ManBat írta:Adamek írta:ManBat írta:baszki, még csak most indult az augusztus, és már a playoffnál tartunk?
sorsolásilag
jahogy, kösz
de igazából a zágrábi dinamó-varsói légió vesztesére van nagyobb sanszunk az EL csoportkörért
ManBat írta:Adamek írta:ManBat írta:baszki, még csak most indult az augusztus, és már a playoffnál tartunk?
sorsolásilag
jahogy, kösz
Adamek írta:ManBat írta:Adamek írta:sorsolásilag
jahogy, kösz
de igazából a zágrábi dinamó-varsói légió vesztesére van nagyobb sanszunk az EL csoportkörért
Savaria1919 írta:Adamek írta:ManBat írta:jahogy, kösz
valószínűleg abból az ágból a zágrábiak mennek tovább
RC írta:Ferencváros // Man Utd írta:Azért ennyire látványosan nem kellett volna rápihenni a szerdára...
Szépítés után maradt hosszabbítással együtt még 15 perc - ezt helyzetféleség és tisztességes sprint nélkül pörgettük le szép csendesen.
Ströger is hamar belefutott az első tanulópénzbe (szükséges teljesítményszint hibás felmérése), ha olyan gyorsan korrigál és tanul belőle, mint Rebrov, akkor nincs jelentősége.
Lehet, hogy nemsokára a Fradi is kiesik a pikszisből. Ez a tegnapelőtti meccs is egy intő jel lehetett, nem véletlen a Felcsút hétközi kiesése sem, hogy a bajnokságra tudjanak koncentrálni. Bár áprilisig még futtatja Orbán a Fradit, amennyire tudja, - kellenek ugye azért a fideszesfradista szavazatok, ami nem lehet kevés - aztán júniusban akár be is futhat győztesnek a PUFF-LA. Szép új világ.
kristof98.haladas írta:Savaria1919 írta:Adamek írta:de igazából a zágrábi dinamó-varsói légió vesztesére van nagyobb sanszunk az EL csoportkörért
valószínűleg abból az ágból a zágrábiak mennek tovább
Szerintem is. A Legia ellen pedig minimum 50-50% lenne az esélye a Fradinak.
ManBat írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:jó szemed van ehhez a játékhoz, Beridze az egyik legjobb légiós az NB1-ben
sokat szidják a belgát, de egy rövidebb listát össze lehetne állítani arról, hogy mennyi légiós került Újpestről - persze időnként átszállóval -top bajnokságba
Bardhi - Levante
Dimitrovic - Sevilla
Diagne - West Brom
+ még valaki, de a nevére nem emlékszem, délszláv és talán a la liga valamelyik kiscsapatában...
van szemük a melóhoz, ha annyi pénzük lenne mint mondjuk a Vidinek, lehet okosabban költenék el...
azért Risztevszkit vagy Bonobót nem fogják kirakni az ablakba, de pl. Dmitrović amikor Újpesten volt, a fél lila tábor Balajczát követelte vissza a kapuba
ezekben az eladásokban sztem két dolog játszik közre: egyrészt kvantitatívan igazolnak, minden fáról leesett (© Kálmánbá) játszhat náluk, sok szar közt meg néha megbújik a gyöngy; másrészt a belgiumi menedzseri kapcsolatok aranyat érnek, mert ami a magyar foci nagy hiányossága, az egy kiépített exportőr-hálózat
MindigÚjpest írta:Hát az utolsó mondatodon felröhögtem akkora hülyeség! Bár az utolsó gondolatban van valami,okosan költenek,leginkább semmit. Ezért is szárnyalunk már egy évtizede. A játékos körforgás óriási,bár az utóbbi két idényben már nem is. Szóval az ingyen játékosok óriási be és kiáramlása közben néha fennakadt egy két nagyobb hal is. Pénzük meg van annyi,mint a vidinek csak sóherek.Maradonapoli írta:Adamek írta:jó szemed van ehhez a játékhoz, Beridze az egyik legjobb légiós az NB1-ben
sokat szidják a belgát, de egy rövidebb listát össze lehetne állítani arról, hogy mennyi légiós került Újpestről - persze időnként átszállóval -top bajnokságba
Bardhi - Levante
Dimitrovic - Sevilla
Diagne - West Brom
+ még valaki, de a nevére nem emlékszem, délszláv és talán a la liga valamelyik kiscsapatában...
van szemük a melóhoz, ha annyi pénzük lenne mint mondjuk a Vidinek, lehet okosabban költenék el...
MindigÚjpest írta:Hát az utolsó mondatodon felröhögtem akkora hülyeség! Bár az utolsó gondolatban van valami,okosan költenek,leginkább semmit. Ezért is szárnyalunk már egy évtizede. A játékos körforgás óriási,bár az utóbbi két idényben már nem is. Szóval az ingyen játékosok óriási be és kiáramlása közben néha fennakadt egy két nagyobb hal is. Pénzük meg van annyi,mint a vidinek csak sóherek.Maradonapoli írta:Adamek írta:jó szemed van ehhez a játékhoz, Beridze az egyik legjobb légiós az NB1-ben
Bardhi - Levante
Dimitrovic - Sevilla
Diagne - West Brom
Hát igen,a belga előtti időkben azért máshoz voltunk szokva.Maradonapoli írta:MindigÚjpest írta:Hát az utolsó mondatodon felröhögtem akkora hülyeség! Bár az utolsó gondolatban van valami,okosan költenek,leginkább semmit. Ezért is szárnyalunk már egy évtizede. A játékos körforgás óriási,bár az utóbbi két idényben már nem is. Szóval az ingyen játékosok óriási be és kiáramlása közben néha fennakadt egy két nagyobb hal is. Pénzük meg van annyi,mint a vidinek csak sóherek.Maradonapoli írta:sokat szidják a belgát, de egy rövidebb listát össze lehetne állítani arról, hogy mennyi légiós került Újpestről - persze időnként átszállóval -top bajnokságba
Bardhi - Levante
Dimitrovic - Sevilla
Diagne - West Brom
Nálatok nyilván más a szint mint pl. Miskolcon, de itt sztem a belgát felszopták volna, ha tíz év alatt 3 kupagyőzelmet + egy dobogó alsó fokát szerez és "elhozza" pl. a Sevillát tétmérkőzésre. A kettébevágott wc-deszka miatt persze tarkónbaszást érdemel meg az egyéb szurker ellenes cselekedetei miatt, de sztem nem sok olyan diósgyőri lenne, aki ne fogadna el hasonló eredménysort a következő 10 évre, pusztán a tényeket tekintve. Az meg, hogy raklapszámra hozzák a no name, "ingyen" külföldieket, errefelé olyan természetes, mint hogy kék az ég és zöld a fű.
MindigÚjpest írta:Hát igen,a belga előtti időkben azért máshoz voltunk szokva.Maradonapoli írta:MindigÚjpest írta: Hát az utolsó mondatodon felröhögtem akkora hülyeség! Bár az utolsó gondolatban van valami,okosan költenek,leginkább semmit. Ezért is szárnyalunk már egy évtizede. A játékos körforgás óriási,bár az utóbbi két idényben már nem is. Szóval az ingyen játékosok óriási be és kiáramlása közben néha fennakadt egy két nagyobb hal is. Pénzük meg van annyi,mint a vidinek csak sóherek.
Nálatok nyilván más a szint mint pl. Miskolcon, de itt sztem a belgát felszopták volna, ha tíz év alatt 3 kupagyőzelmet + egy dobogó alsó fokát szerez és "elhozza" pl. a Sevillát tétmérkőzésre. A kettébevágott wc-deszka miatt persze tarkónbaszást érdemel meg az egyéb szurker ellenes cselekedetei miatt, de sztem nem sok olyan diósgyőri lenne, aki ne fogadna el hasonló eredménysort a következő 10 évre, pusztán a tényeket tekintve. Az meg, hogy raklapszámra hozzák a no name, "ingyen" külföldieket, errefelé olyan természetes, mint hogy kék az ég és zöld a fű.
dingo írta:MindigÚjpest írta:Hát igen,a belga előtti időkben azért máshoz voltunk szokva.Maradonapoli írta:Nálatok nyilván más a szint mint pl. Miskolcon, de itt sztem a belgát felszopták volna, ha tíz év alatt 3 kupagyőzelmet + egy dobogó alsó fokát szerez és "elhozza" pl. a Sevillát tétmérkőzésre. A kettébevágott wc-deszka miatt persze tarkónbaszást érdemel meg az egyéb szurker ellenes cselekedetei miatt, de sztem nem sok olyan diósgyőri lenne, aki ne fogadna el hasonló eredménysort a következő 10 évre, pusztán a tényeket tekintve. Az meg, hogy raklapszámra hozzák a no name, "ingyen" külföldieket, errefelé olyan természetes, mint hogy kék az ég és zöld a fű.
Hol vannak azok a szép idők, mikor legalább bízni lehetett abban, hogy “majd jövőre” Engem jobban szórakoztatna egy Fradi Újpest versenyfutás , mint ami most van
ManBat írta:dingo írta:MindigÚjpest írta:Hát igen,a belga előtti időkben azért máshoz voltunk szokva.
Hol vannak azok a szép idők, mikor legalább bízni lehetett abban, hogy “majd jövőre” Engem jobban szórakoztatna egy Fradi Újpest versenyfutás , mint ami most van
engem leginkább az szórakoztatna, ha 2014 óta először végre nem fővárosi/fővárosi agglomerációs csapat nyerné az aktuális bajnokságot
dingo írta:ManBat írta:dingo írta:Hol vannak azok a szép idők, mikor legalább bízni lehetett abban, hogy “majd jövőre” Engem jobban szórakoztatna egy Fradi Újpest versenyfutás , mint ami most van
engem leginkább az szórakoztatna, ha 2014 óta először végre nem fővárosi/fővárosi agglomerációs csapat nyerné az aktuális bajnokságot
Na azért Székesfehérvár mégse Érd.
Maradonapoli írta:ManBat írta:Maradonapoli írta:sokat szidják a belgát, de egy rövidebb listát össze lehetne állítani arról, hogy mennyi légiós került Újpestről - persze időnként átszállóval -top bajnokságba
Bardhi - Levante
Dimitrovic - Sevilla
Diagne - West Brom
azért Risztevszkit vagy Bonobót nem fogják kirakni az ablakba, de pl. Dmitrović amikor Újpesten volt, a fél lila tábor Balajczát követelte vissza a kapuba
ezekben az eladásokban sztem két dolog játszik közre: egyrészt kvantitatívan igazolnak, minden fáról leesett (© Kálmánbá) játszhat náluk, sok szar közt meg néha megbújik a gyöngy; másrészt a belgiumi menedzseri kapcsolatok aranyat érnek, mert ami a magyar foci nagy hiányossága, az egy kiépített exportőr-hálózat
mindenhol vannak bukott játékosok, még a Realnál, Citynél, Bayernnél is
a belga manager kapcsolatokat tekintve egyetértek
abban is hogy, hogy sok sz*r között megbújik egy-egy jobb is, mint anno nálunk pl. Foxi, ugyanakkor pl. a DVTK-tól még senki nem jutott el - átszállóval sem - topligába, azt a szintet nem ugrotta meg a klub, talán sosem fogja
Cselszky írta:Maradonapoli írta:ManBat írta:azért Risztevszkit vagy Bonobót nem fogják kirakni az ablakba, de pl. Dmitrović amikor Újpesten volt, a fél lila tábor Balajczát követelte vissza a kapuba
mindenhol vannak bukott játékosok, még a Realnál, Citynél, Bayernnél is
abban is hogy, hogy sok sz*r között megbújik egy-egy jobb is, mint anno nálunk pl. Foxi, ugyanakkor pl. a DVTK-tól még senki nem jutott el - átszállóval sem - topligába, azt a szintet nem ugrotta meg a klub, talán sosem fogja
Úgy érzem, még nem bízol önmagadban, nem bízol a fényes jövőben. Pedig a diósgyőri aranykor elkezdődött, csak még nem mindenki értesült róla.
Maradonapoli írta:Cselszky írta:Maradonapoli írta:mindenhol vannak bukott játékosok, még a Realnál, Citynél, Bayernnél is
Úgy érzem, még nem bízol önmagadban, nem bízol a fényes jövőben. Pedig a diósgyőri aranykor elkezdődött, csak még nem mindenki értesült róla.
én már elvi szinten is kívülálló vagyok, ahogy a ner beszállt, én ki
pl. az új stadionban életemben nem voltam, még túrán sem
már kvázi semlegesként figyelem mit villantanak
eddig is jobbára csak szimpatizáns voltam, szóval nem sok vizet zavartam, de már annyit sem
annyi, hogy valóban jobban szem előtt vannak, mint mondjuk a Szentlőrinc
mégiscsak BAZ-megyében élek
ezért lehet majd a jövőben is többet beszélek róluk, mint mondjuk a Békéscsabáról
azért remélem egyszer majd tényleg teljes szívből tudok majd nekik ismét szurkolni, mondjuk miután az utolsó ner lovag vagy lovagina is berakta a seggét a puccos autójába és elhúzott a klubtól
Maradonapoli írta:Cselszky írta:Maradonapoli írta:mindenhol vannak bukott játékosok, még a Realnál, Citynél, Bayernnél is
eddig is jobbára csak szimpatizáns voltam, szóval nem sok vizet zavartam, de már annyit sem
ezért lehet majd a jövőben is többet beszélek róluk, mint mondjuk a Békéscsabáról
azért remélem egyszer majd tényleg teljes szívből tudok majd nekik ismét szurkolni, mondjuk miután az utolsó ner lovag vagy lovagina is berakta a seggét a puccos autójába és elhúzott a klubtól
Adamek írta:Maradonapoli írta:Cselszky írta:Úgy érzem, még nem bízol önmagadban, nem bízol a fényes jövőben. Pedig a diósgyőri aranykor elkezdődött, csak még nem mindenki értesült róla.
helyes
én se jártam még a mi új stadionunkban, majd ha a szkenneres bolgár odébbáll a saját kerületébe talán kinézek, de ezt valahová 2050 környékére tudom rakni most így hirtelen
utolsó meccs amire kinéztem nyolc éve volt, (még Blankóval voltunk kint) azóta NB3-s meccsnél magasabban jegyzett bajnokira nem mentem ki
Maradonapoli írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:én már elvi szinten is kívülálló vagyok, ahogy a ner beszállt, én ki
helyes
én se jártam még a mi új stadionunkban, majd ha a szkenneres bolgár odébbáll a saját kerületébe talán kinézek, de ezt valahová 2050 környékére tudom rakni most így hirtelen
utolsó meccs amire kinéztem nyolc éve volt, (még Blankóval voltunk kint) azóta NB3-s meccsnél magasabban jegyzett bajnokira nem mentem ki
nem kellene magunkat hibernálni?
Jelenlévő fórumozók: Google [Bot] valamint 2 vendég