Szombati foci: Fradi-Vidi!

Adamek
Flegma

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: Adamek » 2021.06.21. 23:35

szagértő Henrik ezekkel a névelősített nevekkel nagyon gázgéza
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

banok
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: banok » 2021.06.21. 23:40

Hát számomra meglepő az oroszok csoportutolsósága...

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2021.06.21. 23:52

SuperDepor írta:
Cselszky írta:
ManBat írta:nekem eleve ellenszenvesek ezek a skandináv/északi válogatottak, a dán meg különösen
az Arnautovićot megszégyenítően mindenre artikulálatlanul üvöltő Kjaer-Smeichel kettős, a tanzániai-guyanai csatárkettős, meg úgy egyáltalán az íztelen-színtelen-szagtalan, ellenben annál gőgösebb, mégis kiherélt anyanemzet taszító hatásúak

A finneknek örültem volna, ez a dán csapat engem is taszít, a bőrszín-kérdés engem nem izgat, de sugárzik belőlük valami önteltség. Még az erősebb belgáknál, franciáknál sem érzek ilyesmit. Külön-külön amúgy nem is annyira markáns ez, de csapatként, főleg a közönségükkel együtt megvan.

A nagyarányú győzelem ellenére szürke ez a dán csapat. Wales /Svájc valamelyikével játszanak?

Wales ellen, Amszterdamban.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2021.06.22. 03:27

SuperDepor írta:
Szarka írta:
SuperDepor írta:Jelenleg úgy néz ki, hogy a finnek a kapusuk öngóljával fognak kiesni. Abba kéne hagyniuk a futballt.

Azt, pont amikor történelmük legnagyobb sikerét érték el. nekik is 0 pont és 0 rúgott gól nézett ki, ehhez képest több pontjuk lehet, mint nekünk. Szép amit elértek, a hibáik ellenére is.

Szerintem nem bonyolítottam túl a szarkazmust. Az ezzel való próbálkozásom oka nem a teljesítményük volt, hanem a folyamatos balszerencséjük. Azt hittem ez egyértelmű.
Lehet,hogy szarkaként nem véletlen nem vágja a szarkazmust.
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2021.06.22. 03:38

Adamek írta:
SuperDepor írta:
Adamek írta:
belem fordul ki lassan attól az embertől
mármint Hajdu B. mint benyalóstól

Valaki azt is elmagyarázhatná neki - sokadjára hallom tőle -, hogy az ember nem tudja lenyelni a nyelvét, akkor sem ha eszméletlen, akkor sem ha halott, akkor sem ha dán, ebből kifolyólag kihúzni sem lehet. A jogosítványhoz tartozó elsősegélyvizsgán ezzel a szöveggel megbukna.

és mondd Deporkám, egyik dán egy másiknak le tudná nyelni a nyelvét?
Szerintem alap,hogy igen.
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2021.06.22. 07:20

SuperDepor írta:
Szarka írta:
SuperDepor írta:Jelenleg úgy néz ki, hogy a finnek a kapusuk öngóljával fognak kiesni. Abba kéne hagyniuk a futballt.

Azt, pont amikor történelmük legnagyobb sikerét érték el. nekik is 0 pont és 0 rúgott gól nézett ki, ehhez képest több pontjuk lehet, mint nekünk. Szép amit elértek, a hibáik ellenére is.

Szerintem nem bonyolítottam túl a szarkazmust. Az ezzel való próbálkozásom oka nem a teljesítményük volt, hanem a folyamatos balszerencséjük. Azt hittem ez egyértelmű.

Elnezest, szarkazmus helyett gunyt ereztem az irasban, mea culpa.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2021.06.22. 07:30

banok írta:Hát számomra meglepő az oroszok csoportutolsósága...

Ha nincs Eriksen esete, a danok legyurik a finneket, max kihuzzak a 0-0-at, es papirforma tabella.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2021.06.22. 07:40

Adamek írta:
SuperDepor írta:
Adamek írta:
belem fordul ki lassan attól az embertől
mármint Hajdu B. mint benyalóstól

Valaki azt is elmagyarázhatná neki - sokadjára hallom tőle -, hogy az ember nem tudja lenyelni a nyelvét, akkor sem ha eszméletlen, akkor sem ha halott, akkor sem ha dán, ebből kifolyólag kihúzni sem lehet. A jogosítványhoz tartozó elsősegélyvizsgán ezzel a szöveggel megbukna.

és mondd Deporkám, egyik dán egy másiknak le tudná nyelni a nyelvét?

Egy nem, de kettő az egynek igen.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2021.06.22. 07:45

Szarka írta:
SuperDepor írta:Valószínűleg a dánoknak a következő mérkőzés lesz az utolsó, bosszantó, hogy a dán/orosz, cseh/horvát, ukrán/osztrák helyett kaptuk a portugál - német duót.

Azért ez egy jó dán csapat, még Eriksen nélkül is, de hát a portugál német csapat mindkét esetből a lehető legrosszabb. Én örülök a dán továbbjutásnak, aligha lesznek már a torna titkos favoritjai, de a negyeddöntő még simán összejöhet.

Wales nem tűnik megugorhatatlan feladatnak.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2021.06.22. 08:41

Cselszky írta:
SuperDepor írta:
Cselszky írta:A finneknek örültem volna, ez a dán csapat engem is taszít, a bőrszín-kérdés engem nem izgat, de sugárzik belőlük valami önteltség. Még az erősebb belgáknál, franciáknál sem érzek ilyesmit. Külön-külön amúgy nem is annyira markáns ez, de csapatként, főleg a közönségükkel együtt megvan.

A nagyarányú győzelem ellenére szürke ez a dán csapat. Wales /Svájc valamelyikével játszanak?

Wales ellen, Amszterdamban.

Szépirodalmi rangadó: Hamlet vs. Montgomery, utóbbi lesz a VAR ura.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

ZotyeszKB
Ifista
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ZotyeszKB » 2021.06.22. 09:20

"A sajtótájékoztató résztvevői egyértelműsítették, hogy a magyar válogatott semmiképp sem játszhat harmadik meccset a Puskás Arénában: ha továbbjutna, akkor biztosan utaznia kellene, mert az egyenlőség biztosítása érdekében úgy lett kialakítva a további párosítás, hogy a csoportszakasz után, a nyolcaddöntőben egyik rendező sem léphet pályára otthon."

Erre amugy van valami hivatalos szabály is? Mert az ágrajz szerint Londonban lesz a D1-F2 nyolcaddöntő...és a D1 valszeg Anglia lesz...majd utólag cserélgetik a helyszíneket?
Hajrá Vegyész!!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2021.06.22. 09:41

megcsapnánk a németeket a flansziák meg a portugálokat mehetne a címvédő nyaralni
ej de szép is lenne, adok rá 0,5% esélyt
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2021.06.22. 10:35

Adamek írta:megcsapnánk a németeket a flansziák meg a portugálokat mehetne a címvédő nyaralni

én beérném annyival is, hogy csak levernénk a gernyókat és már tovább is mentünk (a finn, ukrán tandem miatt ugyebár ez már garantált)
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2021.06.22. 10:43

ZotyeszKB írta:"A sajtótájékoztató résztvevői egyértelműsítették, hogy a magyar válogatott semmiképp sem játszhat harmadik meccset a Puskás Arénában: ha továbbjutna, akkor biztosan utaznia kellene, mert az egyenlőség biztosítása érdekében úgy lett kialakítva a további párosítás, hogy a csoportszakasz után, a nyolcaddöntőben egyik rendező sem léphet pályára otthon."

Erre amugy van valami hivatalos szabály is? Mert az ágrajz szerint Londonban lesz a D1-F2 nyolcaddöntő...és a D1 valszeg Anglia lesz...majd utólag cserélgetik a helyszíneket?

mindig vannak egyenlőbbek, nem tudtad?

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2021.06.22. 10:48

Amúgy a köcsög uefa hogy a f*szba tudott olyan csoportot összetákolni mint a miénk, miközben máshol olyan szürke egerek vannak fullba, mint a B, meg a C csoport, de a többiben is van max 1 nagyágyú, a többi meg futottak még?

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2021.06.22. 10:55

Maradonapoli írta:Amúgy a köcsög uefa hogy a f*szba tudott olyan csoportot összetákolni mint a miénk, miközben máshol olyan szürke egerek vannak fullba, mint a B, meg a C csoport, de a többiben is van max 1 nagyágyú, a többi meg futottak még?

selejtezőkben nagyot mentek a polákok, svejciek, ukránok, ellenben a portugenyókkal és így balszerencsésen pont a mi csoportunk nyerte meg a legerősebb nem csoportelsőt
minden csoportba került 2-2 csoportgyőztes meg 2-2 nem győztes, a kalapok is néha nagyon torzítottak de ez még jobban

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2021.06.22. 12:05

Adamek írta:megcsapnánk a németeket a flansziák meg a portugálokat mehetne a címvédő nyaralni

Ha jol elverik oket nem is kell nyernunk, 3 ponttal nem fognak tovabbmenni minuszos golkulonbseggel.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2021.06.22. 12:13

Adamek írta:
Maradonapoli írta:Amúgy a köcsög uefa hogy a f*szba tudott olyan csoportot összetákolni mint a miénk, miközben máshol olyan szürke egerek vannak fullba, mint a B, meg a C csoport, de a többiben is van max 1 nagyágyú, a többi meg futottak még?

selejtezőkben nagyot mentek a polákok, svejciek, ukránok, ellenben a portugenyókkal és így balszerencsésen pont a mi csoportunk nyerte meg a legerősebb nem csoportelsőt
minden csoportba került 2-2 csoportgyőztes meg 2-2 nem győztes, a kalapok is néha nagyon torzítottak de ez még jobban

bíró úr! módosítani szeretném a vallomásom! a portugányok is rendőrspiclik voltak! tőlem kapták a fizetésüket!

kristof98.haladas
BL-menõ

HozzászólásSzerző: kristof98.haladas » 2021.06.22. 13:28

Maradonapoli írta:

én beérném annyival is, hogy csak levernénk a gernyókat és már tovább is mentünk (a finn, ukrán tandem miatt ugyebár ez már garantált)

De jó, hogy még van tétje a meccsnek. Erre semmiképpen sem számítottam. :)
HAJRÁ HALI!

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2021.06.22. 20:20

Heute Abend - hajrá Közép Európa.

Vissza: “www.nb1.hu”