Szombati foci: Fradi-Vidi!

banok
Aranylabdás
Kapcsolat:

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: banok » 2021.01.30. 15:54

SuperDepor írta:
ManBat írta:
SuperDepor írta:Miért

ha csillagok vannak a címered felett, ha évszámmal ellátott zászlók lógnak a stadionban, ha tele a vitrined, az azt jelenti hogy elértél valamit, 50 év múlva senki nem fog emlékezni Feledi Lacira vagy az Emigrantes Rojosra, de a bajnoki címeket mutató táblázat ugyanúgy ott lesz
a fanatizmus múlandó (ahogy nagyon úgy is néz ki hogy a Kubatovval lepaktált Fradi-táboron kívül minden csoport a haláltusáját vívja), a serleg állandó

Nekem a futball a szenvedélyről és a kötődésről szól. Fordítva ülsz a lovon. Pont a siker és a dicsőség a múlandó, a szenvedély és a kötődés állandó.

A bajnoki cím az bajnoki cím. Mert csak a végeredmény számít...

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2021.01.30. 17:26

ManBat írta:
SuperDepor írta:
ManBat írta:ha csillagok vannak a címered felett, ha évszámmal ellátott zászlók lógnak a stadionban, ha tele a vitrined, az azt jelenti hogy elértél valamit, 50 év múlva senki nem fog emlékezni Feledi Lacira vagy az Emigrantes Rojosra, de a bajnoki címeket mutató táblázat ugyanúgy ott lesz
a fanatizmus múlandó (ahogy nagyon úgy is néz ki hogy a Kubatovval lepaktált Fradi-táboron kívül minden csoport a haláltusáját vívja), a serleg állandó

Nekem a futball a szenvedélyről és a kötődésről szól. Fordítva ülsz a lovon. Pont a siker és a dicsőség a múlandó, a szenvedély és a kötődés állandó.

állandó? a 3 ezer nézős meccseink ősszel nem erre utaltak
hasonló helyzetben vagyunk mint az újpestiek, elfogyóban vagyunk a lelátókról és a reménytelenség csak növeli ezt a folyamatot, de amíg egy 20-szoros bajnokcsapatnak, akik az év legfontosabb meccsét adják mindig sikk lesz szurkolni, addig mi a 111 éves eredményeinkkel észre se vevődnénk, ha a szenvedély elfogyása után egy nap lehúzódnánk a vécén

Szépen leírtad a divatszurkoló definíciójat
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

zaggar
Sztár

HozzászólásSzerző: zaggar » 2021.01.30. 18:00

Két meccs 8 kapott gól, nulla pont. Szép tavasz lesz.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2021.01.30. 18:09

Töki már nagyon nem nálunk játszik lélekben
ez a nagy buktatója annak ha teljesen zsoldosbrigádra rendezkedünk be, remélem ennek lassan vége lesz
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2021.01.30. 18:10

zaggar írta:Két meccs 8 kapott gól, nulla pont. Szép tavasz lesz.

a mai sima ikszes meccs volt, durván megette a játékvezető a kamutizit
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2021.01.30. 18:14

SuperDepor írta:
ManBat írta:
SuperDepor írta:Nekem a futball a szenvedélyről és a kötődésről szól. Fordítva ülsz a lovon. Pont a siker és a dicsőség a múlandó, a szenvedély és a kötődés állandó.

állandó? a 3 ezer nézős meccseink ősszel nem erre utaltak
hasonló helyzetben vagyunk mint az újpestiek, elfogyóban vagyunk a lelátókról és a reménytelenség csak növeli ezt a folyamatot, de amíg egy 20-szoros bajnokcsapatnak, akik az év legfontosabb meccsét adják mindig sikk lesz szurkolni, addig mi a 111 éves eredményeinkkel észre se vevődnénk, ha a szenvedély elfogyása után egy nap lehúzódnánk a vécén

a divatok és az ellentáborok figyelme nélkül a törzsközönség sem tud alkotni
az ilyen 10 fős "fanatikusok" a 3. kerületben, Csepelen, a BKV Előrénél vagy Újpalotán lehet hogy az életüket adják a klubért, lehet hogy készül róluk néhanapján egy-egy Hungarian Fanatics-fotómontázs amikor nincs miről posztolni, írhat róluk csöpögős istenítést Pörge Béla a blogjába, attól még ugyanúgy nyomtalanok egy átlag m4-et néző sörhasú kopasz fotelfradista számára, ahogyan nyomtalanul is fognak eltűnni a futball világából
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2021.01.30. 18:15

3 perc alatt felálltatok a semmiből és csak egy kamutizivel szoptatok ki, hozzánk képest még mindig egész jó a látványvilág
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2021.01.30. 18:50

siralmas lett a játékunk, olyan szinten visszaléptünk sebességben mintha téli álomban kóvályognánk, rengeteg a fék akik helyett lehetne próbálkozni másokkal
ha kicsit egyenletesebb lenne a Vidi teljesítménye még simán ledolgozhatná ezt a hátrányt, nagyon nem rajtunk múlik most a nagy pontelőny

zaggar
Sztár

HozzászólásSzerző: zaggar » 2021.01.30. 19:10

Adamek írta:

hát nem tudom..persze én elfogult vagyok, de nem éreztem, h nagyon benne lennénk a meccsben, leszámítva azt az időszakot, amikor sikerült visszajönni.
a 11-es 11-es, akkor is, ha kamu, ha nem, akkor is, ha nekünk fújják, akkor is, ha ellenünk. Sose szerettem azzal mentegetni a vesztes teljesítményt, h befújtak az ellen javára egy kamutizit, az csak egyetlen perc egy 90 perces meccsen, uh van másik 89, ami alatt meg lehet nyerni a mérkőzést. (andó szabónál meg amúgy is számolni kell a minusz 1-el, uh nem hiszem, h váratlan fordulat lett volna, h befújja)

fradi ellen nagy baj lesz.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Ferencváros // Man Utd
BL-menõ

HozzászólásSzerző: Ferencváros // Man Utd » 2021.01.30. 19:52

Elég álmos teljesítmény ez eddig.
Ahogyan tavaly, idén se az a nagyobb kihívás Rebrovnak, hogy ősszel, amíg tart a többfrontos küzdelem, addig jól forgassa és menedzselje a csapatot, hanem ami utána jön. Kiesik a fő motiválóerő, maradnak a szürke bajnokik, és erre tűzben tartani az embereket a jelek szerint jóval nehezebb. Ami mondjuk részben érthető.
Plusz nálunk nagyon látványosan kijön a közönség hiánya, egy fokkal még rettenetesebb lehet ebben a stabilan hangulattalan szarban rakkolni, és sajnos ez még marad is egy ideig.
29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29

banok
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: banok » 2021.01.30. 20:26

ManBat írta:
SuperDepor írta:
ManBat írta:állandó? a 3 ezer nézős meccseink ősszel nem erre utaltak

a divatok és az ellentáborok figyelme nélkül a törzsközönség sem tud alkotni
az ilyen 10 fős "fanatikusok" a 3. kerületben, Csepelen, a BKV Előrénél vagy Újpalotán lehet hogy az életüket adják a klubért, lehet hogy készül róluk néhanapján egy-egy Hungarian Fanatics-fotómontázs amikor nincs miről posztolni, írhat róluk csöpögős istenítést Pörge Béla a blogjába, attól még ugyanúgy nyomtalanok egy átlag m4-et néző sörhasú kopasz fotelfradista számára, ahogyan nyomtalanul is fognak eltűnni a futball világából

Ritkán értek veled egyet de ez tűpontos. Hozzátéve, hogy ezekben a szavakban benne van az elkeseredettséged a csapatod elmúlt hónapokban/években tanúsított eredménytelensége miatt.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2021.01.30. 20:55

Adamek írta:siralmas lett a játékunk, olyan szinten visszaléptünk sebességben mintha téli álomban kóvályognánk, rengeteg a fék akik helyett lehetne próbálkozni másokkal
ha kicsit egyenletesebb lenne a Vidi teljesítménye még simán ledolgozhatná ezt a hátrányt, nagyon nem rajtunk múlik most a nagy pontelőny

beköszöntött a szovjet tél
kabát alá üveg vodka elfér
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2021.01.30. 21:10

zaggar írta:
Adamek írta:

hát nem tudom..persze én elfogult vagyok, de nem éreztem, h nagyon benne lennénk a meccsben, leszámítva azt az időszakot, amikor sikerült visszajönni.
a 11-es 11-es, akkor is, ha kamu, ha nem, akkor is, ha nekünk fújják, akkor is, ha ellenünk. Sose szerettem azzal mentegetni a vesztes teljesítményt, h befújtak az ellen javára egy kamutizit, az csak egyetlen perc egy 90 perces meccsen, uh van másik 89, ami alatt meg lehet nyerni a mérkőzést. (andó szabónál meg amúgy is számolni kell a minusz 1-el, uh nem hiszem, h váratlan fordulat lett volna, h befújja)

fradi ellen nagy baj lesz.

amit mi eddig 2021-ben mutattunk az sok mindenre adhat okot, de félelemre mondjuk pont nem az aktuális ellenfélnek

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2021.01.30. 21:18

Ferencváros // Man Utd írta:Elég álmos teljesítmény ez eddig.
Ahogyan tavaly, idén se az a nagyobb kihívás Rebrovnak, hogy ősszel, amíg tart a többfrontos küzdelem, addig jól forgassa és menedzselje a csapatot, hanem ami utána jön. Kiesik a fő motiválóerő, maradnak a szürke bajnokik, és erre tűzben tartani az embereket a jelek szerint jóval nehezebb. Ami mondjuk részben érthető.
Plusz nálunk nagyon látványosan kijön a közönség hiánya, egy fokkal még rettenetesebb lehet ebben a stabilan hangulattalan szarban rakkolni, és sajnos ez még marad is egy ideig.

rakja ki a picsába azt aki ilyen fizuk mellett motiválatlan, vagyunk elegen, simán beleférne a fékeket pihentetni és a fiatalokat tesztelgetni, ha Tökinek például nincs már kedve itt bohóckodni akkor adja el magát a kispadról
amúgy meg elég fura ahogy hetekre eltünedeznek játékosok minden hír nélkül, nem lepne meg ha szépen szakasosan mindenki átesne ezen a vuháni átkon

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2021.01.30. 21:23

Nem lepne meg, ha Mártont elküldenék. Nem megy neki ez a projekt.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2021.01.30. 21:29

Cselszky írta:Nem lepne meg, ha Mártont elküldenék. Nem megy neki ez a projekt.

ahogy Lazović félresikerült visszavonulása óta Nikolićnak és Carillonak se ment, bár Mártonnál legalább enyhítő körülmény hogy előre tudott volt hogy nagy lesz rá a kabát
valami nagyon el van csesződve a fehérvári projektben, a mai kezdőjükből minden posztra lenne 7-8 csapat aki a fél karját odaadná az illető játékosért, de gyakorlatilag semmi nem működik
mindenesetre így még inkább kötelező győzelemmé vált a holnapi meccs ha bármit is akarunk még
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2021.01.30. 21:36

Mezey Doktor beugrásra készen.
Hejj ha kivár Pinyő...
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

PTi
Tartalék

HozzászólásSzerző: PTi » 2021.01.30. 21:36

Nézem ezt a várdai gólt. Dibusz tudja vajon, hogy ki is nyújthatja a kezét amikor vető..elborul, mint egy zsák krumpli?

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2021.01.30. 21:37

Na, a kissel kezdődő csapatok sikeres napja volt ez. Supesz simán odaérhet a dobogóra a várdai világválogatottal.
A Kispest meg elég hatékonyan használta ki a lehetőségeit, nem hiszem, hogy alattuk rezegni fog a léc.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2021.01.30. 21:43

ManBat írta:

ahogy Lazović félresikerült visszavonulása óta Nikolićnak és Carillonak se ment, bár Mártonnál legalább enyhítő körülmény hogy előre tudott volt hogy nagy lesz rá a kabát
valami nagyon el van csesződve a fehérvári projektben, a mai kezdőjükből minden posztra lenne 7-8 csapat aki a fél karját odaadná az illető játékosért, de gyakorlatilag semmi nem működik
mindenesetre így még inkább kötelező győzelemmé vált a holnapi meccs ha bármit is akarunk még

Továbbra is esetleges a játékuk, és frusztráltnak, zaklatottnak tűnnek a játékosok. Mintha Márton érzékelhető félelmei, önbizalomhiánya mutatkoznának meg a csapatán is.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Vissza: “www.nb1.hu”