Cselszky írta:Szépen kitömik a Diósgyőrt és a tíreket.
Tudtam, hogy előbb utóbb jönni fog a vereség, bosszantó, hogy tettünk is érte ezzel a kezdőcsapattal. Szünetben meg cserélt ész nélkül, persze az már nem olyan, mintha úgy kezdenénk
Cselszky írta:Szépen kitömik a Diósgyőrt és a tíreket.

SuperDepor írta:Cselszky írta:Szépen kitömik a Diósgyőrt és a tíreket.
Tudtam, hogy előbb utóbb jönni fog a vereség, bosszantó, hogy tettünk is érte ezzel a kezdőcsapattal. Szünetben meg cserélt ész nélkül, persze az már nem olyan, mintha úgy kezdenénk
Cselszky írta:SuperDepor írta:Cselszky írta:Szépen kitömik a Diósgyőrt és a tíreket.
Ha nem nyer a Szeged (félidőben vezet a Haladás) és a KTE, amire jó esély van, akkor bőven belefért egy ilyen alibimeccs.
Sanyeey írta:Cselszky írta:Szépen kitömik a Diósgyőrt és a tíreket.
“Tudtuk, hogy a Pécs nehéz ellenfél, ezt ma is bizonyították.”
SuperDepor írta:Cselszky írta:SuperDepor írta:Tudtam, hogy előbb utóbb jönni fog a vereség, bosszantó, hogy tettünk is érte ezzel a kezdőcsapattal. Szünetben meg cserélt ész nélkül, persze az már nem olyan, mintha úgy kezdenénk
Ha nem nyer a Szeged (félidőben vezet a Haladás) és a KTE, amire jó esély van, akkor bőven belefért egy ilyen alibimeccs.
Megúsztuk nagy baj nélkül, a Vasas Kecskemét is döntetlen lesz.
Cselszky írta:Sanyeey írta:Cselszky írta:Szépen kitömik a Diósgyőrt és a tíreket.
“Tudtuk, hogy a Pécs nehéz ellenfél, ezt ma is bizonyították.”
"... nyilván nem fogunk nekimenni a Sajónak emiatt, ki fogjuk értékelni a mérkőzést, aztán csináljuk tovább a dolgunkat."
:D
Savaria1919 írta:Nyert a Vasas, négy pontosra hízott az előnyük.
Habár sok van még hátra, azért látszik, hogy a két nagy üldözőitől csodaszerű feltámadás kéne, ha oda akarnának érni a feljutást érő pozik valamelyikére. Nem érzem egyik brigáddal kapcsolatban sem, hogy erre lenne bennük kedv és/vagy potenciál.
Velünk kapcsolatban azt írtam még a rajt előtt, hogy a szegedi meccsig bezárólag eldől a sorsunk. Ez megtörtént, a két idei hazai vereségünkkel szertefoszlani látszanak az osztálváltással kapcsolatos reménykedések. Én személy szerint nem vártam el a brigádtól, már ez az 5. hely is erőn felüli (kevesen vagyunk, nyuggerek és tinik alkotják a keretet, megérezzük, ha az alapcsapatból kiesnek páran), bőven elégedett leszek, ha sikerül ott zárni, csak ezeket az arcpirító produktumokat próbáljuk meg felülmúlni, a szombathelyi közönség (főleg az a kitartó párszáz fő...) ettől többet érdemel.
A jövő lesz érdekes, feltéve, ha marad áprilisban a ner. Az alászállók nyilván (főleg ha valamelyik gigászi pesti is közte lesz) azonnal visszajutnának, Világi Oszi sem a másodosztályú nihilért fektetett a győriekbe, talán Homlok is ad némi zsét igazolni, Pamacsnál a stadionon múlik minden, talán a Szpari is komolyabb szándékkal vágna neki az idénynek.
Cselszky írta:Savaria1919 írta:Nyert a Vasas, négy pontosra hízott az előnyük.
Habár sok van még hátra, azért látszik, hogy a két nagy üldözőitől csodaszerű feltámadás kéne, ha oda akarnának érni a feljutást érő pozik valamelyikére. Nem érzem egyik brigáddal kapcsolatban sem, hogy erre lenne bennük kedv és/vagy potenciál.
Velünk kapcsolatban azt írtam még a rajt előtt, hogy a szegedi meccsig bezárólag eldől a sorsunk. Ez megtörtént, a két idei hazai vereségünkkel szertefoszlani látszanak az osztálváltással kapcsolatos reménykedések. Én személy szerint nem vártam el a brigádtól, már ez az 5. hely is erőn felüli (kevesen vagyunk, nyuggerek és tinik alkotják a keretet, megérezzük, ha az alapcsapatból kiesnek páran), bőven elégedett leszek, ha sikerül ott zárni, csak ezeket az arcpirító produktumokat próbáljuk meg felülmúlni, a szombathelyi közönség (főleg az a kitartó párszáz fő...) ettől többet érdemel.
A jövő lesz érdekes, feltéve, ha marad áprilisban a ner. Az alászállók nyilván (főleg ha valamelyik gigászi pesti is közte lesz) azonnal visszajutnának, Világi Oszi sem a másodosztályú nihilért fektetett a győriekbe, talán Homlok is ad némi zsét igazolni, Pamacsnál a stadionon múlik minden, talán a Szpari is komolyabb szándékkal vágna neki az idénynek.
Ha marad a NER (ami jelen állás szerint szinte bizonyos), akkor szvsz 2023-tól vagy 2024-től visszaállítják a 16 csapatos NB1-et.
Hát igen a két bajnoki címet,meg a két magyar kupát nem a szél fútta össze!Sanyeey írta:Cselszky írta:Sanyeey írta:“Tudtuk, hogy a Pécs nehéz ellenfél, ezt ma is bizonyították.”
"... nyilván nem fogunk nekimenni a Sajónak emiatt, ki fogjuk értékelni a mérkőzést, aztán csináljuk tovább a dolgunkat."
:D
Ennyi, hideg profi az ember.
Cselszky írta:Savaria1919 írta:Nyert a Vasas, négy pontosra hízott az előnyük.
Ha marad a NER (ami jelen állás szerint szinte bizonyos), akkor szvsz 2023-tól vagy 2024-től visszaállítják a 16 csapatos NB1-et.
SuperDepor írta:Cselszky írta:Savaria1919 írta:Nyert a Vasas, négy pontosra hízott az előnyük.
Az jó lenne, mert ez a tizenkétcsapatos, hárommeccses rendszer kabaré. Attól nem lett jobb a bajnokság, hogy 3 forduló alatt a dobogóról a kiesőhelyre lehet jutni és vissza, maximum hektikusabb, és még csak izgalmasnak se tartom. Nem tudom, hogy játszanak e valahol ilyen szisztémában. Ha 12 csapat, akkor legyen a felétől alsó és felsőház. Aki megnyeri az alsóházat az játszhat az EL/KL indulasert. Osztrákoknal így van.

Savaria1919 írta:Néhány éve az edzőmeccseinken többen voltak, mint mostanában a hazai bajnoki meccseinken.
RC írta:Savaria1919 írta:Néhány éve az edzőmeccseinken többen voltak, mint mostanában a hazai bajnoki meccseinken.
0-1. Nem gondolja ezt komolyan senki sem.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 34 vendég