Szombati foci: Fradi-Vidi!
- zaggar
- Kulcsjátékos
Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!
1. Vasas
2. FTC
3. ÚJPEST
4. Fehérvár
5. felcsút
6. ZTE
7. Debrecen
8. Kisvárda
9. Honvéd
10. Paks
11. Mezőkövesd
12. Kecskemét
Feljutók a Haladás, Siófok, ETO, DVTK négyesből jönnek.
2. FTC
3. ÚJPEST
4. Fehérvár
5. felcsút
6. ZTE
7. Debrecen
8. Kisvárda
9. Honvéd
10. Paks
11. Mezőkövesd
12. Kecskemét
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)
"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."
"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."
Na ez érdekes lenne. Szakszervezeti évforduló lesz?zaggar írta:1. Vasas
2. FTC
3. ÚJPEST
4. Fehérvár
5. felcsút
6. ZTE
7. Debrecen
8. Kisvárda
9. Honvéd
10. Paks
11. Mezőkövesd
12. Kecskemét
- zaggar
- Kulcsjátékos
Legyen már valami meglepetés is benne:)
Amúgy vannak még szakszervezetek?
Amúgy vannak még szakszervezetek?
Újpest-Munkás
Ez már jobban néz ki. Hátha csúsznak a drótosok.
nyúl írta:Ez már jobban néz ki. Hátha csúsznak a drótosok.
S igen! Ez most remek volt.
-
John McClane
- Aranylabdás
1.Fradi-Nem tudok mást elképzelni,már a kettős terhelésben is van rutin és még erősebb is a keret,mint az elmúlt években bármikor...
2.Fehérvár-idén szerintem azért már jobbak lesznek,Borisz azért nem olyan rossz edző,nemzetköziben úgy tűnik a nagy pofon most elmarad,ami visszavethetné őket,sőt a playoff minimum reális,akár még meg is szorongathatják a Fradit,elég jól is erősítettek
3.Felcsút-nekik van az első kettő után a legerősebb keretük
4.ZTE-szerintem jók lesznek Monizzal,ők lesznek a szezon meglepetése
5.Paks-a nyugalom,ami ott van sokat jelent
6.Vasas-lassan olyan keretet tákolnak össze,amitől ez reális,bár tény,hogy nem sok tudatosságot lehet felfedezni az igazolásokban,ami okozhat belső feszültségeket,de kiesési gondjaik nem hiszem,hogy lennének
7.Mezőkövesd-tipikus középcsapat
8.Debrecen-szintén,kiesni nem fognak,de az előrelépéshez több kellene
9.Honvéd-nekem leginkább ők a sötét lovak,lehet nagyon jól,lehet nagyon rosszul sülnek el ott a változásuk,a keretük alapján azért ennél hátrébb nem kellene végezniük
10.Újpest-igazából őket gondolom a 2. leggyengébbnek,mert a legjobbjaik elmentek,Croizet hónapokra kidőlt,a tulajdonosi helyzet is bizonytalan,de valahogy szerintem megint megússzák
11.Kisvársa-szerintem Révész nélkül szétesnek
12.Kecskemét-hatalmas bravúr lenne,ha nem esnének ki,igazából már a feljutásuk is az
2.Fehérvár-idén szerintem azért már jobbak lesznek,Borisz azért nem olyan rossz edző,nemzetköziben úgy tűnik a nagy pofon most elmarad,ami visszavethetné őket,sőt a playoff minimum reális,akár még meg is szorongathatják a Fradit,elég jól is erősítettek
3.Felcsút-nekik van az első kettő után a legerősebb keretük
4.ZTE-szerintem jók lesznek Monizzal,ők lesznek a szezon meglepetése
5.Paks-a nyugalom,ami ott van sokat jelent
6.Vasas-lassan olyan keretet tákolnak össze,amitől ez reális,bár tény,hogy nem sok tudatosságot lehet felfedezni az igazolásokban,ami okozhat belső feszültségeket,de kiesési gondjaik nem hiszem,hogy lennének
7.Mezőkövesd-tipikus középcsapat
8.Debrecen-szintén,kiesni nem fognak,de az előrelépéshez több kellene
9.Honvéd-nekem leginkább ők a sötét lovak,lehet nagyon jól,lehet nagyon rosszul sülnek el ott a változásuk,a keretük alapján azért ennél hátrébb nem kellene végezniük
10.Újpest-igazából őket gondolom a 2. leggyengébbnek,mert a legjobbjaik elmentek,Croizet hónapokra kidőlt,a tulajdonosi helyzet is bizonytalan,de valahogy szerintem megint megússzák
11.Kisvársa-szerintem Révész nélkül szétesnek
12.Kecskemét-hatalmas bravúr lenne,ha nem esnének ki,igazából már a feljutásuk is az
Cech-Ivanovic,Terry,Dragoner,Szkukalek-Lampard,Wedgbury-Kriston,Gera,Hazard-Drogba
Edzo:Jose Mourinho
Dibusz-Stockley,Gyepes,Carvalho,Ashley Cole-Essien,Lipcsei-Seydi,Lisztes,Podolski-Elding
Edzo:Kondas Elemer
Dibusz-Stockley,Gyepes,Carvalho,Ashley Cole-Essien,Lipcsei-Seydi,Lisztes,Podolski-Elding
-
tomi
fradi
vidi
felcsút
paks
zte
kisvárda
vasas
debrecen
honvéd
mezőkövesd
újpest
kecskemét
vidi
felcsút
paks
zte
kisvárda
vasas
debrecen
honvéd
mezőkövesd
újpest
kecskemét
- Adamek
- Flegma
1. FTC - nem érzek igazi kihívót, pedig jót tenne egy izgalmas csata a bajnokságnak
nemzetközi indulás: Vidi, Csút, ZTE, kupa meglepetés négyesből
kiesés elleni tülekedés: Vasas, Kövesd, Honvéd, Kecske, DVSC
a maradék emtékázik, csak ésszel
nemzetközi indulás: Vidi, Csút, ZTE, kupa meglepetés négyesből
kiesés elleni tülekedés: Vasas, Kövesd, Honvéd, Kecske, DVSC
a maradék emtékázik, csak ésszel
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
1. Fradi - nem kérdés, még erősebb, rutinosabb keret, egy csoportkör esetén se lesznek gondban, hacsak nem fut a Vidi-Felcsút egyike egy kiemelkedő szezont.
2. Vidi - most nem fognak bénázni, de ez akkor is csak a második helyre lesz elég.
3. Felcsút - Mindig azt várom, mikor csinálnak már belőlük bajnokot, de jelenleg nem meggyőzők .
4. ZTE - legyenek ők a meglepetéscsapat.
5. Vasas
6. Paks
7. Kisvárda
8. Mezőkövesd
9. Honvéd
Az 5-9. közt pár pont lesz, kb mindegy is a helyezesük, a lényeg, hogy bent maradnak.
10. Debrecen
Kiesés ellen fog harcolni, de végül bent maradnak.
11. Újpest - nincs új tulaj, káoszt várok, széteső csapatot, és talán az utolsó pillanatban megmenekülnek, de csak annyira, hogy végül NER kézbe kerülnek, mint a diók.
12. Kecskemét - az lenne meglepetés, ha nem tökutolsók lennének.
Igazából nagyon szétszakadt a liga, adottak a dobogósok, max egy kieső hely kérdéses. Már most unalmas.
2. Vidi - most nem fognak bénázni, de ez akkor is csak a második helyre lesz elég.
3. Felcsút - Mindig azt várom, mikor csinálnak már belőlük bajnokot, de jelenleg nem meggyőzők .
4. ZTE - legyenek ők a meglepetéscsapat.
5. Vasas
6. Paks
7. Kisvárda
8. Mezőkövesd
9. Honvéd
Az 5-9. közt pár pont lesz, kb mindegy is a helyezesük, a lényeg, hogy bent maradnak.
10. Debrecen
Kiesés ellen fog harcolni, de végül bent maradnak.
11. Újpest - nincs új tulaj, káoszt várok, széteső csapatot, és talán az utolsó pillanatban megmenekülnek, de csak annyira, hogy végül NER kézbe kerülnek, mint a diók.
12. Kecskemét - az lenne meglepetés, ha nem tökutolsók lennének.
Igazából nagyon szétszakadt a liga, adottak a dobogósok, max egy kieső hely kérdéses. Már most unalmas.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"
Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében
"Intensity is our Identity"
Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében
-
John McClane
- Aranylabdás
Bajban a Sepsi...nem tud valaki streamet?
közben meg is válaszolom magamnak...
https://tvron.net/tvlive/index.php?url= ... EsptR-33dM
ha esetleg valaki kereste....
közben meg is válaszolom magamnak...
https://tvron.net/tvlive/index.php?url= ... EsptR-33dM
ha esetleg valaki kereste....
Cech-Ivanovic,Terry,Dragoner,Szkukalek-Lampard,Wedgbury-Kriston,Gera,Hazard-Drogba
-
Cselszky
- Aranylabdás
Megyeri Balázs --> DVSC
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!
-
Sanyeey
- Világsztár
- Kapcsolat:
Cselszky írta:Megyeri Balázs --> DVSC
Felmerül a kérdés, hogy minek? Itt van Gróf, nem volt rossz tavaly Hrabina, jött a román a srác, profi szerződést kapott Erdélyi.
DEBRECENI VSC
Sanyeey írta:Cselszky írta:Megyeri Balázs --> DVSC
Felmerül a kérdés, hogy minek? Itt van Gróf, nem volt rossz tavaly Hrabina, jött a román a srác, profi szerződést kapott Erdélyi.
Nem értem én sem. Legalább hiányposztokra igazolnának!
Batikot kirakta a Honvéd, valószínűleg a Zetéhez megy.
Holender átment az orvosin már a Vasasnál, ma/holnap bejelenthetik.
-
Cselszky
- Aranylabdás
Sanyeey írta:Cselszky írta:Megyeri Balázs --> DVSC
Az utóbbi kettőt szerintem hagyhatjuk: a 16 éves gyerek egyelőre max. bő kerettag lesz az A-ban, szerintem a román sem igen jut szóhoz, eddig csak másodosztályban védett. Marad Hrabina és Gróf. Szerintem az egyikük menni fog.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!
-
Cselszky
- Aranylabdás
nyúl írta:Sanyeey írta:Cselszky írta:Megyeri Balázs --> DVSC
Mintha a hátsó sorral kezdték volna: védelem, vkp, kapus. Szerintem ez is az egyszerűbb, és megvagyunk.
Krónikus hiányposztunk volt évek óta a balbunkó: Korhutra stabilan nem lehetett alapozni, Ferenczi nem oda való, ahogy Charleston sem. Most végre van 2 db virtigli balbekkünk.
Belső védő, vkp (azt is játszó) vonalon elment a fix Pávkovics, a használhatatlan (olykor mégis pályára küldött) Nikolics, Bényei, távozhat még Baráth. Varga Józsi sem bír már egy teljes szezont. Helyettük jött Lagator, Romancsuk, Dreskovics, Neo. Létszámban ez kb. stimmel, a minőség kérdéses (az ukrán eddig jónak tűnt).
Tkp-t, szélsőt, csatárt hozni rágósabb falat.
Az augusztus még rámehet erre a formálódásra sajnos. Ki kell valahogy bekkelni, nem szabad beragadni.
Cselszky írta:nyúl írta:Sanyeey írta:Felmerül a kérdés, hogy minek? Itt van Gróf, nem volt rossz tavaly Hrabina, jött a román a srác, profi szerződést kapott Erdélyi.
Mintha a hátsó sorral kezdték volna: védelem, vkp, kapus. Szerintem ez is az egyszerűbb, és megvagyunk.
Krónikus hiányposztunk volt évek óta a balbunkó: Korhutra stabilan nem lehetett alapozni, Ferenczi nem oda való, ahogy Charleston sem. Most végre van 2 db virtigli balbekkünk.
Belső védő, vkp (azt is játszó) vonalon elment a fix Pávkovics, a használhatatlan (olykor mégis pályára küldött) Nikolics, Bényei, távozhat még Baráth. Varga Józsi sem bír már egy teljes szezont. Helyettük jött Lagator, Romancsuk, Dreskovics, Neo. Létszámban ez kb. stimmel, a minőség kérdéses (az ukrán eddig jónak tűnt).
Tkp-t, szélsőt, csatárt hozni rágósabb falat.
Az augusztus még rámehet erre a formálódásra sajnos. Ki kell valahogy bekkelni, nem szabad beragadni.
Viszont könnyű a sorsolásotok, fáradt Várda, utána két újonc ellen otthon, aztán Kövesd idegenben. Azért 8-10 pontot illene ebből csinálni.
- Savaria1919
- Aranylabdás
- Kapcsolat:
Mech írta:Batikot kirakta a Honvéd, valószínűleg a Zetéhez megy.

Angyalföldi Honvéd
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben. - Képes Sport 1940.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben. - Képes Sport 1940.
Savaria1919 írta:Mech írta:Batikot kirakta a Honvéd, valószínűleg a Zetéhez megy.
Angyalföldi Honvéd
nem tudom, hogy a Honvéd egyáltalán érdeklődött-e iránta, de több, mint 10 év kispesti múlttal elég furcsa ez a Vasashoz igazolás
kicsit orrnehéz ez az angyalföldi brigád, van vagy 5-6 csatáruk
Nincs egyébként valami szabály, hogy hány játékost nevezhetnek be a bajnokságra (regisztrálhatnak)?
Transfermarkt szerint 34-en alkotják a Vasas keretét jelenleg.
Transfermarkt szerint 34-en alkotják a Vasas keretét jelenleg.