Bernd Storck a német futball nagykövete lehet

BlancoAgilon38

Re: Bernd Storck a német futball nagykövete lehet

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.02.24. 16:03

Bírom ezt a Storckot na.

Szpari4Life
Kulcsjátékos
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Szpari4Life » 2017.02.24. 16:31

BlancoAgilon38 írta:Bírom ezt a Storckot na.

Én is csípem. Kiharcolta magának a magyarok tiszteletét, minden elismerésem az övé.
kanoczrobert.hu

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.02.24. 16:34

Szpari4Life írta:

Én is csípem. Kiharcolta magának a magyarok tiszteletét, minden elismerésem az övé.

Cselszky mesélte, hogy minden játékos személyre szabott, több oldalas anyagot kapott a norvégok elleni meccs előtt azokról, akikkel ütközni fog a meccsen. Jó szakembernek tartom, hagynám dolgozni sokáig. Ráadásul az U csapataink is régen látott sikereket értek el az elitkörrel.

Szpari4Life
Kulcsjátékos
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Szpari4Life » 2017.02.24. 16:44

BlancoAgilon38 írta:
Szpari4Life írta:

Cselszky mesélte, hogy minden játékos személyre szabott, több oldalas anyagot kapott a norvégok elleni meccs előtt azokról, akikkel ütközni fog a meccsen. Jó szakembernek tartom, hagynám dolgozni sokáig. Ráadásul az U csapataink is régen látott sikereket értek el az elitkörrel.

Nála látom először annak az esélyét, hogy ha távozik, akkor azért, mert jobb ajánlatot kap (persze Palit leszámítva), nem pedig bottal kergetik el. Nagy koponya. Emlékszem a Ganxsta, Harsányi, Kaszinós által fémjelzet csapat azzal kommentálta a SportTV-n Bernd kinevezését, hogy nem ismeri mélyen a magyar futballt, így csak felszínes munkát végezhet és csak az ismert játékosállománnyal tud majd dolgozni. Ehhez képest a legnagyobb dobása egy tök ismeretlen srác volt, akit azelőtt még az említett "szakemberek" sem ismertek el. Persze Oslo után már Bognár is azt mondta, hogy ő mindig is látta Lacikában a tehetséget...
kanoczrobert.hu

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.02.24. 16:46

Szpari4Life írta:
BlancoAgilon38 írta:
Szpari4Life írta:Én is csípem. Kiharcolta magának a magyarok tiszteletét, minden elismerésem az övé.

Nála látom először annak az esélyét, hogy ha távozik, akkor azért, mert jobb ajánlatot kap (persze Palit leszámítva), nem pedig bottal kergetik el. Nagy koponya. Emlékszem a Ganxsta, Harsányi, Kaszinós által fémjelzet csapat azzal kommentálta a SportTV-n Bernd kinevezését, hogy nem ismeri mélyen a magyar futballt, így csak felszínes munkát végezhet és csak az ismert játékosállománnyal tud majd dolgozni. Ehhez képest a legnagyobb dobása egy tök ismeretlen srác volt, akit azelőtt még az említett "szakemberek" sem ismertek el. Persze Oslo után már Bognár is azt mondta, hogy ő mindig is látta Lacikában a tehetséget...

Jó, ez a Ganxsta meg Harsányi vonal egy kurva undorító semmi, Bognárról nem is beszélve.

Szpari4Life
Kulcsjátékos
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Szpari4Life » 2017.02.24. 16:48

BlancoAgilon38 írta:
Szpari4Life írta:
BlancoAgilon38 írta:Cselszky mesélte, hogy minden játékos személyre szabott, több oldalas anyagot kapott a norvégok elleni meccs előtt azokról, akikkel ütközni fog a meccsen. Jó szakembernek tartom, hagynám dolgozni sokáig. Ráadásul az U csapataink is régen látott sikereket értek el az elitkörrel.

Jó, ez a Ganxsta meg Harsányi vonal egy kurva undorító semmi, Bognárról nem is beszélve.

Az hát, de öröm volt nézni, ahogyan felsülnek. Azóta nem is látom nagyon egyik képét sem, igaz már a SportTV-t is kiköttettem. :D
kanoczrobert.hu

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.02.24. 16:52

Szpari4Life írta:
BlancoAgilon38 írta:
Szpari4Life írta:Nála látom először annak az esélyét, hogy ha távozik, akkor azért, mert jobb ajánlatot kap (persze Palit leszámítva), nem pedig bottal kergetik el. Nagy koponya. Emlékszem a Ganxsta, Harsányi, Kaszinós által fémjelzet csapat azzal kommentálta a SportTV-n Bernd kinevezését, hogy nem ismeri mélyen a magyar futballt, így csak felszínes munkát végezhet és csak az ismert játékosállománnyal tud majd dolgozni. Ehhez képest a legnagyobb dobása egy tök ismeretlen srác volt, akit azelőtt még az említett "szakemberek" sem ismertek el. Persze Oslo után már Bognár is azt mondta, hogy ő mindig is látta Lacikában a tehetséget...

Az hát, de öröm volt nézni, ahogyan felsülnek. Azóta nem is látom nagyon egyik képét sem, igaz már a SportTV-t is kiköttettem. :D

Régebben írtam, a Jägermeister támogatta Talmácsit anno, mi csináltunk pár könyöklőt nekik. Harsányi pedig átírta a Nemzeti dalt, Talpra Talma, hí a haza címmel, de ez volt kb, az értékelhető rész, az összes többiben a spanyolt szidtam gyalázta. Én Talma helyében páros lábbal rugdostam volna le ezt a bunkót a színpadról.

Szpari4Life
Kulcsjátékos
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Szpari4Life » 2017.02.24. 16:55

BlancoAgilon38 írta:
Szpari4Life írta:
BlancoAgilon38 írta:Jó, ez a Ganxsta meg Harsányi vonal egy kurva undorító semmi, Bognárról nem is beszélve.

Régebben írtam, a Jägermeister támogatta Talmácsit anno, mi csináltunk pár könyöklőt nekik. Harsányi pedig átírta a Nemzeti dalt, Talpra Talma, hí a haza címmel, de ez volt kb, az értékelhető rész, az összes többiben a spanyolt szidtam gyalázta. Én Talma helyében páros lábbal rugdostam volna le ezt a bunkót a színpadról.

SportTV-n általában bólogató kiskutya volt, egy egyszerű kellék, de még azt is rosszul játszotta.
kanoczrobert.hu

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.02.24. 16:59

Szpari4Life írta:
BlancoAgilon38 írta:
Szpari4Life írta:Az hát, de öröm volt nézni, ahogyan felsülnek. Azóta nem is látom nagyon egyik képét sem, igaz már a SportTV-t is kiköttettem. :D

SportTV-n általában bólogató kiskutya volt, egy egyszerű kellék, de még azt is rosszul játszotta.

Hú, én azt rögvest elkapcsoltam, mikor megláttam a Gangxta, Harsányi, Nacsa szentháromságot, a kibírhatatlan, Ágai Kis András felhozatalában. Néha kivigyorog a nézőkre, egyszerűen szar a faszi.

Szpari4Life
Kulcsjátékos
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Szpari4Life » 2017.02.24. 17:07

BlancoAgilon38 írta:
Szpari4Life írta:
BlancoAgilon38 írta:Régebben írtam, a Jägermeister támogatta Talmácsit anno, mi csináltunk pár könyöklőt nekik. Harsányi pedig átírta a Nemzeti dalt, Talpra Talma, hí a haza címmel, de ez volt kb, az értékelhető rész, az összes többiben a spanyolt szidtam gyalázta. Én Talma helyében páros lábbal rugdostam volna le ezt a bunkót a színpadról.

Hú, én azt rögvest elkapcsoltam, mikor megláttam a Gangxta, Harsányi, Nacsa szentháromságot, a kibírhatatlan, Ágai Kis András felhozatalában. Néha kivigyorog a nézőkre, egyszerűen szar a faszi.

Mondjuk én azzal is elbeszélgetnék, aki összeszedte ezeket.
kanoczrobert.hu

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.02.24. 17:09

Szpari4Life írta:
BlancoAgilon38 írta:
Szpari4Life írta:SportTV-n általában bólogató kiskutya volt, egy egyszerű kellék, de még azt is rosszul játszotta.

Mondjuk én azzal is elbeszélgetnék, aki összeszedte ezeket.

Sport TV. egy borzalom.

Vissza: “www.nb1.hu”