Adamek írta:Mech írta:na most kiderül mennyire nb1-es ez a vasas keret
nem nagyon, mint ahogy Zubkov és Wingo se azok
Hú az a Zubkov...
Adamek írta:Mech írta:na most kiderül mennyire nb1-es ez a vasas keret
nyúl írta:Adamek írta:Mech írta:na most kiderül mennyire nb1-es ez a vasas keret
Hú az a Zubkov...
Adamek írta:nyúl írta:Adamek írta:
Hú az a Zubkov...
remélem hamarosan elviszik a fajtársai valamelyik építkezésre gipszkartonozni
nyúl írta:Adamek írta:nyúl írta:Hú az a Zubkov...
Őket sem értem. Olekszander stabil válogatott náluk.
Adamek írta:a teljesen feleslegesen nálunk üdülő Csabraja hazahúzza a beleit a zágrábi egyenáramfejlesztőkhöz
ritka fostaliga bekk volt, talán csak Jermias Buz és Samuel Stockley voltak nála szarabb légiós bekkjeink
na jó, meg Wingo és Civic
Savaria1919 írta:Adamek írta:a teljesen feleslegesen nálunk üdülő Csabraja hazahúzza a beleit a zágrábi egyenáramfejlesztőkhöz
ritka fostaliga bekk volt, talán csak Jermias Buz és Samuel Stockley voltak nála szarabb légiós bekkjeink
na jó, meg Wingo és Civic
bár sok Fradi-meccset nem láttam, ezért óvatosan kérdezem, ezt a szintet egy helyi magyar bekk nem tudta volna hozni?
Adamek írta:nyúl írta:Adamek írta:
Hú az a Zubkov...
Adamek írta:parádés meccsel indult ez a forduló is, mi ezt kölyökkoromban úgy hívtuk kiszorítós
semmi túlzás, ez NB2 színvonal sem volt
láttam eddig idén kb. 10 hazai meccset (nb1, kupa, nb2) semmi realitása nincs idehaza a létszám bővítésnek, aki ebben gondolkodik az nincs tisztában ennek a játéknak az alapjaival, egyszerűen nincs még 10 csapatra való elfogadható játékos sem idehaza
Adamek írta:parádés meccsel indult ez a forduló is, mi ezt kölyökkoromban úgy hívtuk kiszorítós
láttam eddig idén kb. 10 hazai meccset (nb1, kupa, nb2) semmi realitása nincs idehaza a létszám bővítésnek, aki ebben gondolkodik az nincs tisztában ennek a játéknak az alapjaival, egyszerűen nincs még 10 csapatra való elfogadható játékos sem idehaza
Savaria1919 írta:Adamek írta:parádés meccsel indult ez a forduló is, mi ezt kölyökkoromban úgy hívtuk kiszorítós
Szerintem sincs, főleg hogy a kötelező fiatal és hazai spíler szabály miatt az aktuális kitömött nb2-es brigádok (most épp a Vasas-DVTK tandem) is elég jelentős mennyiségben csábítanak át játékosokat az élvonalból. A két osztály között nagy a különbség, az a kevés jobb minőségű hazai játékos drága (Varga Kevinért asszem anno három milliót kért a Loki a Fraditól), légiósból sok van és a hazai termékhez képest olcsóbb is.
Ezt a folyamatot kéne valahogy megváltoztatni. Hazabeszélek, mert a 2008-2014 közötti Hali erre jó példa, de ha felemelnék 16-ra a létszámot, talán nagyobb bizalommal nyúlnának a saját gyártmányú fiatalokhoz a klubok, kevésbé nyomná őket az eredménykényszer terhe.
Savaria1919 írta:Aurélék komolyan gondolják a bennmaradást, egy lyukas garast nem adtam volna arra, hogy így kezdik az évet.
Cselszky írta:Savaria1919 írta:Aurélék komolyan gondolják a bennmaradást, egy lyukas garast nem adtam volna arra, hogy így kezdik az évet.
Nehéz hova tenni. Az Újpest elleni meccsüket nem láttam, de a Honvéd ellen igen szerencsés körülmények között nyertek, ma mindhárom góljuk kabaréba illő hazai hibák után született.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 17 vendég