Én tudom,de azért nem olyan veretes 107 év alatt,hogy csodálni kéne. Persze nyilván vannak olyan csapatok akinek még ilyen sincs.Maradonapoli írta:MindigÚjpest írta:Mert a DVTK-nak milyen múltja van?BlancoAgilon38 írta:Pont most néztem a tabellát. Elképesztő, hogy olyan múltú csapatok, mint a Loki vagy a DVTK hova zuttyantak...
Szerintem a Hali nem tartozik ebbe a körbe, de nem vagyok az nb1 szakértője, Szobleanyádat meg most hiába kérdezzük.
- ecceres bajnoki bronzérmes
- kécceres kupagyőztes
- nécceres kupadöntős
- libakutya-győztes
- 51 szezon az MB1-ben
Mezőkövesden sem megy a Diósgyőrnek
- MindigÚjpest
- fanatikus
Re: Mezőkövesden sem megy a Diósgyőrnek
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!
- Maradonapoli
- Aranylabdás
MindigÚjpest írta:Én tudom,de azért nem olyan veretes 107 év alatt,hogy csodálni kéne. Persze nyilván vannak olyan csapatok akinek még ilyen sincs.Maradonapoli írta:MindigÚjpest írta:Mert a DVTK-nak milyen múltja van?
- kécceres kupagyőztes
- nécceres kupadöntős
- libakutya-győztes
- 51 szezon az MB1-ben
nem annyira csodálatról szólt Blanyek Úr hsz-e szerintem, inkább az újonnan felemelkedettekhez képest emelhette ki a (mindig kiemelten kezelt aktuális pesti csapatokhoz képest egyébként sajnos viszonylag tényleg kurvára kibaszottul gyenge) múltat
nem egy szerencsés vidék ez, az tény, sokszor még minimális lehetőségekkel is alig, de attól még szeressük
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach
- Szpari4Life
- Kulcsjátékos
- Kapcsolat:
MindigÚjpest írta:Én tudom,de azért nem olyan veretes 107 év alatt,hogy csodálni kéne. Persze nyilván vannak olyan csapatok akinek még ilyen sincs.Maradonapoli írta:MindigÚjpest írta:Mert a DVTK-nak milyen múltja van?
- kécceres kupagyőztes
- nécceres kupadöntős
- libakutya-győztes
- 51 szezon az MB1-ben
Kösz a bókot. :D
kanoczrobert.hu
- MindigÚjpest
- fanatikus
Helyes,egyébként az-az 51 első osztályú szezon nem is rossz.Maradonapoli írta:MindigÚjpest írta:Én tudom,de azért nem olyan veretes 107 év alatt,hogy csodálni kéne. Persze nyilván vannak olyan csapatok akinek még ilyen sincs.Maradonapoli írta:- ecceres bajnoki bronzérmes
- kécceres kupagyőztes
- nécceres kupadöntős
- libakutya-győztes
- 51 szezon az MB1-ben
nem annyira csodálatról szólt Blanyek Úr hsz-e szerintem, inkább az újonnan felemelkedettekhez képest emelhette ki a (mindig kiemelten kezelt aktuális pesti csapatokhoz képest egyébként sajnos viszonylag tényleg kurvára kibaszottul gyenge) múltat
nem egy szerencsés vidék ez, az tény, sokszor még minimális lehetőségekkel is alig, de attól még szeressük
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!
- Maradonapoli
- Aranylabdás
MindigÚjpest írta:Helyes,egyébként az-az 51 első osztályú szezon nem is rossz.Maradonapoli írta:MindigÚjpest írta: Én tudom,de azért nem olyan veretes 107 év alatt,hogy csodálni kéne. Persze nyilván vannak olyan csapatok akinek még ilyen sincs.
minden országban vannak gazdaságilag rendkívül erős vidékek és jóval gyengébbek, ez szinte mindenhol levetül a futballra
- talán digóknal ilyen látványos még, mint Mo-n Pest fölénye:
a Milánó-Torinó-Genova gazdasági aranyháromszög területe, környéke 94 scudettót termelt ki a 112-ből, Dél-Olaszország meg 2-t (Napoli :cool:) vagy max 3-t ha földrajzilag Cagliarit is ide vesszük.
-
BlancoAgilon38
Maradonapoli írta:MindigÚjpest írta:Én tudom,de azért nem olyan veretes 107 év alatt,hogy csodálni kéne. Persze nyilván vannak olyan csapatok akinek még ilyen sincs.Maradonapoli írta:- ecceres bajnoki bronzérmes
- kécceres kupagyőztes
- nécceres kupadöntős
- libakutya-győztes
- 51 szezon az MB1-ben
Én még emlékszem, mikor a Dundde United feltartott kézzel mászkált Miskolcon.
- Maradonapoli
- Aranylabdás
BlancoAgilon38 írta:Maradonapoli írta:MindigÚjpest írta: Én tudom,de azért nem olyan veretes 107 év alatt,hogy csodálni kéne. Persze nyilván vannak olyan csapatok akinek még ilyen sincs.
Én még emlékszem, mikor a Dundde United feltartott kézzel mászkált Miskolcon.
apám-anyám akkor még nem is jártak :(