keményen tolják ezek a cseszkók
na mind1, nekem egyetlen nyitott kérdésem maradt csak az EB-vel kapcsolatban, remélem egyszer megtudjuk mi az a hoholok
sejtem, hogy a nagy ho-ho-hó valami haverja, de nem vágom biztosan
Savaria1919 írta:
Adamek írta:
na mind1, nekem egyetlen nyitott kérdésem maradt csak az EB-vel kapcsolatban, remélem egyszer megtudjuk mi az a hoholok
Adamek írta:Savaria1919 írta:
mi vagyunk a tutiban, polákok a füstiben, a cseszkók csak szaxiztatnak?
szloták húsos szendvics
ManBat írta:Adamek írta:
eredetileg a kozák férfiak befont copfja volt a szó jelentése, ma az orosz köznyelvben az ukránok lekicsinylő/sértő/gúnyneve
vö. oláh, tót, rác
Savaria1919 írta:Adamek írta:Savaria1919 írta:
mi vagyunk a tutiban, polákok a füstiben, a cseszkók csak szaxiztatnak?
szloták húsos szendvics
épp visszafoglaljuk a Csallóközt
Maradonapoli írta:Savaria1919 írta:Adamek írta:mi vagyunk a tutiban, polákok a füstiben, a cseszkók csak szaxiztatnak?
szloták húsos szendvics
épp visszafoglaljuk a Csallóközt
ok, de a polákok pont a mi hátunkon hágják meg a tótokat, miközben azok a cseszkók alfelét szeretgetik?
Savaria1919 írta:Maradonapoli írta:Savaria1919 írta:épp visszafoglaljuk a Csallóközt
ok, de a polákok pont a mi hátunkon hágják meg a tótokat, miközben azok a cseszkók alfelét szeretgetik?
a cseszkók elterelik a szlovákok figyelmét (ahogy ők tették a Dunával anno), míg a lengyelek megszerik Árva vármegyét
Maradonapoli írta:Savaria1919 írta:Maradonapoli írta:ok, de a polákok pont a mi hátunkon hágják meg a tótokat, miközben azok a cseszkók alfelét szeretgetik?
a cseszkók elterelik a szlovákok figyelmét (ahogy ők tették a Dunával anno), míg a lengyelek megszerik Árva vármegyét
na jó, én ebben az erkölcsi fertőben nem vagyok hajlandó részt venni!
Maradonapoli írta:Savaria1919 írta:Maradonapoli írta:ok, de a polákok pont a mi hátunkon hágják meg a tótokat, miközben azok a cseszkók alfelét szeretgetik?
Savaria1919 írta:Maradonapoli írta:Savaria1919 írta:a cseszkók elterelik a szlovákok figyelmét (ahogy ők tették a Dunával anno), míg a lengyelek megszerik Árva vármegyét
hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának?
(ha már Tanú, nagymamám mesélte nemrég, hogy Kállai Ferenc kiskorában a szomszédos házban lakott, gyakran átjárt hozzájuk vendégségbe vacsorázni)
ManBat írta:Maradonapoli írta:Savaria1919 írta:a cseszkók elterelik a szlovákok figyelmét (ahogy ők tették a Dunával anno), míg a lengyelek megszerik Árva vármegyét
és a Sopron vármegyeiben?
Maradonapoli írta:Savaria1919 írta:Maradonapoli írta:na jó, én ebben az erkölcsi fertőben nem vagyok hajlandó részt venni!
hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának?
(ha már Tanú, nagymamám mesélte nemrég, hogy Kállai Ferenc kiskorában a szomszédos házban lakott, gyakran átjárt hozzájuk vendégségbe vacsorázni)
Nem semmi! :) Ízlett neki a malachús? A gombócot is megzabálta? remélem pálinkát akkor még nem kapott!
Savaria1919 írta:Maradonapoli írta:Savaria1919 írta:hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának?
Nem semmi! :) Ízlett neki a malachús? A gombócot is megzabálta? remélem pálinkát akkor még nem kapott!
Mézes kenyeret kért mindig, ha jól emlékszem a történetre. Nem éltek túlzottan fényes körülmények között, üknagyapám, aki a helyi tanító volt, meg jószívű ember hírében állt, ő tanította meg írni és olvasni. Évtizedekkel később Feri bácsi egy interjúban meg is említette ezt.
Dédnagymamámék (apai nagyapai ágon) meg egyszer Rákosi elvtárs lányát látták vendégül valami vadászat keretében. Az a ház teli van kincsekkel, múltkor átnéztük a pajtát meg a pincét és két nagy SS feliratú zsákot találtunk, rajta valami fekete madárral.
Savaria1919 írta:Maradonapoli írta:Savaria1919 írta:hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának?
Mézes kenyeret kért mindig, ha jól emlékszem a történetre. Nem éltek túlzottan fényes körülmények között, üknagyapám, aki a helyi tanító volt, meg jószívű ember hírében állt, ő tanította meg írni és olvasni. Évtizedekkel később Feri bácsi egy interjúban meg is említette ezt.
Dédnagymamámék (apai nagyapai ágon) meg egyszer Rákosi elvtárs lányát látták vendégül valami vadászat keretében. Az a ház teli van kincsekkel, múltkor átnéztük a pajtát meg a pincét és két nagy SS feliratú zsákot találtunk, rajta valami fekete madárral.
Maradonapoli írta:Savaria1919 írta:Maradonapoli írta:Nem semmi! :) Ízlett neki a malachús? A gombócot is megzabálta? remélem pálinkát akkor még nem kapott!
Nem semmi családi történetek! :)
Adamek írta:Savaria1919 írta:Maradonapoli írta:Nem semmi! :) Ízlett neki a malachús? A gombócot is megzabálta? remélem pálinkát akkor még nem kapott!
javaslok egy padlássöprést
ha Rolexet találnánk stipistopi
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 38 vendég