Fergeteges hangulat Debrecenben
- kristof98.haladas
- BL-menõ
Re: Fergeteges hangulat Debrecenben
Ez profi szervezés volt a Fradi-tábor részéről.A zászlók és a piró miatt az eddigi legjobb akció a bojkott kezdete óta.
HAJRÁ HALI!
- adrenalin69
- Aranylabdás
- Kapcsolat:
kristof98.haladas írta:Ez profi szervezés volt a Fradi-tábor részéről.A zászlók és a piró miatt az eddigi legjobb akció a bojkott kezdete óta.
Akkor megnyomják a cerkát a bMLSZ-nél!
Az Újpest csapata megszakítás nélkül,1912-óta nb1-es.
Vannak, akik nem eladók,
És hitüket belül hordják,
Nem látszik a gyöngy a sárban,
Mégis övék az ország.
Vannak, akik nem eladók,
Mégis övék az ország.
- extex
- Aranylabdás
adrenalin69 írta:kristof98.haladas írta:Ez profi szervezés volt a Fradi-tábor részéről.A zászlók és a piró miatt az eddigi legjobb akció a bojkott kezdete óta.
Előtte a debreceniek is piróztak. Bár az a plussz nyilván nyom majd a büntetésen pár forintot. Amúgy sem számíthatnak olcsó csekkre, gondolom vastagabban fognak majd a tollak, nehogy a jövőbevevő legyen ilyen akcióra.
Egyébként nem volt rossz, bár én jobb akusztikára számítottam. Kezd egy kicsit a tököm tele lenni, a húszadik perc körül el is veszítettem a lelkesedésemet.
- adrenalin69
- Aranylabdás
- Kapcsolat:
extex írta:adrenalin69 írta:kristof98.haladas írta:Ez profi szervezés volt a Fradi-tábor részéről.A zászlók és a piró miatt az eddigi legjobb akció a bojkott kezdete óta.
Előtte a debreceniek is piróztak. Bár az a plussz nyilván nyom majd a büntetésen pár forintot. Amúgy sem számíthatnak olcsó csekkre, gondolom vastagabban fognak majd a tollak, nehogy a jövőbevevő legyen ilyen akcióra.
Egyébként nem volt rossz, bár én jobb akusztikára számítottam. Kezd egy kicsit a tököm tele lenni, a húszadik perc körül el is veszítettem a lelkesedésemet.
Zegen is kétszer meggondolják majd,hogy igénybe vegyék a szkennertelenek segítségét az 500ezres csekk után!
Az Újpest csapata megszakítás nélkül,1912-óta nb1-es.
Vannak, akik nem eladók,
Mégis övék az ország.
Vannak, akik nem eladók,
Mégis övék az ország.