Szombati foci: Fradi-Vidi!

Adamek
Flegma

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: Adamek » 2021.01.30. 21:44

Maradonapoli írta:
Adamek írta:siralmas lett a játékunk, olyan szinten visszaléptünk sebességben mintha téli álomban kóvályognánk, rengeteg a fék akik helyett lehetne próbálkozni másokkal
ha kicsit egyenletesebb lenne a Vidi teljesítménye még simán ledolgozhatná ezt a hátrányt, nagyon nem rajtunk múlik most a nagy pontelőny

beköszöntött a szovjet tél
kabát alá üveg vodka elfér

mire célozgatsz ezzel kedves elvtársam? hozzuk vissza Dollt vagy Dömét?
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2021.01.30. 21:58

Adamek írta:
Maradonapoli írta:
Adamek írta:siralmas lett a játékunk, olyan szinten visszaléptünk sebességben mintha téli álomban kóvályognánk, rengeteg a fék akik helyett lehetne próbálkozni másokkal
ha kicsit egyenletesebb lenne a Vidi teljesítménye még simán ledolgozhatná ezt a hátrányt, nagyon nem rajtunk múlik most a nagy pontelőny

beköszöntött a szovjet tél
kabát alá üveg vodka elfér

mire célozgatsz ezzel kedves elvtársam? hozzuk vissza Dollt vagy Dömét?

mindkettőt, mint anno Roy Evanst és Houlliert a Poolnál
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2021.01.30. 22:05

Cselszky írta:
ManBat írta:
Cselszky írta:Nem lepne meg, ha Mártont elküldenék. Nem megy neki ez a projekt.

ahogy Lazović félresikerült visszavonulása óta Nikolićnak és Carillonak se ment, bár Mártonnál legalább enyhítő körülmény hogy előre tudott volt hogy nagy lesz rá a kabát
valami nagyon el van csesződve a fehérvári projektben, a mai kezdőjükből minden posztra lenne 7-8 csapat aki a fél karját odaadná az illető játékosért, de gyakorlatilag semmi nem működik
mindenesetre így még inkább kötelező győzelemmé vált a holnapi meccs ha bármit is akarunk még

Továbbra is esetleges a játékuk, és frusztráltnak, zaklatottnak tűnnek a játékosok. Mintha Márton érzékelhető félelmei, önbizalomhiánya mutatkoznának meg a csapatán is.

szerintem Kovács Z. keze munkája is benne van ebben a csapatban, nem értem például, miért erőlteti Carillo és Márton is a szombathelyi kiesés egyik fontos szereplőjét, Bamgboyét
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2021.01.30. 23:04

ManBat írta:
Cselszky írta:
ManBat írta:ahogy Lazović félresikerült visszavonulása óta Nikolićnak és Carillonak se ment, bár Mártonnál legalább enyhítő körülmény hogy előre tudott volt hogy nagy lesz rá a kabát
valami nagyon el van csesződve a fehérvári projektben, a mai kezdőjükből minden posztra lenne 7-8 csapat aki a fél karját odaadná az illető játékosért, de gyakorlatilag semmi nem működik
mindenesetre így még inkább kötelező győzelemmé vált a holnapi meccs ha bármit is akarunk még

Továbbra is esetleges a játékuk, és frusztráltnak, zaklatottnak tűnnek a játékosok. Mintha Márton érzékelhető félelmei, önbizalomhiánya mutatkoznának meg a csapatán is.

szerintem Kovács Z. keze munkája is benne van ebben a csapatban, nem értem például, miért erőlteti Carillo és Márton is a szombathelyi kiesés egyik fontos szereplőjét, Bamgboyét

nyugi, előbb-utóbb úgyis a Vasgyárban köt ki :cool:
persze csúti átszállással :P

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2021.01.30. 23:53

Maradonapoli írta:
ManBat írta:
Cselszky írta:Továbbra is esetleges a játékuk, és frusztráltnak, zaklatottnak tűnnek a játékosok. Mintha Márton érzékelhető félelmei, önbizalomhiánya mutatkoznának meg a csapatán is.

szerintem a kopasz lila agyafúrtabb annál mint hogy visszamenjen oda ahová már odaszart egyszer, inkább keres magának egy pénzes, de szakmai zsákutcában leledző másodosztályú klubot - Angyalföldön pl. úgyis nagy barátság van a lilákokkal - és tét nélkül megmutatja nekik a nagybetűs Szagmát
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2021.01.31. 11:04

ManBat írta:
Maradonapoli írta:
ManBat írta:szerintem Kovács Z. keze munkája is benne van ebben a csapatban, nem értem például, miért erőlteti Carillo és Márton is a szombathelyi kiesés egyik fontos szereplőjét, Bamgboyét

szerintem a kopasz lila agyafúrtabb annál mint hogy visszamenjen oda ahová már odaszart egyszer, inkább keres magának egy pénzes, de szakmai zsákutcában leledző másodosztályú klubot - Angyalföldön pl. úgyis nagy barátság van a lilákokkal - és tét nélkül megmutatja nekik a nagybetűs Szagmát

ja én nem a hobbitra gondoltam, hanem az afrikaira

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2021.01.31. 12:03

Maradonapoli írta:
ManBat írta:
Maradonapoli írta:nyugi, előbb-utóbb úgyis a Vasgyárban köt ki :cool:

kobold a pasas nem hobbit
szerintem Fingsó amúgy nem olyan rossz játékos, talán eddig a legértékelhetőbb akivel az elmúlt években átverte a világot a hali sztárgyár
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2021.01.31. 12:12

Adamek írta:
Maradonapoli írta:
ManBat írta:szerintem a kopasz lila agyafúrtabb annál mint hogy visszamenjen oda ahová már odaszart egyszer, inkább keres magának egy pénzes, de szakmai zsákutcában leledző másodosztályú klubot - Angyalföldön pl. úgyis nagy barátság van a lilákokkal - és tét nélkül megmutatja nekik a nagybetűs Szagmát

kobold a pasas nem hobbit
szerintem Fingsó amúgy nem olyan rossz játékos, talán eddig a legértékelhetőbb akivel az elmúlt években átverte a világot a hali sztárgyár

Illés nevével fémjelzett sztárgyár az inkább.
Bamgboye meg a legjobb spílerünk volt a kiesős évünkben.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2021.01.31. 12:29

Megérkezett a szarvasos mez hazai változata is:
Kép
Nem lenne ez annyira rossz (engem egy pizsamafelsőre emlékeztet), a zöld otp-s plecsni meg a tippmix felirat zavar be, nem véletlen hogy ötből hárman eltakarják.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2021.01.31. 13:28

Savaria1919 írta:Megérkezett a szarvasos mez hazai változata is:
Kép
Nem lenne ez annyira rossz (engem egy pizsamafelsőre emlékeztet), a zöld otp-s plecsni meg a tippmix felirat zavar be, nem véletlen hogy ötből hárman eltakarják.

oszt szóltak már nekik, hogy elmúlt a karácsony?

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2021.01.31. 15:14

csodaszarvaséknál megint Haligyalázó rigmusokat vágtak be. gyökér banda
- Képes Sport 1940.

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2021.01.31. 17:13

a szokásos lyukaink most is megvannak, Csonka Pici különösen átkever minket, de szerencsére Zsóri ismét könnyűnek találtatik
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2021.01.31. 17:43

botrányos hogy mennyire magunkra húzzuk a Budafokot, ez így egy nagyon necces utolsó 20 perc lesz
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2021.01.31. 17:56

Živulić bmeg...
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2021.01.31. 18:08

csak elbasztuk
SZÉGYEN
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2021.01.31. 18:09

ManBat írta:csak elbasztuk
SZÉGYEN

mondjuk ezt így eléggé

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2021.01.31. 18:12

Maradonapoli írta:
SZÉGYEN

mondjuk ezt így eléggé

ha felettünk húzzák meg a vonalat, letagadom hogy valaha is közöm volt ehhez a csapathoz és felcsapok Kövesd ultrának
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2021.01.31. 18:13

ManBat írta:
Maradonapoli írta:
SZÉGYEN

mondjuk ezt így eléggé

ha felettünk húzzák meg a vonalat, letagadom hogy valaha is közöm volt ehhez a csapathoz és felcsapok Kövesd ultrának

Szórakoztató lenne.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2021.01.31. 18:16

Cselszky írta:
ManBat írta:
Maradonapoli írta:mondjuk ezt így eléggé

Szórakoztató lenne.

felsőbbrendű szurkoló vagyok annál hogy alsóbbrendű ligákat nézzek, nekem csak az NB1 jár
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2021.01.31. 18:19

ManBat írta:
Cselszky írta:
ManBat írta:ha felettünk húzzák meg a vonalat, letagadom hogy valaha is közöm volt ehhez a csapathoz és felcsapok Kövesd ultrának

Szórakoztató lenne.

felsőbbrendű szurkoló vagyok annál hogy alsóbbrendű ligákat nézzek, nekem csak az NB1 jár

Akkor felesleges is idegeskedned, mindenképp maradsz az NB1-ben.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Vissza: “www.nb1.hu”