Pótselejtező: Romániát is fogadhatnánk a döntőben

Adamek
Flegma

Re: Pótselejtező: Romániát is fogadhatnánk a döntőben

HozzászólásSzerző: Adamek » 2022.06.08. 14:12

Cselszky írta:
Adamek írta:
Szarka írta:Sztornó az a rész, valamiért az rémlett Nagy mellé, és nem helyette jött be. Valamiert az rémlett, Schafert valtotta, aki bar ugyanaz a poszt, mint Nagy, mégis másabb feladatot lát el.
Érzésre pedig úgy tűnt , hogy Callum és Fiola bejövetele után tudtuk jobban megfogni az olasz támadásokat, csökkent a nyomás.

igazából a széleket rángatták meg a digók, ott kellett Fityula is, mint friss akármi
ők se véletlen cserélték ki a háromnegyed csapatot szombatról, ez a ritmus szezon végén még az ő állapotukhoz mérten is sok, nálunk sajnos nem lehet ekkorát változtatni, bár igazából mind1, hogy azért rohannak át rajtunk mert a térdünkön járunk vagy azért mert nincs megfelelő cseresor

Séfi lepihentette magát szombatra, őt váltani kell. De úgy vettem ki, hogy még jó pár poszton rotálni akar Rossi.

rotálni kell, de nem 1-2 hanem 7-8 poszton
nálunk erősebb digók, angolok, germánok se bírják a 10 nap/4 meccs menetet sztenderd csapattal ilyen ellenfelekkel szemben, ilyen szakaszt agy VB-n se kellene menni
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Sanyeey
Világsztár
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Sanyeey » 2022.06.08. 14:21

Adamek írta:
Cselszky írta:
Adamek írta:igazából a széleket rángatták meg a digók, ott kellett Fityula is, mint friss akármi
ők se véletlen cserélték ki a háromnegyed csapatot szombatról, ez a ritmus szezon végén még az ő állapotukhoz mérten is sok, nálunk sajnos nem lehet ekkorát változtatni, bár igazából mind1, hogy azért rohannak át rajtunk mert a térdünkön járunk vagy azért mert nincs megfelelő cseresor

Séfi lepihentette magát szombatra, őt váltani kell. De úgy vettem ki, hogy még jó pár poszton rotálni akar Rossi.

nálunk erősebb digók, angolok, germánok se bírják a 10 nap/4 meccs menetet sztenderd csapattal ilyen ellenfelekkel szemben, ilyen szakaszt agy VB-n se kellene menni

Tényleg elég beteg egy sorozat. Van egyébként egy elég jó és összeszokott kezdőnk, viszont ami utána jön az nem túl veretes. Előre pl. nem tudunk cserélni senkit, ha pl Szalai úr vagy Sallai pihen. De a többi poszt sem biztató.
DEBRECENI VSC

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2022.06.08. 14:29

Sanyeey írta:
Adamek írta:
Cselszky írta:Séfi lepihentette magát szombatra, őt váltani kell. De úgy vettem ki, hogy még jó pár poszton rotálni akar Rossi.

Tényleg elég beteg egy sorozat. Van egyébként egy elég jó és összeszokott kezdőnk, viszont ami utána jön az nem túl veretes. Előre pl. nem tudunk cserélni senkit, ha pl Szalai úr vagy Sallai pihen. De a többi poszt sem biztató.

plusz a három erősebb válogatott ha akarja ezeket felfogja felkészülési vagy bulimeccsnek, nekünk van csak itt tét
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2022.06.08. 18:50

Adamek írta:
Maradonapoli írta:
Adamek írta:nem kifogásokat kért Maradonapoli elvtárs hanem kapuscserét
a lófaszt se érdekli, hogy lefürdött e már az a tróger, ha a főnök hívja akkor mossa le magáról azt a szart és induljon

Ezt szeretem benned Adamek elvtárs! A töretlen, lényegre törő vezetőképességet! Nincs kifogás és mellébeszélés. Kecmec meg pláne nincs.

arról a szóról, hogy szappan, magának semmi nem jut eszébe Maradonapoli elvtárs?

az egyikért azonnal véglegesre bannolnának, a másik, hogy börtön zuhanyzóban leesett szappan után lehajolni tilos!
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2022.06.08. 19:00

Javier Arizmendi írta:

azt kéne megpróbálnod elfogadni, hogy vannak országok, amelyek lakossága nem pont olyan, vagy legalább is a lakosság egy jelentés része nem pont olyan, mint a többség által megválasztott kormány politikája. tegyük fel, hogy a spanyol fakabátok a magyar személyimmel megfognak, amint sarló-kalapácsokat és vörös csillagokat fújkálok felfele a randa metropolitanora. ezzel Viktor-ország hivatalos politikáját képviselném? nem. kell a futballszurkolóknak képviselni az ország hivatalos politikáját? abszolult nem, legjobb lenne, ha minél távolabb lennének tőle, de persze van az a pénz...

Manbatnak: szerintem az olasz öngól előtt a második félidő első felesében a macskaevők osztálykülönbséget érzékeltetek velünk, akkor rúgtak Hajdú B. által gólnak látott felső lécet, amikor csak akartak. amúgy ez az ember állandóan (Celtic-Fradi, 2 éve) magyar kapott gólt kiált, különféle kapufás helyzeteknél. rosszabb mint Teddy bácsi.
Ez logikailag hogy áll össze? Akkor miért választja meg a többség, ha más értékrendet vall?
Az angoloktól, volt gyarmattartóktól merő képmutatás, illetve politikailag kikényszerített vezeklés térdepelni. Tőlünk bugrisság fütyülni.
De míg az első nagyjából azonosítható az idegenek által ellepett Egyesült Királyság hivatalos politikájával, addig a másodiknak kb. semmi köze a magyar kormányhoz. A nem térdeplés támogatása nem egyenlő a fütty igenlésével. Különben miért is kellene egy magyarnak térdepelni? Utolsó ismeretem szerint nem voltak gyarmataink, sem apartheid rendszerünk.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2022.06.08. 20:00

nyúl írta:
Javier Arizmendi írta:

azt kéne megpróbálnod elfogadni, hogy vannak országok, amelyek lakossága nem pont olyan, vagy legalább is a lakosság egy jelentés része nem pont olyan, mint a többség által megválasztott kormány politikája. tegyük fel, hogy a spanyol fakabátok a magyar személyimmel megfognak, amint sarló-kalapácsokat és vörös csillagokat fújkálok felfele a randa metropolitanora. ezzel Viktor-ország hivatalos politikáját képviselném? nem. kell a futballszurkolóknak képviselni az ország hivatalos politikáját? abszolult nem, legjobb lenne, ha minél távolabb lennének tőle, de persze van az a pénz...

Manbatnak: szerintem az olasz öngól előtt a második félidő első felesében a macskaevők osztálykülönbséget érzékeltetek velünk, akkor rúgtak Hajdú B. által gólnak látott felső lécet, amikor csak akartak. amúgy ez az ember állandóan (Celtic-Fradi, 2 éve) magyar kapott gólt kiált, különféle kapufás helyzeteknél. rosszabb mint Teddy bácsi.
Ez logikailag hogy áll össze? Akkor miért választja meg a többség, ha más értékrendet vall?
Az angoloktól, volt gyarmattartóktól merő képmutatás, illetve politikailag kikényszerített vezeklés térdepelni. Tőlünk bugrisság fütyülni.
De míg az első nagyjából azonosítható az idegenek által ellepett Egyesült Királyság hivatalos politikájával, addig a másodiknak kb. semmi köze a magyar kormányhoz. A nem térdeplés támogatása nem egyenlő a fütty igenlésével. Különben miért is kellene egy magyarnak térdepelni? Utolsó ismeretem szerint nem voltak gyarmataink, sem apartheid rendszerünk.

Alapvetően osztom, de azt a részét árnyaltabban látom, hogy a magyar kormánynak semmi köze a füttyögéshez. Az első esetre talán még igaz is, de a továbbiakra szinte biztatást adott. OV tavaly az ír-meccs kapcsán mondta el, hogy a térdelés provokáció, amire a magyar szurkolók csak reagáltak, nem elegánsan ugyan, de megérti őket. Nem kell provokálni, és akkor nem lesz ok ilyen reakcióra.
Elég világos, hogy a miniszterelnök álláspontját sokan kvázi szentesítő pecsétként értelmezték, a kommentszekciók azóta is visszhangozzák a szavait.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2022.06.08. 20:36

nyúl írta:Ez logikailag hogy áll össze? Akkor miért választja meg a többség, ha más értékrendet vall?

Tiencsinben mintha lett volna gyarmatunk.

én nem az mondtam, hogy a többség, hanem hogy a lakosság jelentős része, akik nyilván kisebbségben vannak, de akár 30-45% is lehet. Angliában van egy többek szerint buzibarát, térdeplős politikájú kormány, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne elég sok (a linkelt cikk tanúsága szerinti karlengető náci, fajvédő, nevezhetjük bárhogy) angol, akinek ez még annyira se jön be, mint nálunk néhányaknak. azért az rögzítsük, hogy nem az angol kormány találta ki, hogy térdeljenek a játékosok meccsek előtt. engem az sem zavar, ha pályára lépés előtt egyesek keresztet hánynak, vagy mohamedán módra korán olvasást, és esti fürdést imitálnak a játékosok, pont ugyanígy vagyok a térdeléssel. ha térdelni akarnak, térdeljenek. bár nem liberális vagyok, ebben a kérdésben roppant megengedő tudok lenni, pont leszarom a mérkőzés előtti gesztusokat.

a saját példám arra akart utalni, hogy Orbán jobbos országot épít, amilyen én nem vagyok, BoJo libsi országot épít, amiben viszont a cikk szerint élnek karlengető nácik. úgy hittem, hogy a kollégának ez meglepő volt. ez próbált a logika lenni.

bocs az offért
ETO

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2022.06.08. 20:45

Javier Arizmendi írta:
nyúl írta:Ez logikailag hogy áll össze? Akkor miért választja meg a többség, ha más értékrendet vall?

Tiencsinben mintha lett volna gyarmatunk.

én nem az mondtam, hogy a többség, hanem hogy a lakosság jelentős része, akik nyilván kisebbségben vannak, de akár 30-45% is lehet. Angliában van egy többek szerint buzibarát, térdeplős politikájú kormány, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne elég sok (a linkelt cikk tanúsága szerinti karlengető náci, fajvédő, nevezhetjük bárhogy) angol, akinek ez még annyira se jön be, mint nálunk néhányaknak. azért az rögzítsük, hogy nem az angol kormány találta ki, hogy térdeljenek a játékosok meccsek előtt. engem az sem zavar, ha pályára lépés előtt egyesek keresztet hánynak, vagy mohamedán módra korán olvasást, és esti fürdést imitálnak a játékosok, pont ugyanígy vagyok a térdeléssel. ha térdelni akarnak, térdeljenek. bár nem liberális vagyok, ebben a kérdésben roppant megengedő tudok lenni, pont leszarom a mérkőzés előtti gesztusokat.

a saját példám arra akart utalni, hogy Orbán jobbos országot épít, amilyen én nem vagyok, BoJo libsi országot épít, amiben viszont a cikk szerint élnek karlengető nácik. úgy hittem, hogy a kollégának ez meglepő volt. ez próbált a logika lenni.

bocs az offért

Tiancsin egy kis szelete, amellett, hogy a Monarchia, és nem Magyarország megszállása alatt volt, egy nyolchatalmi ellenőrző megszállás okán került OMM-kézre, hasonlóan Berlin négyhatalmi felosztásához 1945 után
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2022.06.08. 21:30

Cselszky írta:
nyúl írta:
Javier Arizmendi írta:azt kéne megpróbálnod elfogadni, hogy vannak országok, amelyek lakossága nem pont olyan, vagy legalább is a lakosság egy jelentés része nem pont olyan, mint a többség által megválasztott kormány politikája. tegyük fel, hogy a spanyol fakabátok a magyar személyimmel megfognak, amint sarló-kalapácsokat és vörös csillagokat fújkálok felfele a randa metropolitanora. ezzel Viktor-ország hivatalos politikáját képviselném? nem. kell a futballszurkolóknak képviselni az ország hivatalos politikáját? abszolult nem, legjobb lenne, ha minél távolabb lennének tőle, de persze van az a pénz...

Alapvetően osztom, de azt a részét árnyaltabban látom, hogy a magyar kormánynak semmi köze a füttyögéshez. Az első esetre talán még igaz is, de a továbbiakra szinte biztatást adott. OV tavaly az ír-meccs kapcsán mondta el, hogy a térdelés provokáció, amire a magyar szurkolók csak reagáltak, nem elegánsan ugyan, de megérti őket. Nem kell provokálni, és akkor nem lesz ok ilyen reakcióra.
Elég világos, hogy a miniszterelnök álláspontját sokan kvázi szentesítő pecsétként értelmezték, a kommentszekciók azóta is visszhangozzák a szavait.
Biztosan így volt, erről lemaradtam vagy kiesett az emlékezetemből. Ahogy a két NL-meccsből sem láttam egy percet sem. Néha restellem, hogy ide járok, mert évek óta nem láttam futballmérkőzést elejétől a végéig. Általában innen tájékozódom, mert már a sporthíreket sem olvasom el.
Nem értek egyet Orbán véleményével. A térdelést az önfelszámolás szimbolikus gesztusának vagy csak konform képmutatásnak tartom, nem provokációnak.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2022.06.08. 21:50

Maradonapoli írta:
Adamek írta:
Maradonapoli írta:Ezt szeretem benned Adamek elvtárs! A töretlen, lényegre törő vezetőképességet! Nincs kifogás és mellébeszélés. Kecmec meg pláne nincs.

arról a szóról, hogy szappan, magának semmi nem jut eszébe Maradonapoli elvtárs?

az egyikért azonnal véglegesre bannolnának, a másik, hogy börtön zuhanyzóban leesett szappan után lehajolni tilos!

én arra az esetre gondoltam amikor a jóságos Maradonapoli bácsi 41 nyarán egy kis alpesi falu szélén a legelőn bájos, de hatalmas kannákkal megáldott pásztorleánykákra bukkant, akik egymást szappanyozták fejés után a kis vízimalom melletti csobogósban

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2022.06.08. 22:30

Adamek írta:
Maradonapoli írta:
Adamek írta:arról a szóról, hogy szappan, magának semmi nem jut eszébe Maradonapoli elvtárs?

én arra az esetre gondoltam amikor a jóságos Maradonapoli bácsi 41 nyarán egy kis alpesi falu szélén a legelőn bájos, de hatalmas kannákkal megáldott pásztorleánykákra bukkant, akik egymást szappanyozták fejés után a kis vízimalom melletti csobogósban

Valóban! Köszönöm, hogy emlékeztetsz Mein Führer! Ebből akkor rajzfilm is készült:

https://www.youtube.com/watch?v=MYZuKn6 ... roductions

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2022.06.08. 23:06

tetszik a polák pofonfa, most vannak kábé a helyükön, nem amikor meccs nélkül mehetnek VB-re

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2022.06.09. 08:52

Adamek írta:tetszik a polák pofonfa, most vannak kábé a helyükön, nem amikor meccs nélkül mehetnek VB-re

Belgium: jé egy új polák pofa! Ilyet még nem pofoztam!

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2022.06.09. 10:13

Maradonapoli írta:
Adamek írta:tetszik a polák pofonfa, most vannak kábé a helyükön, nem amikor meccs nélkül mehetnek VB-re

Inkabb Lewa gondolta ezt, és nagyon visszaütött az új pofa :)
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2022.06.09. 11:52

Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2022.06.09. 12:08

remélem Ukrajna mehet majd, de ha nem akkor a lengyelek kétszer

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2022.06.09. 12:12

Szarka írta:
Maradonapoli írta:

Inkabb Lewa gondolta ezt, és nagyon visszaütött az új pofa :)

na igen, de kezdődött az online meeting, nem volt időm megfelelő kontextusba helyezni a pojént :(

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2022.06.09. 12:19

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2022.06.09. 12:35

Adamek írta:

Az ujjaimból vetted ki a szót.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2022.06.09. 12:38

SuperDepor írta:
Adamek írta:

Az ujjaimból vetted ki a szót.

igazából mindegy ki jut ki, az megérdemelten éri el a céljait és én ott fogok térdelni minden egyes kezdőrúgásuk előtt velük együtt

Vissza: “www.nb1.hu”