zaggar írta:Adamek írta:Adamek írta:pontosan
arról volt szó, hogy a telek/stadiont rendbe teszik, egy működő modellt létrehoznak és ő tiplizik
van egy valag szponzorunk, a játékosok eladásának a visszaforgatása is működhetne már a jelenlegi anyagból, simán lehetne egy rendes tagsági rendszert működtetni, szerintem simán megtetszett neki a magaslati levegő és az életbe nem megy magától a francba
mondjuk már az építkezések után/közben lazán tetten érhető volt, hogy a korábbi szónoklatok csak dumák voltak, maradni szándékozik és semmi nem úgy lesz ahogy előtte ígérte/gondoltuk, a probléma az, hogy sokan így is megvették a sztorit mert egy szinten jönnek a sikerekzaggar írta:Az nem meglepő, h egy politikus nem tartja magát az ígéreteihez, az ellenkezője lenne újdonság.
A ciklikusság viszont majd benneteket is utolér idővel, egy - két rosszabb szezon - ami lehet h csak a nk-ban való sikertelenséget jelenti, miközben itthon továbbra is húzogatjátok a bajnoki címeket - és már nem lesz olyan betonbiztos a helyzete.
na és ki támadná a poziját ha inog a dolog? a felkent hívei veszik körül minden szinten
Sztem bármelyik párttársa átvenné a tisztséget, ha látna rá lehetőséget. Az ilyen népfrontos szervezetek nem szívbajoskodnak, ha kicsinálhatják egymást. Ha 3-4 évig nem jutnátok be nk csoportkörbe és a jelenlegi politikai miliő maradna, neki is elkezdene lefőni a zacc.
szerintem kizárt
egyrészt kurvára nem számítanak az eredmények, lásd a többi klubot, másrészt ez egy fanatikus hülye aki tényleg elhiszi, hogy ő nélkülözhetetlen, a politikai miliő igazából szarna ránk de ezt a fasztojást hajtja az idióta kényszere