A legnagyobb ziccerek is kimaradtak a Loki-Fradin
-
inreallife
- Sztár
Re: A legnagyobb ziccerek is kimaradtak a Loki-Fradin
hat erdekes meccs volt. nem a nagy helyzetekre fogunk emlekzni, megha a vege eleg tuzijatekosra is sikeredett. rado foldhozbaszasa szerintem sima 11-es volt, de ugy jartunk mint a multkor a honved ellenunk, a biro semmit sem latott a szkanderbol. amugy jol vezette a meccset, engedte a normalis jatekot, nem fujt le minden fetrengest, szerintem ez jo ut. pontosabbnak kell lenni a kupu elott es jo lesz ez, a debrecen pedig meglehetosen massziv lett, nem sokan fognak innen 3 pontot elvinni szvsz.
jol leszakadtunk, es megyunk a vidi ellen, akiknek nagyon megy iden, nalunk meg az osszeszokottsag boven hagy kivetni valot, de ez a fel csapat kicserelesenel nem is tul meglepo. egy vereseg eseten azonnal egybol lottek a bajnoki vagyaknak, a dontetlennel is csak az agoniat hosszabbitanank meg. amadou nagyon jo vetel volt, o lesz a kovetkezo, akit halom penzert adunk el, nem lennek meglepve, ha mar a nyaron.
dibuszon viszont csodalkozom. amilyen fasza kis kapus volt, tavaly ota ugy nez ki, mint aki meg van szeppenve. amikor meccsenkent 10 bravurt kellett bemutatni, akkor megcsinalta mind a 10-et, amiota nem futoszalagon kell haritania, azota mintha felne, nehogy hibazzon. a honved ellen nem mert elmozdulni a vonalrol, amikor a golt kaptuk, pedig kellett volna, mostmeg kiszaladt a picsaba is oklozni, epphogz elerte, ahova egyaltalan nem kellett volna. olyan mintha elszokott volna a vedestol, pedig edzesen biztos megkinaljak a sracok egy kis tuzijatekkal. a csapat tobbi reszevel elegedett voltam. orultem radonak is, de latvanyosan elfaradt a vegere. ez alapozas utan azert kicsit ciki meg akkor is, ha o nem abban a sebessegben mozog, mint a tobbiek.
jol leszakadtunk, es megyunk a vidi ellen, akiknek nagyon megy iden, nalunk meg az osszeszokottsag boven hagy kivetni valot, de ez a fel csapat kicserelesenel nem is tul meglepo. egy vereseg eseten azonnal egybol lottek a bajnoki vagyaknak, a dontetlennel is csak az agoniat hosszabbitanank meg. amadou nagyon jo vetel volt, o lesz a kovetkezo, akit halom penzert adunk el, nem lennek meglepve, ha mar a nyaron.
dibuszon viszont csodalkozom. amilyen fasza kis kapus volt, tavaly ota ugy nez ki, mint aki meg van szeppenve. amikor meccsenkent 10 bravurt kellett bemutatni, akkor megcsinalta mind a 10-et, amiota nem futoszalagon kell haritania, azota mintha felne, nehogy hibazzon. a honved ellen nem mert elmozdulni a vonalrol, amikor a golt kaptuk, pedig kellett volna, mostmeg kiszaladt a picsaba is oklozni, epphogz elerte, ahova egyaltalan nem kellett volna. olyan mintha elszokott volna a vedestol, pedig edzesen biztos megkinaljak a sracok egy kis tuzijatekkal. a csapat tobbi reszevel elegedett voltam. orultem radonak is, de latvanyosan elfaradt a vegere. ez alapozas utan azert kicsit ciki meg akkor is, ha o nem abban a sebessegben mozog, mint a tobbiek.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára inreallife 2017.02.19. 12:47-kor.
kubatov takarodj!
-
inreallife
- Sztár
BlancoAgilon38 írta:adrenalin69 írta:BlancoAgilon38 írta:Melyik eredmény nem volt reális?
Te most mit csinálsz? Ha a Szigetek elleni meccs a realitás, akkor meg mi a fasznak a német? Miben bízol, ha az a 0-0 a realitás?
Befejeztem. Lehetetlen normálisan eszmét cserélni veled.
problema akadt a "meg nem ertett zsenivel"? :)
nem te vagy az elso, es gyanitom nem is az utolso...
kubatov takarodj!
-
Cselszky
- Aranylabdás
A játékunk szörnyű volt, de legalább eredményes. Ősszel nem voltunk annyira szarok, mint amit az elért pontszámunk mutat, csak éppen minden hasonló meccset elbuktunk.
Ez bizakodásra ad okot. A kulcs azonban a többi kiesőjelölt elleni meccs lesz, ahol már alkotni is kell valamit (ez tegnap nagyon nem ment), mivel győzelmi kényszerben leszünk.
Nekem a meccs negatív meglepetése Kleinheisler volt. A nevét alig lehetett hallani, ilyen teljesítménnyel szvsz még egy Bundás 2 alsóházi csapat is álom marad neki.
Ez bizakodásra ad okot. A kulcs azonban a többi kiesőjelölt elleni meccs lesz, ahol már alkotni is kell valamit (ez tegnap nagyon nem ment), mivel győzelmi kényszerben leszünk.
Nekem a meccs negatív meglepetése Kleinheisler volt. A nevét alig lehetett hallani, ilyen teljesítménnyel szvsz még egy Bundás 2 alsóházi csapat is álom marad neki.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!
Holman és Radó a magyar futball két jellegzetes állatorvosi lova. Holmannak van esze és technikai tudása, de nincs szíve (hírből sem ismeri a lelkesedést) és nincs sebessége. Radónak van szíve és sebessége, de nincs esze és fizikuma. A kettőből együtt kijönne egy Bundesliga 2-es középjátékos.
- adrenalin69
- Aranylabdás
- Kapcsolat:
BlancoAgilon38 írta:adrenalin69 írta:BlancoAgilon38 írta:Melyik eredmény nem volt reális?
Te most mit csinálsz? Ha a Szigetek elleni meccs a realitás, akkor meg mi a fasznak a német? Miben bízol, ha az a 0-0 a realitás?
Tibikém, így könnyű!
Az Újpest csapata megszakítás nélkül,1912-óta nb1-es.
Vannak, akik nem eladók,
És hitüket belül hordják,
Nem látszik a gyöngy a sárban,
Mégis övék az ország.
Vannak, akik nem eladók,
Mégis övék az ország.
-
BlancoAgilon38
adrenalin69 írta:BlancoAgilon38 írta:adrenalin69 írta:Te most mit csinálsz? Ha a Szigetek elleni meccs a realitás, akkor meg mi a fasznak a német? Miben bízol, ha az a 0-0 a realitás?
Tibikém, így könnyű!
Tudod, hogy komállak, de ott a második mondat. Nem arra figyelsz, illetve nem figyelsz arra, amit az ember ír, csak hajtod a magad igazságát. Nem baj ez, de nincs kedvem most ezen ugrabugrálni.
-
inreallife
- Sztár
nyúl írta:Holman és Radó a magyar futball két jellegzetes állatorvosi lova. Holmannak van esze és technikai tudása, de nincs szíve (hírből sem ismeri a lelkesedést) és nincs sebessége. Radónak van szíve és sebessége, de nincs esze és fizikuma. A kettőből együtt kijönne egy Bundesliga 2-es középjátékos.
igazat adok neked, holman egy tehetseges de elkenyeztetett gyerek, akinek altalaban nincs motivacioja. most volt, tobbet is vallalt, mint szokott, de ennel csak rosszabb lesz. amikor elvittek lengyelbe tudtam, hogy ott nem fog megmaradni.
rado pedig tenyleg az a 60 kilos kolyok, aki ugyes, de profi focira nem alkalmas. nemcsak termetileg elmaradott, hanem jatekintelligenciaban is. jo dolgokat tud csinalni, de nemigazan alkalmas taktikai feladatokra. a haliban csatarkent megtehette, hogy csak a tamadas szervzesevel es befejezesevel foglalkozzon, de kozeppalyaskent vedekezo feladata is lenne, amire meg total alkalmatlan. osszel tobbnyire ezert sem jatszott amikor nem volt serult, mert az ingatag vedelmet nem akarta doll tovabb terhelni. igy viszont egy poszt nelkuli ugyes gyerek, fizikum nelkul. sok ilyen van a magyar fociban...
en azt nem ertem, miert nem posztra igazolunk? az egszen vicces, hogy nalunk senki sem jatszik a posztjan idotlen idok ota. bode ugye nem volt csatar, besic vkp volt, de meg anno jovanovic is mindehol jatszott somalia szinten. dilavert is vkp volt mielott hozzank jott, szidta is mindenki, hogy mit benazik jobb bekkent. pinter es cukic milyen poszton jatszott? nalepa is vkp volt mielott hozzank jott. de gera is volt mar minden a kozzeppalyan. nem mondom, hogy haszontalan, ha valaki tobb poszton is meg tudja allni a helyet, szamtalan olyan szituacio van, amikor a jatek kozben is az ember a csapattarsa posztjan kell kisegitsen egy egy jelenetnel, de az, hogy valaki folyamatosan egy masik poszton jatszon az szerintem luxus. eltekozolt potencial. az igazolasi politikank egy vicc, es nemnagyon latszanak az eladott jatekosok utan befolyt osszegek sem benne...
kubatov takarodj!
- adrenalin69
- Aranylabdás
- Kapcsolat:
BlancoAgilon38 írta:adrenalin69 írta:BlancoAgilon38 írta:Befejeztem. Lehetetlen normálisan eszmét cserélni veled.
Tibikém, így könnyű!
Tudod, hogy komállak, de ott a második mondat. Nem arra figyelsz, illetve nem figyelsz arra, amit az ember ír, csak hajtod a magad igazságát. Nem baj ez, de nincs kedvem most ezen ugrabugrálni.
Ha az utánpótlásra gondolsz, akkor arról is mesélek majd neked, amit első kèzből hallottam! Majd megdumáljuk a jövő héten! Elöljáróban csak annyit, nagyon ne reménykedj!
Az Újpest csapata megszakítás nélkül,1912-óta nb1-es.
Vannak, akik nem eladók,
Mégis övék az ország.
Vannak, akik nem eladók,
Mégis övék az ország.
-
BlancoAgilon38
adrenalin69 írta:BlancoAgilon38 írta:adrenalin69 írta:Tibikém, így könnyű!
Ha az utánpótlásra gondolsz, akkor arról is mesélek majd neked, amit első kèzből hallottam! Majd megdumáljuk a jövő héten! Elöljáróban csak annyit, nagyon ne reménykedj!
Okés, várom. Addig is azért csak reménykedem. :)
-
Gunners
- Aranylabdás
Lacika innen sem fog kilógni.
Go Gunners Hajrá Videoton
- Reginald McFreez
- Aranylabdás
Gunners írta:Lacika innen sem fog kilógni.
Azért megnyugtató, hogy a vele kapcsolatos, EB okozta fehérvári kognitív disszonancia már a múlté, nem? Lehet újra - hogy mennyire jogos, azt már azért lassan felfogom én is - szívbül útálni... :)
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.
Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp
Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke
Hooman - You guys scare the shit out of us.
Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp
Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke
Gunners írta:Lacika innen sem fog kilógni.
Barczinak a Vidi 2-ben viszont sikerült ma a harmadosztályból, igaz, lefelé. Szépen elvesztette a fejét és kiállíttatta magát, ahelyett, hogy a fiatalokat irányította volna. Mindezt Berg szeme láttára..
Kenesei gólja viszont élményszámba ment.
-
Gunners
- Aranylabdás
Reginald McFreez írta:Gunners írta:Lacika innen sem fog kilógni.
Azért megnyugtató, hogy a vele kapcsolatos, EB okozta fehérvári kognitív disszonancia már a múlté, nem? Lehet újra - hogy mennyire jogos, azt már azért lassan felfogom én is - szívbül útálni... :)
Nem utálom én, de sokkal többet gondolnak róla sokan mint amire valójában képes. Nem volt szép a Viditől hogy totál jegelve lett nem arról van szó, viszont ne felejtsük el hogy azért köszönhet egyet s mást a Vidinek.
- Adamek
- Flegma
Gunners írta:Reginald McFreez írta:Gunners írta:Lacika innen sem fog kilógni.
Nem utálom én, de sokkal többet gondolnak róla sokan mint amire valójában képes. Nem volt szép a Viditől hogy totál jegelve lett nem arról van szó, viszont ne felejtsük el hogy azért köszönhet egyet s mást a Vidinek.
egyet s mást szinte mindenki, én például kurvára köszönöm a máig kiválóan szuperáló hi-fi tornyot, igazán remek kütyü
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
-
Gunners
- Aranylabdás
Adamek írta:Gunners írta:Reginald McFreez írta:Azért megnyugtató, hogy a vele kapcsolatos, EB okozta fehérvári kognitív disszonancia már a múlté, nem? Lehet újra - hogy mennyire jogos, azt már azért lassan felfogom én is - szívbül útálni... :)
egyet s mást szinte mindenki, én például kurvára köszönöm a máig kiválóan szuperáló hi-fi tornyot, igazán remek kütyü
Na ennyi! :D