Haladás: az ügyvezető nem tétlenkedik, Mátyusnak sem szabad

Cselszky
Aranylabdás

Re: Haladás: az ügyvezető nem tétlenkedik, Mátyusnak sem szabad

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2021.02.15. 21:36

Savaria1919 írta:
Cselszky írta:Ez a mai szerintem a vezetők jóváhagyásával történik.
Holnap edzőváltás - gyanítom.

Kuttor?

Állítólag tárgyaltak vele másfél-két hete, de nem tudtak megegyezni.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

beroka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: beroka » 2021.02.15. 21:37

Egyébként a játékosok k..va anyját hogy tudják a váltást s így játszanak.
Szarháziak

alehndr
Világsztár

HozzászólásSzerző: alehndr » 2021.02.15. 21:42

Összerántja az elejét a Loki, kell az izgalom. Csak nehogy magukat is kigolyózzák

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2021.02.15. 21:44

Cselszky írta:
Savaria1919 írta:
Cselszky írta:Ez a mai szerintem a vezetők jóváhagyásával történik.
Holnap edzőváltás - gyanítom.

Kuttor?

Állítólag tárgyaltak vele másfél-két hete, de nem tudtak megegyezni.

Ugyanezt hallottam még a diósgyőriekkel kapcsolatban is. Nagyon magas vagy spéci igényei lehetnek Kutyának.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

beroka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: beroka » 2021.02.15. 21:50

Szépen belenyúlunk edző kérdésben...

Huszti vagy Tímár vagy mindkettő

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2021.02.15. 21:54

beroka írta:Szépen belenyúlunk edző kérdésben...

Miriuta?
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

beroka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: beroka » 2021.02.15. 21:57

Cselszky írta:

Miriuta?

Na őt még nem hallottam :)

Remélem az egész kispad távozik Tibivel együtt.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2021.02.15. 22:22

Azt sem tudtam, hogy Husztinak van edzői papírja. Toldit abszolút nem ismerem, utána kellett néznem, hogy kicsoda.

Bevállalósnak tűnő választás...

beroka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: beroka » 2021.02.16. 05:55

Cselszky írta:

Azt sem tudtam, hogy Husztinak van edzői papírja. Toldit abszolút nem ismerem, utána kellett néznem, hogy kicsoda.

Husztinak nincs meg az edzői papírja azért kell a Toldi gyerek mellé.
Legalább nem Horváth Feri féle edző fenomém jön.

Viszont érdekes lenne a Tőzsér,Huszti,Dzsudzsák hármas....
Nem tudom hova tenni még ezt jelen pillanatban kíváncsi leszek bejelentik e ma.
Olyan mintha az egész bagázs (vezetőség,játékosok) az őszi szezon után eldöntötték volna hogy Kondást megbuktatják. Ha ez volt a cél akkor mind eláshatják magukat mert ez egy nagyon szemét munka volt.

Ha váltunk ma akkor remélem olyan váltás lesz ami teljes vagyis az egész szakmai stáb megy s az urambátyám korszak véget ér.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2021.02.16. 06:42

beroka írta:
Cselszky írta:

Olyan mintha az egész bagázs (vezetőség,játékosok) az őszi szezon után eldöntötték volna hogy Kondást megbuktatják. Ha ez volt a cél akkor mind eláshatják magukat mert ez egy nagyon szemét munka volt.

Ha váltunk ma akkor remélem olyan váltás lesz ami teljes vagyis az egész szakmai stáb megy s az urambátyám korszak véget ér.

szerintem pont ezért keresték meg Husztit (utolsó mondat)
semmi köze a klubhoz, látott sok profi dolgot életében és valszeg ő is felszívott belőle valamit, mindig olyan csákó volt aki utálta ezt a bratyizós, összezárós közeget és ha valami nem tetszett neki akkor abból kimaradt
nem tudom miért lépett le a VidiMoltól, de nem lepődnék meg ha ott is látott volna olyat ami nem fért bele neki, (az idei eredményei is beszédesek a klubnak)
gondolom rendet tenni neveznék ki, szóval vagy jól jártok vagy egy életre elrettentitek Husztit a hazai köröktől
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2021.02.16. 08:13

Adamek írta:
beroka írta:
Cselszky írta:Azt sem tudtam, hogy Husztinak van edzői papírja. Toldit abszolút nem ismerem, utána kellett néznem, hogy kicsoda.

semmi köze a klubhoz, látott sok profi dolgot életében és valszeg ő is felszívott belőle valamit, mindig olyan csákó volt aki utálta ezt a bratyizós, összezárós közeget és ha valami nem tetszett neki akkor abból kimaradt
nem tudom miért lépett le a VidiMoltól, de nem lepődnék meg ha ott is látott volna olyat ami nem fért bele neki, (az idei eredményei is beszédesek a klubnak)
gondolom rendet tenni neveznék ki, szóval vagy jól jártok vagy egy életre elrettentitek Husztit a hazai köröktől

Azt beszélik, Filipovics a járulékos tényező.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2021.02.16. 09:09

Cselszky írta:
Adamek írta:
beroka írta:Husztinak nincs meg az edzői papírja azért kell a Toldi gyerek mellé.

melyik részre érted ezt?
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2021.02.16. 09:41

Adamek írta:
Cselszky írta:
Adamek írta:

melyik részre érted ezt?

Olvasom, hogy ha Szabolcs itt szerepet kap, akkor Vladan is gyakori vendéggé válhat, hozhatja a játékosait, stb., és hogy a bratyizós közeg utálata addig igaz, míg a haverjaival körül nem veszi saját magát is. Nem tudom, így van-e.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2021.02.16. 09:51

Cselszky írta:
Adamek írta:
Cselszky írta:Azt beszélik, Filipovics a járulékos tényező.

melyik részre érted ezt?

Olvasom, hogy ha Szabolcs itt szerepet kap, akkor Vladan is gyakori vendéggé válhat, hozhatja a játékosait, stb., és hogy a bratyizós közeg utálata addig igaz, míg a haverjaival körül nem veszi saját magát is. Nem tudom, így van-e.

passz
amikor nálunk volt úgy viselkedett mint amikor a királyi család egy kölke bekerül az állami suliba, mondjuk akkor még csitri volt és nagyon meg volt sértődve a világra mert tiniként kölcsönadtuk Sopronba, sose bratyizott senkivel sem a csapatból se a szurkerekkel
a válogatottból is valami hasonló miatt iratkozott ki, nem bírta a mocsári bűzt vagy mi, aztán persze ezt úgy hozták le, hogy nem akar a helyéért küzdeni (de előtte azért jól elvoltak együtt is a kezdőben a rekorderrel), szerintem igazából a hazai szakmát nem bírta de ez csak egy tipp

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2021.02.16. 11:26

Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2021.02.16. 19:05

beroka írta:Ha váltunk ma akkor remélem olyan váltás lesz ami teljes vagyis az egész szakmai stáb megy s az urambátyám korszak véget ér.

haha, épp csak elkezdődött. nem is tudom, egy picit másik szellemi szinvonalú baráti társaságnak tűnik, és egy generációval fiatalabbak mint Eli, meg Kőbaltás, vagy Boborján, valszeg beszélnek nyelveket is, szóval jobban kéne kedveljem ezt a Hajnal-Kovács Z.-Tőzsér, Huszti vonulaton. na még egy kicsit erőlködöm ezen.
ETO

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2021.02.16. 21:35

Nem gondoltam, hogy valaha rokonszenvet, vagy ha azt épp nem is, valamiféle szolidaritást fogok érezni Kondás Elemér irányában. Ezzel a gyalázatos vezetői metódussal sikerült elérni. Nem rémlik, hogy a sokat és többnyire joggal szidott Szima valaha ennyire alantas módon vitt volna véghez edzőváltást. Hányingert keltő.

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2021.02.17. 08:05

A csakfoci szépen beleállt a Lokiba :)
A történtek fényében már érthető, hogy Kuttorral nem tudtak megegyezni, ha egyáltalán ő képben volt (bár az is lehet, hogy mezőkövesdi fizut szeretett volna magának, azt meg nem akarták neki megadni)
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

beroka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: beroka » 2021.02.17. 11:09

Az elmúlt hetek történései így utólag már mutatják hogy ez egy előre megtervezett Kondás buktatás volt. Ami nem is lett volna probléma mert a kopaszt rég le kellett volna váltani.
De.
Beáldozott 3 hónapot arra a vezetőség és hangadó játékosok hogy okot adjanak erre. Ez ami hányingerkeltő.
Szidtuk a Szima korszak végét hogy milyen lett erre az új korszak elejére kapunk egy ilyet. Felfordul a gyomrom hogy ezért a csapatért rajongok majd 4 évtizede. Mivé lett ez a klubb...
Átvette az irányítást a Tőzsér Dzsudzsák kettős ami alapjáratban nem lenne gond ha nem így tették volna ahogy. Az előbbit soha nem tekintettem gerinces embernek így nem lep meg vele kapcsolatban ami történt. Viszont Balázs ha benne van a keze ebbe az egészben akkor elmehet a bús picsába.
S ahogy írtam nem az a baj hogy Kondás lett a célpont mert ez szükségszerű volt hanem ahogyan történt.
S most erre jön az a Huszti aki szintén olyan hatású focista volt mint az említett két úriember.
Így kialakult egy hármas Tőzsér,Dzsudzsák,Huszti akik "megszerezték" maguknak a Lokit.
Senki ne mondja nekem hogy ez a véletlen műve s vasárnap vették fel a kapcsolatot Szabival....
Ez egy kitervelt dolog volt csak kellett a felkészülés és az első három bajnoki hogy "legálusan" megszabaduljanak Kondáséktól. Ehhez a buktatáshoz a játékosok kellettek akik kaptak az alkalmon.
Hetek óta szajkózom hogy edzőbuktatás folyik nem nagyon hittetek nekem. Már a felkészülési meccseken látszott hogy nem akarnak focizni, Kondás ha akarna akkor sem tudna ilyen kritikán aluli taktikát kitalálni.
Szép volt fiúk jár a taps az elmúlt majd 3 hónapért, habár a lelkiismeretetek remélem megszólal ha van egyáltalán.
Ezt nem így nem ebben a formában kellett volna....

De lapozzunk hiszen megtörtént.
Ezzel a lépéssel a 3 "grácia" nagy kockázatot vállalt hiszen van pár hónapuk arra hogy felépítsenek egy új alapot amire újra lehet támaszkodni mivel ezzel a buktatással lerombolták teljesen azt ami még maradt a Loki elmúlt bő évtizedéből.
Most kezdődik igazából az új időszámítás s azt kívánom hogy ismét jó legyen Loki szurkolónak lenni.

De azért az a szájíz....

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2021.02.18. 00:00

beroka írta:Az elmúlt hetek történései így utólag már mutatják hogy ez egy előre megtervezett Kondás buktatás volt. Ami nem is lett volna probléma mert a kopaszt rég le kellett volna váltani.
De.
Beáldozott 3 hónapot arra a vezetőség és hangadó játékosok hogy okot adjanak erre. Ez ami hányingerkeltő.
Szidtuk a Szima korszak végét hogy milyen lett erre az új korszak elejére kapunk egy ilyet. Felfordul a gyomrom hogy ezért a csapatért rajongok majd 4 évtizede. Mivé lett ez a klubb...
Átvette az irányítást a Tőzsér Dzsudzsák kettős ami alapjáratban nem lenne gond ha nem így tették volna ahogy. Az előbbit soha nem tekintettem gerinces embernek így nem lep meg vele kapcsolatban ami történt. Viszont Balázs ha benne van a keze ebbe az egészben akkor elmehet a bús picsába.
S ahogy írtam nem az a baj hogy Kondás lett a célpont mert ez szükségszerű volt hanem ahogyan történt.
S most erre jön az a Huszti aki szintén olyan hatású focista volt mint az említett két úriember.
Így kialakult egy hármas Tőzsér,Dzsudzsák,Huszti akik "megszerezték" maguknak a Lokit.
Senki ne mondja nekem hogy ez a véletlen műve s vasárnap vették fel a kapcsolatot Szabival....
Ez egy kitervelt dolog volt csak kellett a felkészülés és az első három bajnoki hogy "legálusan" megszabaduljanak Kondáséktól. Ehhez a buktatáshoz a játékosok kellettek akik kaptak az alkalmon.
Hetek óta szajkózom hogy edzőbuktatás folyik nem nagyon hittetek nekem. Már a felkészülési meccseken látszott hogy nem akarnak focizni, Kondás ha akarna akkor sem tudna ilyen kritikán aluli taktikát kitalálni.
Szép volt fiúk jár a taps az elmúlt majd 3 hónapért, habár a lelkiismeretetek remélem megszólal ha van egyáltalán.
Ezt nem így nem ebben a formában kellett volna....

De lapozzunk hiszen megtörtént.
Ezzel a lépéssel a 3 "grácia" nagy kockázatot vállalt hiszen van pár hónapuk arra hogy felépítsenek egy új alapot amire újra lehet támaszkodni mivel ezzel a buktatással lerombolták teljesen azt ami még maradt a Loki elmúlt bő évtizedéből.
Most kezdődik igazából az új időszámítás s azt kívánom hogy ismét jó legyen Loki szurkolónak lenni.

De azért az a szájíz....

Valóban jelezted a Siófok-meccs után a sejtésedet, és a magam részéről valóban ellenvéleményen voltam. Hozzáteszem, kicsit te is ellentmondásban vagy, hiszen Dzsudzsákot most a hármas részének nevezed, miközben a Sió-meccs után magad is külön kiemelted, elvégre két gólpasszt hintett (nélküle szerintem már akkor is kikaptunk volna). Szóval nem kerek ez így. Szerintem egyszerűen nem ismerjük a részleteket, csak találgatunk.
Azon a bajnokin egy rosszul játszó csapatot láttam, de a Szolnok elleni már nekem is bűzlött (Kondást is szidtam, a játékosokat is), nem is beszélve a most hétfőiről, ami teljesen egyértelmű volt.
Megjegyzem, pl. a csakfoci a csapatkapitány-váltás mögött a (szerintük) Kondás-párti Bódi és az edző ellen fordult Dzsudzsák konfliktusát vélelmezi. Nekem ez annyiból fura, hogy szerintem Bódi az egyik leggyengébbünk volt az utóbbi meccseken, Balázs pedig relatíve a jobbak közé tartozott.
Persze, világos, nem a mostani 0-2 után kezdtek el agyalni, hogy aztán másnap délelőtt már a Huszti-Toldi duó ott legyen a sajtótájékoztatón úgy, hogy Toldinak még a Vidivel is szerződést kellett bontania. Amúgy ma Szabó el is mondta, hogy a Gyirmót elleni meccs már nem osztott, nem szorzott, mivel előtte döntöttek Elemér menesztéséről. A probléma, hogy a látottak alapján mindezzel a csapat is tisztában volt, nyilván azért is játszott úgy, ahogy, szerintem nyílt vagy burkolt vezetői jóváhagyással... A lényeg, hogy tisztességes módon is lehet edzőt váltani, meg gusztustalanul is. Itt az utóbbi történt. Szabót nyáron úgy próbálták eladni, mint az üzleti életből érkező nagy tapasztalatú és sikeres vezetőt, nos, szerintem alaposan lejáratta magát egy ki nem kényszerített hibával. Vagy a cégénél is ekkora tróger volt, vagy pedig egy kamu-elnök, valójában egy bábfigura, akit mások rángatnak.

Vissza: “www.nb1.hu”