Szarka írta:MindigÚjpest írta:Ezt kár,hogy nem mutatták,Verrati arcát nézve,meg b- közép pistit hallgatva,vicces lehetett.
Elképzelem, ahogy a sok túlsúlyos volt bizti őr kerget egy szurkolót, és bukgácsolnak utána :)

Szarka írta:MindigÚjpest írta:Ezt kár,hogy nem mutatták,Verrati arcát nézve,meg b- közép pistit hallgatva,vicces lehetett.
Elképzelem, ahogy a sok túlsúlyos volt bizti őr kerget egy szurkolót, és bukgácsolnak utána :)

MindigÚjpest írta:Southgate jól taktikázott! : lol:
PTi írta:MindigÚjpest írta:Southgate jól taktikázott! : lol:
a három csere szabta el?
Szarka írta:PTi írta:MindigÚjpest írta:Southgate jól taktikázott! : lol:
a három csere szabta el?
Igen. Ebből egy meccs közbeni csere volt ( Saka ), de 19 éves, és az 5-ik, mindig sorsdöntő tizit bízzák rá, míg a másik kettő ( Rashford és Sancho ) elvileg direkt a tizikre cserélte be. Sacho is csak 20, vele se rúgattam volna az első 5-ben. Pont Hendersont hagytam volna benn tizit rúgni pl.
Cselszky írta:Szarka írta:PTi írta:a három csere szabta el?
Igen. Ebből egy meccs közbeni csere volt ( Saka ), de 19 éves, és az 5-ik, mindig sorsdöntő tizit bízzák rá, míg a másik kettő ( Rashford és Sancho ) elvileg direkt a tizikre cserélte be. Sacho is csak 20, vele se rúgattam volna az első 5-ben. Pont Hendersont hagytam volna benn tizit rúgni pl.
Meg talán nem kellett volna a 2. percben befejezettnek tekinteni a meccset.
Szarka írta:Cselszky írta:Szarka írta:Igen. Ebből egy meccs közbeni csere volt ( Saka ), de 19 éves, és az 5-ik, mindig sorsdöntő tizit bízzák rá, míg a másik kettő ( Rashford és Sancho ) elvileg direkt a tizikre cserélte be. Sacho is csak 20, vele se rúgattam volna az első 5-ben. Pont Hendersont hagytam volna benn tizit rúgni pl.
Meg talán nem kellett volna a 2. percben befejezettnek tekinteni a meccset.
Az egesz tornan ezt a hozzaallast hoztak, elsodleges, hogy ne kapjanak golt, ellenfelnek ne legyen komoly helyzete. Ez eddig ( 2016-ig?) az olaszokat jellemezte, ok az eredmenyre helyeztek a hangsulyt, es a vegeig bejott. De varhato volt, hogy az olaszok a sok, de kis minosegu helyzetukbol is talalnak egygolt, igy jogos a kritika, ugyanakkor 5 meccsig bejott, a tornak nagy atlaga is aztigazolja, az nyer, aki keves golt kap. Ertheto, hogy GS nem a donton vette elo a kockaztato enjet.
SuperDepor írta:Amióta kiestünk, ezt a pillanatot vártam. Legyen vége. Furcsa egy Európa Bajnokság volt.
Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Amióta kiestünk, ezt a pillanatot vártam. Legyen vége. Furcsa egy Európa Bajnokság volt.
Én azt, hogy amíg a világ a foci eb-vel van elfoglalva visszafoglaljuk a trianon előtti határokat és havaselvén meg a kárpátokon túl még egy 120 km védőzónát alakítsunk ki pluszba megszállt területként.
SuperDepor írta:Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Amióta kiestünk, ezt a pillanatot vártam. Legyen vége. Furcsa egy Európa Bajnokság volt.
Én azt, hogy amíg a világ a foci eb-vel van elfoglalva visszafoglaljuk a trianon előtti határokat és havaselvén meg a kárpátokon túl még egy 120 km védőzónát alakítsunk ki pluszba megszállt területként.
Bízom benne, hogy a remek kapcsolati tőkédet felhasználhatjuk eme hosszú úton, és decemberben magyar karácsonyfa lesz minden lakásban. Beregszásztól Temesvárig, Aradtól Fiume-ig, Pozsonytól Kassáig. Burgenlandot hagyjuk.
Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Amióta kiestünk, ezt a pillanatot vártam. Legyen vége. Furcsa egy Európa Bajnokság volt.
SuperDepor írta:Kezdem látni a jó oldalát annak, hogy Katarban lesz a VB.
Adamek írta:Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Amióta kiestünk, ezt a pillanatot vártam. Legyen vége. Furcsa egy Európa Bajnokság volt.
mondtam én tenéked az EB előtt, hogy ez a Bernát jó gyerek, nagyon lazán csinázta a tizijét, de a spanyolok ellen is ő volt a legbiztosabb lövő
Cselszky írta:SuperDepor írta:Kezdem látni a jó oldalát annak, hogy Katarban lesz a VB.
Nagyon rátekeredtél a témára. :)
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 5 vendég