Adamek írta:SuperDepor írta:Eddig bíztam a csodában, de csak akkor maradunk nb1esek, ha felemelik a létszámot. Annyira viszont nem fontos Viktoreknak a Diósgyőr. A TrollFoci jól írta, kevés csapat dolgozott meg annyit az Nb2ert, mint a Dvtk. A sors fintora, hogy akkor fogunk kiesni amikor az előző évekhez képest nagysagrendekkel magasabb büdzsét kaptunk. Ajándékba. Az a fergetes ötlet nem jutott senkinek az eszébe, hogy a tíz közepes szintet alulról súroló jugó helyett hozzanak négyet, aki valóban erősítést jelent? Ezek szarabbak mint akik ősszel játszottak. Egy értelmes igazolasunk volt a Vanecek, viszont középpálya nélkül az ilyen erocsatar nulla. Mi utánpótlás terén nem vagyunk egy Debrecen, egy MTK, nem fogunk lendületből visszajutni, megyünk a Nyíregyháza, Békéscsaba, Győr után. Nem tudom, hogy miből lesz fenntartva ez az óriási komplexum. Stadion, Medical Center, edzokozpont stb. Mert, hogy mégegyszer nem kapunk ennyi pénzt az biztos.
szezon előtt azt írtam, hogy az ötödik tavaszi forduló végére reménytelen helyzetben lesztek (két bukószagú meccs van még ebből, viszont az elmaradt meccset váratlanul hoztátok, szerintem 6 meccs/5 pont lesz a max), ezt arra alapoztam, hogy nem lesz csapattá gyúrva a sok jugó varázsütésre, én kb. 1-2 ember/2-3 forduló beépítésével próbálkoztam volna ilyen rövid szünet után
annyit tévedtem, hogy az Újpest még mélyebb kútban van, ők az év végén jobban néztek ki a pályán, tavaszra a Zeg-Kövesd duót vártam gyengébbnek tőlük (és hozzájuk számoltam mennyi kell a bennmaradáshoz) és a Budifokot tuti utolsónak, most azt gondolom ti mentek és a Budafok/Újpest kettősből valamelyik
az okfejtés ott bukik meg, hogy a 6 jugóból aki érkezett 2 telitalálat (Grgić, Milović), 2 teszi a dolgát ha berakják (Marin, Soldo), 1 pedig nem is játszott még mert az évek óta balfasz kapusunk egyelőre megint olyan fázisban van hogy pár vonalbravúrral elhitette az új stábbal hogy NB1 szinten van (Malenica), mindössze a vkp Živulić az aki tényleg szar igazolás volt, nem is elsősorban a képességei, hanem az idegbetegsége okán
a problémát még mindig az okozza, hogy a már ősszel is itt lévő középpályásaink képtelenek támadást vezetni, ezért nem tudunk gólt, gólokat rúgni