Vasárnapi focimeccsek és televíziós közvetítések
Re: Vasárnapi focimeccsek és televíziós közvetítések
Szurkolóknál mindkét oldalon bojkott van?
- MindigÚjpest
- fanatikus
Úgy általánosságban minden pályán.zodd írta:Szurkolóknál mindkét oldalon bojkott van?
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!
MindigÚjpest írta:Úgy általánosságban minden pályán.zodd írta:Szurkolóknál mindkét oldalon bojkott van?
:D
Siralmas a lelátói 'élet', már ha lehet még egyáltalán ilyenről beszélni.
- MindigÚjpest
- fanatikus
Nem lehet,max a válogatott mérkőzésein.zodd írta:MindigÚjpest írta:Úgy általánosságban minden pályán.zodd írta:Szurkolóknál mindkét oldalon bojkott van?
:D
Siralmas a lelátói 'élet', már ha lehet még egyáltalán ilyenről beszélni.
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!
-
Cselszky
- Aranylabdás
Bobál nagy zsugát adott Deutschnak.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!
Mi a búbánat van ezzel a Nyíreggyel? A feljutásért kéne harcolniuk, errel fel, a köép mezőnyben bukdácsolnak. A keret meg van hozzá, hogy fel jussanak, de, szerintem az edzővel van a gond. Vagy nem az edzővel van a baj?
-
Cselszky
- Aranylabdás
alehndr írta:Szpari4Life írta:alehndr írta:Bele se merek gondolni, hogy mi lenne ha nem sikerült volna ilyen jol a felkészülés es nem is parádés körülmények között készülhettünk volna.
Közbe gól, szar minden
Nincs mese, hozni kell Kondást, nincs mire várni.
Mar igyis egy rossz hurkás hulladéklerakó lettünk, a kopasz géniusz legalább lehet szót értene velük, de ő megvárja míg Horváthot vagy Dollt elküldik.
Amugy meg Rudolf is elmehet a faszba, hogy direkt kisárgázta magát.
Takács a minőséget képviseli.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cselszky 2017.02.26. 16:53-kor.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!
- Szpari4Life
- Kulcsjátékos
- Kapcsolat:
moti77 írta:Mi a búbánat van ezzel a Nyíreggyel? A feljutásért kéne harcolniuk, errel fel, a köép mezőnyben bukdácsolnak. A keret meg van hozzá, hogy fel jussanak, de, szerintem az edzővel van a gond. Vagy nem az edzővel van a baj?
Itt már mindennel baj van. Sajnos. Nem tudom amúgy, olyan mintha mindenki leszarná. De lehet le is szarják.
kanoczrobert.hu
Szpari4Life írta:moti77 írta:Mi a búbánat van ezzel a Nyíreggyel? A feljutásért kéne harcolniuk, errel fel, a köép mezőnyben bukdácsolnak. A keret meg van hozzá, hogy fel jussanak, de, szerintem az edzővel van a gond. Vagy nem az edzővel van a baj?
Itt már mindennel baj van. Sajnos. Nem tudom amúgy, olyan mintha mindenki leszarná. De lehet le is szarják.
Persze, hogy leszarják. Ha tényleg reálisnak éreznék a feljutást akkor igazoltak volna télen. Csak akkor azt kene kommunikálni, meg elkezdeni valami építkezést. Ebből a keretből jövőre mar a fele sem lesz itt, ami nem is feltétlen nagy baj...
- Szpari4Life
- Kulcsjátékos
- Kapcsolat:
Cselszky írta:alehndr írta:Szpari4Life írta:Nincs mese, hozni kell Kondást, nincs mire várni.
Mar igyis egy rossz hurkás hulladéklerakó lettünk, a kopasz géniusz legalább lehet szót értene velük, de ő megvárja míg Horváthot vagy Dollt elküldik.
A volt hurkások amúgy pont jók szerintem. Legalábbis a tőletek igazoltak nagyobb százaléka használható, mint a többi. :D Tisza és Rezes is tud focizni, meccseket eldönteni, ha vannak társak, Takács meg tuti jó lesz. Viszont a tobbiek szarok. Szóval muszáj lesz nyáron megint lerabolni titeket. :)
kanoczrobert.hu
Szpari4Life írta:Cselszky írta:alehndr írta:Mar igyis egy rossz hurkás hulladéklerakó lettünk, a kopasz géniusz legalább lehet szót értene velük, de ő megvárja míg Horváthot vagy Dollt elküldik.
A volt hurkások amúgy pont jók szerintem. Legalábbis a tőletek igazoltak nagyobb százaléka használható, mint a többi. :D Tisza és Rezes is tud focizna, meccseket eldönteni, ha vannak társak, Takács meg tuti jó lesz. Viszont a tobbiek szarok. Szóval muszáj lesz nyáron megint lerabolni titeket. :)
nem hiszem, hogy egy nb2es riválist akarnak majd erősíteni :D
Szpari4Life írta:moti77 írta:Mi a búbánat van ezzel a Nyíreggyel? A feljutásért kéne harcolniuk, errel fel, a köép mezőnyben bukdácsolnak. A keret meg van hozzá, hogy fel jussanak, de, szerintem az edzővel van a gond. Vagy nem az edzővel van a baj?
Lehet Véberrel van a gond, nem meg felelő hozzá, hogy a célt elérjétek. Jobb mentalitású edzőt kellene oda vinni. pl. Kondás?
- Szpari4Life
- Kulcsjátékos
- Kapcsolat:
alehndr írta:Szpari4Life írta:moti77 írta:Mi a búbánat van ezzel a Nyíreggyel? A feljutásért kéne harcolniuk, errel fel, a köép mezőnyben bukdácsolnak. A keret meg van hozzá, hogy fel jussanak, de, szerintem az edzővel van a gond. Vagy nem az edzővel van a baj?
Persze, hogy leszarják. Ha tényleg reálisnak éreznék a feljutást akkor igazoltak volna télen. Csak akkor azt kene kommunikálni, meg elkezdeni valami építkezést. Ebből a keretből jövőre mar a fele sem lesz itt, ami nem is feltétlen nagy baj...
Na jól van, de Brekk végig azt szajkózta a télen, hogy a játék képe lesz a döntő Gyurival kapcsolatban, nem a feljutás. A feljutás már elment, a játék meg szar. A védelmünk nem létezik, de attól még lehetne focizni, ha lenne középpályánk, de az sincs.
kanoczrobert.hu
-
Cselszky
- Aranylabdás
Szpari4Life írta:Cselszky írta:alehndr írta:Mar igyis egy rossz hurkás hulladéklerakó lettünk, a kopasz géniusz legalább lehet szót értene velük, de ő megvárja míg Horváthot vagy Dollt elküldik.
A volt hurkások amúgy pont jók szerintem. Legalábbis a tőletek igazoltak nagyobb százaléka használható, mint a többi. :D Tisza és Rezes is tud focizni, meccseket eldönteni, ha vannak társak, Takács meg tuti jó lesz. Viszont a tobbiek szarok. Szóval muszáj lesz nyáron megint lerabolni titeket. :)
Tiszát elvből elküldeném a mentalitása miatt. Szécsi szerintem NB3 szint. Rezes és Takács munkára foghatók, az NB2 az ő terepük.
Amúgy a gólokat ma a 18-19 éves Ötvösről kaptátok, aki saját nevelés, ha jól tudom. Mondjuk az elsőt foghatta volna a kapus.
- Szpari4Life
- Kulcsjátékos
- Kapcsolat:
moti77 írta:Szpari4Life írta:moti77 írta:Mi a búbánat van ezzel a Nyíreggyel? A feljutásért kéne harcolniuk, errel fel, a köép mezőnyben bukdácsolnak. A keret meg van hozzá, hogy fel jussanak, de, szerintem az edzővel van a gond. Vagy nem az edzővel van a baj?
Lehet Véberrel van a gond, nem meg felelő hozzá, hogy a célt elérjétek. Jobb mentalitású edzőt kellene oda vinni. pl. Kondás?
Négy középpályas van a keretünkben és kilenc csatár, nem okolom Gyurit. Az való igaz, hogy Kondás egy nem sokkal jobb és logikusabb kerettel tudta elfedni a színfalak mögött zajló rombolást.
kanoczrobert.hu
- Szpari4Life
- Kulcsjátékos
- Kapcsolat:
Cselszky írta:Szpari4Life írta:Cselszky írta:Takács a minőséget képviseli.
Tiszát elvből elküldeném a mentalitása miatt. Szécsi szerintem NB3 szint. Rezes és Takács munkára foghatók, az NB2 az ő terepük.
Amúgy a gólokat ma a 18-19 éves Ötvösről kaptátok, aki saját nevelés, ha jól tudom. Mondjuk az elsőt foghatta volna a kapus.
Tisza egy olyan játékos, aki ha megy a csapatnak, akkor óriási erősség és húzóember tud lenni. Amolyan balerina. Viszont, ha nem megy, akkor nem tudja kihúzni a csapatot, sőt leszarja az egészet. Nem tud küzdeni. Ötvöst nem bántom, előfordul az ilyen, viszont Hermány folyamatosan kapja a potyákat. Szécsi NB3 valóban.
kanoczrobert.hu
-
Cselszky
- Aranylabdás
alehndr írta:Szpari4Life írta:Cselszky írta:Takács a minőséget képviseli.
A volt hurkások amúgy pont jók szerintem. Legalábbis a tőletek igazoltak nagyobb százaléka használható, mint a többi. :D Tisza és Rezes is tud focizna, meccseket eldönteni, ha vannak társak, Takács meg tuti jó lesz. Viszont a tobbiek szarok. Szóval muszáj lesz nyáron megint lerabolni titeket. :)
nem hiszem, hogy egy nb2es riválist akarnak majd erősíteni :D
Ha kiesünk, alig marad játékosunk. Brkovics és Jovanovics szerződése lejár, nb2-re ők szvsz nem maradnak. A koreai, Danilovics és Osváth mindenképpen lécel, kiesés esetén Feltscher is. Mészáros szerintem visszavonul (remélem).
Ami szép, az szép.
-
Cselszky
- Aranylabdás
Szép kontra volt.
-
Cselszky
- Aranylabdás
A második félidő egész nézhető lett.