kristof98.haladas írta:Savaria1919 írta:Megnyerettük a meccset a Szparival.
Nem akarom a sok hiányzóra fogni, a kulcspillanatokban szar döntéseket hoztunk, sajnos többször előfordult már ez idén. Az első három helytől távolabb kerültünk, és ha az elkövetkezendő egy hétben nem történik nagy csoda (=Homlok benyúl a zsebbe és igazolunk), akkor szerintem elbúcsúzhatunk az NB1-es álmoktól.
Ötszázan voltak kinn, azért ez is elgondolkodtató. Egyrészt a tévének (szarul mutat üresen a hipiszupi stadion), másrészt a szövetségnek (még azzal a maradék meccsrejáróval is kibasznak), harmadrészt a klubnak (háromezer forintot elkérni ezért a meccsért irreális). Szebb napjainkon a ligakupa meccseinkre többen jártak.
Ilyen kisiklásokkal nem tudjuk tartani a lépést. Szerintem sem érdemes a hiányzókra fogni, sajnos magunkat vertük meg. A nézőszám sajnos a fenti okok miatt papírforma, szerintem az utóbbi években csak a tavaly novemberi létszámkorlátozásos időszakban és áprilisban a még nagyon limitált számú védettségis idején volt ilyen kevés néző.
Nem lesz itt semmilyen erősítés, nézzétek meg az elmúlt 1 hónapot.
Szánalmasan szarok vagyunk, döbbenetes az egész ligára nézve, hogy mi a 4. helyen állunk.
Vasas-Dió kiemelkedik, de így, hogy még a Kecskemét is ilyen erős reálisan semmilyen esélyünk nincs feljutni és nincs is ennek a klubnak jelenleg az nb1-ben a helye valljuk be.
Talán ha ők ketten feljutnak, akkor jövőre csak az MTK fog kiemelkedni, ők gondolom úgyis visszajutnak 126 ponttal egyből ahogy szoktak, de mögöttük talán nem lesz még egy erős, egyértelműen nb1-es kerettel rendelkező csapat (mint most amikor 2 ilyen is van).
Egy szó, mint száz el kell engedni ezt az évet a 'csába aztán valamit összerakni augusztusra...