Cselszky írta:Na, mi lesz?
Tipp: Vidi-Köln 1-3, Shamrock-FTC 2-2
FTC nyerni fog, nagy különbség van a két gárda között
Cselszky írta:Na, mi lesz?
SuperDepor írta:Cselszky írta:Na, mi lesz?
tomi írta:vidistakat milyen csunyan alazzak hazai palyan :))) hangjukat nem hallani muhahahhaa
tomi írta:vidistakat milyen csunyan alazzak hazai palyan :))) hangjukat nem hallani muhahahhaa
Savaria1919 írta:most nézem, milyen cuki csoportba kerültek a skodálatos plzeniek, már a pontszerzés is bravúr kategória lenne
Cselszky írta:SuperDepor írta:Cselszky írta:Na, mi lesz?
Állítólag Bogdán véd, arra következtettem, hogy több poszton tarcsiember kezd majd, meg csak +4 van az indulásnál, így nem fognak túlságosan pörögni.
Javier Arizmendi írta:immár sosem látott mennyiségű, 96 csapat jutott a csoportkörbe. ebből a környékünkön az osztrákoknak és a cseheknek 3, a szerbek és románoknak 2 van. az elvileg mi szintünkön lévő dánoknak, skótoknak és ciprusnak 3, svédeknek, norvégoknak és izraelieknek 2 csapata lesz a csopi körben. akikkel tartjuk a szintet, azok a görögök, bolgárok, lengyelek, tótok, és kroátok (bár ők BL-eznek). na meg persze Finnország, Lettország, Litvánia, Liechtenstein, Örményország, Azerbajdzsán és Koszovó. nem érzem, hogy az NB 1 érdemben előre lépett volna nemzetközileg a fellegvárak száműzésével és a falusi futball felfuttatásával.
SuperDepor írta:Cselszky írta:SuperDepor írta:FTC nyerni fog, nagy különbség van a két gárda között
Állítólag Bogdán véd, arra következtettem, hogy több poszton tarcsiember kezd majd, meg csak +4 van az indulásnál, így nem fognak túlságosan pörögni.
Olyan vagyok a tippelesben, mint a DVTK a futballban :)
Szarka írta:Javier Arizmendi írta:immár sosem látott mennyiségű, 96 csapat jutott a csoportkörbe. ebből a környékünkön az osztrákoknak és a cseheknek 3, a szerbek és románoknak 2 van. az elvileg mi szintünkön lévő dánoknak, skótoknak és ciprusnak 3, svédeknek, norvégoknak és izraelieknek 2 csapata lesz a csopi körben. akikkel tartjuk a szintet, azok a görögök, bolgárok, lengyelek, tótok, és kroátok (bár ők BL-eznek). na meg persze Finnország, Lettország, Litvánia, Liechtenstein, Örményország, Azerbajdzsán és Koszovó. nem érzem, hogy az NB 1 érdemben előre lépett volna nemzetközileg a fellegvárak száműzésével és a falusi futball felfuttatásával.
Magyarországon csak egy kirakat-csapat van. A skótok mióta a mi szintünk? 3. helytől igen, de a Celtic-Rangers más kávéház, még ha egy meccsre meg is lephetőek.
Javier Arizmendi írta:tomi írta:vidistakat milyen csunyan alazzak hazai palyan :))) hangjukat nem hallani muhahahhaa
ugyanakkor nyilván elvárható minimális alapnak véled, hogy minden magyar szívből szurkol az afrikai hordátoknak, és nem röhög a Zseljo, Partizani vagy Qarabag elleni kieséseteken. majd nektek is összejön egy ilyen vagy Paok féle ellentábor egyszer és akkor bizonyíthattok.
Adamek írta:SuperDepor írta:Cselszky írta:Állítólag Bogdán véd, arra következtettem, hogy több poszton tarcsiember kezd majd, meg csak +4 van az indulásnál, így nem fognak túlságosan pörögni.
Olyan vagyok a tippelesben, mint a DVTK a futballban :)
de milyen vagy a futballban, drága mentősöm
SuperDepor írta:Hátha öszejön egy Ferencváros-Sturm Graz mérkőzés.
Érdekesek ezek a kofficienciaalgoritmusok, francia csapat a negyedik kalapban.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 9 vendég