dingo írta:Sopront nem tudom, de Dunaújvárosban 2000- ben kezdődött az építkezés és Kaposvárnak is még a stadionrekonstrukciós programban ítélték meg a pénzt aminek egy része már 2001 ben utalásra került, úgyhogy az hogy a szócik építették az nem egészen igaz
pontosítok, a fideszes örültségét több helyen a szocik fejezték be. így?
Sabarianak: az ETO Parkot Tarsoly az általa ellopott pénzből építette, a forrásnak nem volt közpénz jellege, szóval nem kötném a szocikhoz a stadit, ezért nem is említettem. Tarsoly akkoriban kötödött a szocikhoz, de Czeglédivel már akkor háborúban volt, és 2010 után kötödött a fijjukhoz is 5 évig.
nyúlnak és Adameknek: volt egy ilyen komment Adamektől, hogy a jövőben vége mindennek. én a múltból próbáltam kiindulni, hogy a szocikat kurvára nem érdekelte, hogy a Loki például halomba nyerite a címeket. jó a fradit passzra tették, de ez olyan becsipődés nekik, mint Viktornak, hogyha lehet ne nagyon legyen 100 ezresnél nagyobb vidéki város csapata az elsőosztályban, kivéve Szfvár. azon kivül, hogy MZP - ha nyer - esetleg gazdaságilag kinyirja az oligarchákat, és ezáltal jó pár futball közeli embert, amelyik halmazba a taszári reptér tulaja is bekerülhet, nem hiszem, hogy a futballal fog törödni. na most, ha szokás szerint az ÉDOSZ megy a levesbe, az oligarcháknak annyi, egy Duchetelet-féle Újpest simán bajnokesélyes lesz, kiindulva abból, hogy Szima is évekig bajnokesélyes csapatot birtokolt pusztán amiatt, hogy volt pénze és érdekelte a futball. ezen gondolatmenet mentén tartom, hogy a lilákok a lehető legrosszabbkor cserélnek tulajt és válnak Ner csapattá.