

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2022.08.29. 15:26

Cselszky írta:
SuperDepor írta:
Cselszky írta:Hát nem tudom, úgy az első félidő közepétől néztem, szerintem ez inkább egy tömény kínlódás volt. Mondjuk az NB2-ben nekünk is rengeteg hasonló meccsünk volt, ezzel együtt nem sok átütőerőt éreztem nálatok. A Barcika indokolatlanul magára húzta a DVTK-t, ezt le tudták volna hozni x-re. Koman a gólja ellenére egy NB2 alsóházi játékos színvonalát hozza, teljesen leépült. Lukács most kifejezetten gyengén játszott, Szőke is elég súlytalan, Bertus-, Csirmaz-, Bárdos-féle játékosokat meg nem biztos, hogy elbír egy feljutást megcélzó csapat.
Mondta a kommentátor, hogy mentek a Gyirmihez (az egy x-szagú meccs), aztán fogadjátok az MTK-t, na ellenük a Barcika elleni teljesítmény valószínűleg édeskevés lesz.
Bognárék nem nagyon pöcsölnek, persze elég könnyed volt a sorsolásuk is, de elég simán szórják a négyeseket, ötösöket, ha így megy tovább, nagyjából 15 forduló alatt kiépítenek egy akkora előnyt, amit aztán már csak menedzselni kell. Reálisan nézve, a másik helyért lehet küszködni.

Nekem nagyon alacsonyra került az ingerszintem a csapattal kapcsolatban. A szervezettség és a tudatosság szigorúan a Kondás időszak utolsó harmada és a Vukmir érához mérendő.
A védelem három alapembere (Hegedűs, Szatmári, Farkas D.) sérült volt, leginkább az utóbbi hiányzott. A kispadon két olyan ember ült (Eperjesi, Szeles) aki nyáron kereten felüli lett.
Az nb2es mérkőzéseknek több, mint a fele ilyen. Tömény kínlódás, ahogy írod. Szerintem könnyebb lesz egy Gyirmót ellen játszani, mint a tíz emberrel bekkelő Barcika ellen. Plusz pénzt ígért nekik a vezetőség, ha pontot, pontokat szereznek. Ilyet nem is hallottam még a hatodik forduló környékén.
Könyves rásérült a korábbi sérülésére, félek, hogy nem sokat fog játszani ősszel.

Farkast nem annyira ismerem, nem figyeltem, de az is megérhet egy gondolatkísérletet, hogy az alapemberként kezelt Hege-Szacsa duó valóban megérdemlik-e ezt a jelzőt. Amit az utóbbi időben láttam tőlük, az nagyon szint alatti, szerintem Viczián (ha jól rémlik, most pl. ő játszott belső védőt) tegnap bőven "megfocizta" azt, amit Szacsáék szoktak. Persze lehet, hogy Vukmir alatt estek ennyire vissza, de nagyon randa gólokat kaptatok idén, ahol lefutották, könnyedén beforgatták őket. Öt meccsen kaptatok velük (bár Hege az utóbbi meccseken nem játszott, de sok köszönet addig sem volt benne) 9 gólt, ami rohadt sok, és ezekben ők is vastagon benne voltak, kis Szacsa különösen. 35-40 kapott gól/38 meccs felett nem igazán lehet feljutni, hacsak nem Bognár-féle fociról van szó.

Ebben igazad van, Hegedűs és Szatmári az a két játékos akiknél a legnagyobb aránytalanságot lehet felfedezni az elvárt és mutatott teljesítmény között. Főleg Szatmári esetében. Írod, hogy kis Szacsa, ő annak a Szatmárinak a fia aki Sándor Tamásékkal játszott? Farkas Dániel Kövesdről jött nyáron, évekig ott játszott, jobb bekk. Van rajta egy kis súlyfelesleg, de hozza az elvart szintet, előrefelé is aktív, hármuk közül egyértelműen az ő teljesítménye a legjobb.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2022.08.29. 15:34

Savaria1919 írta:
kristof98.haladas írta:
Savaria1919 írta:Legszarabb eredmény, mert nem nyertünk, viszont megerősíti az edzőt. A tudósítás alapján inkább mi voltunk a jobbak, de amíg a ziccereket nem értékesítjük, kár egyáltalán álmodozni is a dobogó környékéről.

Meccsről meccsre kiütközik, hogy mekkora fék NSz a csapat szereplésében. Múlt héten is 10 perc alatt sikerült mindent lerombolni, most pedig egy lazán nyerhető meccsen ikszelünk... Sokkal rosszabbul nézünk ki, mint tavaly ilyenkor, jelenleg azt sem tartom biztosnak, hogy a mezőny első felében végzünk.

Azt nem értem, hogy ezt a feljutásos dumát minek kellett annyit hangoztatni a nyáron, ezzel csak a hitelüket vesztik Sélleiék.

Holdampfért nem nagyon voltatok oda - ha jól emlékszem a régebbi kommentekre, nálunk az egyik legstabilabb teljesítményt nyújtja.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2022.08.29. 16:04

SuperDepor írta:
Savaria1919 írta:
kristof98.haladas írta:Meccsről meccsre kiütközik, hogy mekkora fék NSz a csapat szereplésében. Múlt héten is 10 perc alatt sikerült mindent lerombolni, most pedig egy lazán nyerhető meccsen ikszelünk... Sokkal rosszabbul nézünk ki, mint tavaly ilyenkor, jelenleg azt sem tartom biztosnak, hogy a mezőny első felében végzünk.

Holdampfért nem nagyon voltatok oda - ha jól emlékszem a régebbi kommentekre, nálunk az egyik legstabilabb teljesítményt nyújtja.

kiba nagy alibi király, én nagyon rühelltem, persze örülök, hogy nálatok megtanult focizni, így még jobban utálja most már az ember :D
lehet most jó passzban van, de az nb1-re édeskevés lenne ha feljuttok
kb ilyen iszlai színvonal, a labda talán kevésbé zavarja

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2022.08.29. 16:33

Mech írta:
Savaria1919 írta:
kristof98.haladas írta:Meccsről meccsre kiütközik, hogy mekkora fék NSz a csapat szereplésében. Múlt héten is 10 perc alatt sikerült mindent lerombolni, most pedig egy lazán nyerhető meccsen ikszelünk... Sokkal rosszabbul nézünk ki, mint tavaly ilyenkor, jelenleg azt sem tartom biztosnak, hogy a mezőny első felében végzünk.

Ha a következő 4 meccsből (Kécske i, Ajka o, Pécs i, Barcika o) nem szerzünk 8-10 pontot akkor könnyen lehet, hogy a kiesőhelyek környékén fordulunk az ősz végén. Ezután a 4 meccs után jön 2 fix szopó, Gyirmi, MTK egymás után, és még a Diókkal sem játszottunk. Nem sok jót várok, ha Szabi végigviszi ezt a szezont akkor könnyen lehet, hogy az osztályozós helyek körül zárunk. Vagy lejjebb...

Kécskére nem nyerni járunk, Ajkán Karesznak masszív brigádja van, szerintem valamelyik exünk tuti betalál, Pécsett egész jó gárda állt össze a magára találó TGK-val, és ez a Barcika se rossz. Szóval nem túl jó kilátások, pláne az eddigi teljesítményünk tükrében.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2022.08.29. 17:24

SuperDepor írta:
Cselszky írta:
SuperDepor írta:Nekem nagyon alacsonyra került az ingerszintem a csapattal kapcsolatban. A szervezettség és a tudatosság szigorúan a Kondás időszak utolsó harmada és a Vukmir érához mérendő.
A védelem három alapembere (Hegedűs, Szatmári, Farkas D.) sérült volt, leginkább az utóbbi hiányzott. A kispadon két olyan ember ült (Eperjesi, Szeles) aki nyáron kereten felüli lett.
Az nb2es mérkőzéseknek több, mint a fele ilyen. Tömény kínlódás, ahogy írod. Szerintem könnyebb lesz egy Gyirmót ellen játszani, mint a tíz emberrel bekkelő Barcika ellen. Plusz pénzt ígért nekik a vezetőség, ha pontot, pontokat szereznek. Ilyet nem is hallottam még a hatodik forduló környékén.
Könyves rásérült a korábbi sérülésére, félek, hogy nem sokat fog játszani ősszel.

Farkast nem annyira ismerem, nem figyeltem, de az is megérhet egy gondolatkísérletet, hogy az alapemberként kezelt Hege-Szacsa duó valóban megérdemlik-e ezt a jelzőt. Amit az utóbbi időben láttam tőlük, az nagyon szint alatti, szerintem Viczián (ha jól rémlik, most pl. ő játszott belső védőt) tegnap bőven "megfocizta" azt, amit Szacsáék szoktak. Persze lehet, hogy Vukmir alatt estek ennyire vissza, de nagyon randa gólokat kaptatok idén, ahol lefutották, könnyedén beforgatták őket. Öt meccsen kaptatok velük (bár Hege az utóbbi meccseken nem játszott, de sok köszönet addig sem volt benne) 9 gólt, ami rohadt sok, és ezekben ők is vastagon benne voltak, kis Szacsa különösen. 35-40 kapott gól/38 meccs felett nem igazán lehet feljutni, hacsak nem Bognár-féle fociról van szó.

Ebben igazad van, Hegedűs és Szatmári az a két játékos akiknél a legnagyobb aránytalanságot lehet felfedezni az elvárt és mutatott teljesítmény között. Főleg Szatmári esetében. Írod, hogy kis Szacsa, ő annak a Szatmárinak a fia aki Sándor Tamásékkal játszott? Farkas Dániel Kövesdről jött nyáron, évekig ott játszott, jobb bekk. Van rajta egy kis súlyfelesleg, de hozza az elvart szintet, előrefelé is aktív, hármuk közül egyértelműen az ő teljesítménye a legjobb.

Persze, a fia. Fater 73-as, a fia 94-es.
(Off, de ha már egy kis belterjesség: Kinyiknek meg - aki tőlünk igazolt Paksra - Tobe az apósa, gyerek is van.)
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2022.08.29. 17:27

Mech írta:
SuperDepor írta:
Savaria1919 írta:Nem tudom, hogy kinek a kije, de ekkora bizalmat Szombathelyen edző nem kapott.

kiba nagy alibi király, én nagyon rühelltem, persze örülök, hogy nálatok megtanult focizni, így még jobban utálja most már az ember :D
lehet most jó passzban van, de az nb1-re édeskevés lenne ha feljuttok
kb ilyen iszlai színvonal, a labda talán kevésbé zavarja

A Dió-meccsek alapján: szerintem futballozni nem tud, de a zongorát többnyire cipeli, pl. tegnap sokat melózott.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

zaggar
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: zaggar » 2022.08.29. 20:30

Úgy tűnik, h a siófoki stadion nem sokat vesztett a varázsából ebben a nagy modernizálási folyamatban. Ha jól látom még megvan az a korcsmaszerűség is a jobb felső sarokban a mentőautó mögött. De ritka szar sört ittam ott valaha megboldogult ifjúkoromban.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2022.08.29. 22:05

zaggar írta:Úgy tűnik, h a siófoki stadion nem sokat vesztett a varázsából ebben a nagy modernizálási folyamatban. Ha jól látom még megvan az a korcsmaszerűség is a jobb felső sarokban a mentőautó mögött. De ritka szar sört ittam ott valaha megboldogult ifjúkoromban.

Nem is fog, a támogatásra kapott pénzt vissza kell utalniuk.
Hazai oldalon sörfronton történt előrelépés, a balatonvilágosi Hedon főzde termékeit szolgálják fel, ha jól láttam.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Lokar
Tartalék

HozzászólásSzerző: Lokar » 2022.08.29. 22:39

Cselszky írta:
SuperDepor írta:
Cselszky írta:35 percig bírta.
Ez a Barcika azért elég szervezett kis banda, az eddigi tingli-tangli foci nem tűnik elegendőnek.

A Barcika az 1-9 között lesz, azonban ahhoz jobb csapatnak kell lenniük, hogy 90 percet hibátlanul kibekkeljenek. Olyat láttam a diósgyőri csapattól amit sok éve nem, a hibák ellenére mindenki tudta, hogy mi a dolga és hol van a helye.

Hát nem tudom, úgy az első félidő közepétől néztem, szerintem ez inkább egy tömény kínlódás volt. Mondjuk az NB2-ben nekünk is rengeteg hasonló meccsünk volt, ezzel együtt nem sok átütőerőt éreztem nálatok. A Barcika indokolatlanul magára húzta a DVTK-t, ezt le tudták volna hozni x-re. Koman a gólja ellenére egy NB2 alsóházi játékos színvonalát hozza, teljesen leépült. Lukács most kifejezetten gyengén játszott, Szőke is elég súlytalan, Bertus-, Csirmaz-, Bárdos-féle játékosokat meg nem biztos, hogy elbír egy feljutást megcélzó csapat.
Mondta a kommentátor, hogy mentek a Gyirmihez (az egy x-szagú meccs), aztán fogadjátok az MTK-t, na ellenük a Barcika elleni teljesítmény valószínűleg édeskevés lesz.
Bognárék nem nagyon pöcsölnek, persze elég könnyed volt a sorsolásuk is, de elég simán szórják a négyeseket, ötösöket, ha így megy tovább, nagyjából 15 forduló alatt kiépítenek egy akkora előnyt, amit aztán már csak menedzselni kell. Reálisan nézve, a másik helyért lehet küszködni.

Ha a Gyirmótot és az MTK-t megverjük a következő két meccsen, illetve összejön az Eppel Varga Roli “csere” akkor a masodik hely szerintem meglesz.
Sérülten is talpra fel! Majd a sírban pihenünk!
"Ha nyomot hagysz a halál se visz el csak megfigyel" K..

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2022.08.30. 15:13

Lassan közhírré tehetnék, hogy ki az a 2-3 játékos akit Felcsútról elkért Kuznyecov, holnap éjfélkor letelik.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2022.08.31. 12:45

Gera Dániel

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2022.08.31. 12:59

második csapatunk is lassan kiesőhelyen az NB3-ban, kellene oda is még pár légiós mert kevés a visszajátszó
kár, hogy nem lehet onnan kiesni, mulatságos volna
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2022.08.31. 13:10

SuperDepor írta:Gera Dániel

fu de elbaszarintotta ez a srác a karriejét a fradival

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2022.08.31. 13:13

Mech írta:
SuperDepor írta:Gera Dániel

fu de elbaszarintotta ez a srác a karriejét a fradival

Várjál, ez még semmi, nálunk felejt el futballozni az is aki valamikor tudott, jó helyre jött.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2022.08.31. 21:05

Cseke Benjamin
Meglássátok feljussunk.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2022.09.01. 10:29

Bíztam valami közelebbi és/vagy kellemes kupaellenfélben. Putnok elég messze van, és estünk már ki harmadosztályú csapat ellen, szóval nagy elvárásaim nincsenek. Pedig ha valahol, akkor ebben a sorozatban lehetne egész nagyot alkotni (lásd Kazincbarcika tavaly), de nálunk ezt mindig a tartalékok és cserék szerepeltetési lehetőségeként fogták fel, már az ritkaságnak számított, hogy tavasszal még versenyben voltunk.
- Képes Sport 1940.

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2022.09.01. 13:09

Savaria1919 írta:Bíztam valami közelebbi és/vagy kellemes kupaellenfélben. Putnok elég messze van, és estünk már ki harmadosztályú csapat ellen, szóval nagy elvárásaim nincsenek. Pedig ha valahol, akkor ebben a sorozatban lehetne egész nagyot alkotni (lásd Kazincbarcika tavaly), de nálunk ezt mindig a tartalékok és cserék szerepeltetési lehetőségeként fogták fel, már az ritkaságnak számított, hogy tavasszal még versenyben voltunk.

Ez a kupa amúgy is csak addig jó móka, amíg hétvégén vannak a meccsek, nem szerda 12:30-kor, illetve amíg nem kerülsz össze egy NB1-es csapattal.
Ott túl nagy a szakadék az idegenlégiósok miatt.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2022.09.01. 14:12

Mech írta:
Savaria1919 írta:Bíztam valami közelebbi és/vagy kellemes kupaellenfélben. Putnok elég messze van, és estünk már ki harmadosztályú csapat ellen, szóval nagy elvárásaim nincsenek. Pedig ha valahol, akkor ebben a sorozatban lehetne egész nagyot alkotni (lásd Kazincbarcika tavaly), de nálunk ezt mindig a tartalékok és cserék szerepeltetési lehetőségeként fogták fel, már az ritkaságnak számított, hogy tavasszal még versenyben voltunk.

Ez a kupa amúgy is csak addig jó móka, amíg hétvégén vannak a meccsek, nem szerda 12:30-kor, illetve amíg nem kerülsz össze egy NB1-es csapattal.

asszem csak ebben az egy fordulóban vannak hétvégén,a többi hétközi időpont. A szakadékot csökkentené elvileg a hazai pálya előnye, de nekünk az mostanában inkább hátrány
- Képes Sport 1940.

Mech
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mech » 2022.09.01. 15:04

Savaria1919 írta:
Mech írta:

asszem csak ebben az egy fordulóban vannak hétvégén,a többi hétközi időpont. A szakadékot csökkentené elvileg a hazai pálya előnye, de nekünk az mostanában inkább hátrány

Jaja ez is nagy szó, hogy eddig ez a 2 meg még ez a 3. forduló hétvégén van.
Pedig ennek a magyar kupának csak így lehetne valamiféle rangot adni, mert egyébként a döntőig kutyát sem érdekel ez a sorozat. Kicsit olyan mintha az MLSZ-nek is csak egy nyűg lenne.

Vissza: “www.nb1.hu”