Adamek írta:szerintem MTK: Önning, ÚFC: Horváth, Honvéd: Pinyő, FTC: Szabics, Vidi: Huszti
röhögtem :). viszont az UFC-re elég háklis vagyok, olyan mint neked a Lipcse:
https://obudaianziksz.hu/fel-evszazad-h ... galataban/
Adamek írta:szerintem MTK: Önning, ÚFC: Horváth, Honvéd: Pinyő, FTC: Szabics, Vidi: Huszti
Javier Arizmendi írta:Adamek írta:szerintem MTK: Önning, ÚFC: Horváth, Honvéd: Pinyő, FTC: Szabics, Vidi: Huszti
SuperDepor írta:Melyik magyar edző nyert utoljára nb1es bajnokságot? Google nem ér.
Sanyeey írta:SuperDepor írta:Melyik magyar edző nyert utoljára nb1es bajnokságot? Google nem ér.
Ki más, mint Kondás.
Adamek írta:Javier Arizmendi írta:Adamek írta:szerintem MTK: Önning, ÚFC: Horváth, Honvéd: Pinyő, FTC: Szabics, Vidi: Huszti
több is volt, volt Újhelyi FC, Újhegy FC, van a szomszédban, a 2. kerületben is UFC
de maradjunk akkor tényleg a hivatalos nevüknél és ezentúl így hivatkozzunk rá, Újpest 1885 Futball Kft.
Javier Arizmendi írta:Adamek írta:Javier Arizmendi írta:röhögtem :). viszont az UFC-re elég háklis vagyok, olyan mint neked a Lipcse:
több is volt, volt Újhelyi FC, Újhegy FC, van a szomszédban, a 2. kerületben is UFC
de maradjunk akkor tényleg a hivatalos nevüknél és ezentúl így hivatkozzunk rá, Újpest 1885 Futball Kft.
legyen csak Újpest. a 2. kerületi UFC-nek komoly óbudai fixációja lehet, ezzel a kombinált, szomszédból koppintott névvel.
Savaria1919 írta:Javier Arizmendi írta:Adamek írta:több is volt, volt Újhelyi FC, Újhegy FC, van a szomszédban, a 2. kerületben is UFC
legyen csak Újpest. a 2. kerületi UFC-nek komoly óbudai fixációja lehet, ezzel a kombinált, szomszédból koppintott névvel.
Újpesten sok csapat volt/van, játszott az NB1-ben az Újpesti MTE, a profi Újpest FC mellett volt egy amatőr Újpesti TE (1938/39-ben oda-vissza verte őket a Hali), és akkor a gyári csapatokba bele se menjünk.
Adamek írta:Savaria1919 írta:Javier Arizmendi írta:legyen csak Újpest. a 2. kerületi UFC-nek komoly óbudai fixációja lehet, ezzel a kombinált, szomszédból koppintott névvel.
Újpesten sok csapat volt/van, játszott az NB1-ben az Újpesti MTE, a profi Újpest FC mellett volt egy amatőr Újpesti TE (1938/39-ben oda-vissza verte őket a Hali), és akkor a gyári csapatokba bele se menjünk.
Vasas Izzó, amiből később kinőtt a Váci Izzó és a Tungi
SuperDepor írta:Sanyeey írta:SuperDepor írta:Melyik magyar edző nyert utoljára nb1es bajnokságot? Google nem ér.
Ki más, mint Kondás.
K mint kiváló.
Sanyeey írta:SuperDepor írta:Sanyeey írta:Ki más, mint Kondás.
K mint kiváló.
Összeállt egyébként a Debrecen - Miskolc szurkolói tengely. Úgy tudom, voltak tőlünk Miskolcon a kosárcsarnok avatásán, tegnap pedig az Ultras Diósgyőr drapi volt kint a meccsünkön.
Savaria1919 írta:Javier Arizmendi írta:Adamek írta:több is volt, volt Újhelyi FC, Újhegy FC, van a szomszédban, a 2. kerületben is UFC
Javier Arizmendi írta:Savaria1919 írta:Javier Arizmendi írta:legyen csak Újpest. a 2. kerületi UFC-nek komoly óbudai fixációja lehet, ezzel a kombinált, szomszédból koppintott névvel.
Győrött is van néhány csapat, de a Győr név az ETO-t illeti.
ma megint kiderült, hogy a fradinak itthon nincs ellenfele. sajnos...
Savaria1919 írta:Adamek írta:Savaria1919 írta:Újpesten sok csapat volt/van, játszott az NB1-ben az Újpesti MTE, a profi Újpest FC mellett volt egy amatőr Újpesti TE (1938/39-ben oda-vissza verte őket a Hali), és akkor a gyári csapatokba bele se menjünk.
Vasas Izzó, amiből később kinőtt a Váci Izzó és a Tungi
Azzal a romos lelátós pályával, mellette a Chinoin meg a Duna Cipő pályáival.
Azt csak nemrég tudtam meg, hogy a Szent László térnél, ahol ma az OBI meg a Spar van, régen sportpálya volt.
Adamek írta:Savaria1919 írta:Adamek írta:Vasas Izzó, amiből később kinőtt a Váci Izzó és a Tungi
Azzal a romos lelátós pályával, mellette a Chinoin meg a Duna Cipő pályáival.
Azt csak nemrég tudtam meg, hogy a Szent László térnél, ahol ma az OBI meg a Spar van, régen sportpálya volt.
már nyoma sincs ezeknek se, a helyükön nőtt vagy 10 edzőpálya (fű és műfű) meg pár új csarnok, középen szépen szétválasztva UTE és Újpest FC részre, talán a futsal csarnokot közösen használják majd ha képesek lesznek nem összeveszni
szánalmas sztori
Javier Arizmendi írta:Savaria1919 írta:Javier Arizmendi írta:legyen csak Újpest. a 2. kerületi UFC-nek komoly óbudai fixációja lehet, ezzel a kombinált, szomszédból koppintott névvel.
Győrött is van néhány csapat, de a Győr név az ETO-t illeti.
ma megint kiderült, hogy a fradinak itthon nincs ellenfele. sajnos...
ZotyeszKB írta:A Lokomotív blog remélem csak valami poénból harangozza be Varga Attila nyilatkozatával az edző bejelentését...és nem viszek el tőlünk Barcikáról :D
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég