beroka írta:Tőzsér nyilatkozta hogy nem igazából lesz játékosmozgás a télen vagyis a keretünk nem nagyon fog változni.
Kapus poszton Gróffal és Kosickyvel megvagyunk ha baj van ott van még Zöldedi.
Amit látni kell hogy a védelem ide jó de nb1-re kevés vagyis oda nem ártana azért igazolni. Jobb oldali védő és egy középső védő mindenképpen kellene. Korhut kérdéses számomra, jól indult de a végére visszaesett ami reméljük csak a térde miatt volt.
Nem vagyok elégedett a védelemmel továbbra sem, a leggyengébb pontunk.
Középpálya azt hiszem meg van, panaszunk nem lehet rá, a másodosztályra kiemelkedő. Itt kérdés Balázs és Józsika mennyire lesz használható hosszabb távon mert amit nyújtottak az nem mutatja azt hogy rájuk kell építeni a csapatot az Nb1-re.
Csatársor az egyszemélyes mivel egyedül Bárány az akire számítani lehet a többiek nem olyan szintet képviselnek amire igény van. Szécsi mutat néha valamit de folyamatos jó teljesítményre ő sem képes.
Akivel elégedett vagyok 21 meccs után az Bárány, Ferenczi,Bódi.
Vannak tehetségek akire építeni kell:Pintér, Baráth, Bényei Ágoston
S azok akikre nem nagyon van szükség a továbbiakban: Bényei Balázs,Sós,Tischler, Bévárdi s nálam Poór sem mutatta azt hogy jobb a mostani kirobbanthatatlan hármasnál.
Őket adhatnánk a DEAC-hoz mutassanak ott valamit.
Nehéz ügy. Egyrészt az NB1-re meg kellene kezdeni az erősítéseket, másrészt félő, hogy már 3-4 e célból hozott ember is feszkót szülne, megborítaná a kohéziót, és jelenleg nem arról van szó, hogy 15-20 ponttal megyünk a 3. előtt, azaz először is a feljutást kell bebiztosítani.
Ha az NB1-re tekintünk, és azt nézzük, ki alkalmas rá akár kezdőként is, akkor jó szívvel csak Grófot, Korhutot (ha formába jön), Bódit, Dzsudzsákot (benne az eddiginél több van, amúgy most takaréklángon is egész jól tolta), Ferenczit (középpályásként) és Bárányt tudom említeni. Összesen 6 ember, nincs több.
Gróf és csereként Kosicky szerintem okés, a védelemben Szatmári egyértelműen kevés, Pávkovics és Kinyik is csak a 18/19-es formájuk esetén ütik meg a szintet, Poórról annyira nincs rossz véleményem, de ő is határeset, Kusnyír pedig Elemérnél sajnos körön kívül van. Haris nem meggyőző, Varga Józsi mozgása nagyon nyugdíjas-jelleg, szerintem az NB1-hez már karcsú, Szécsi és talán Kundrák csak epizódszerepre alkalmas. Aki biztosan kuka (ebben szinte egyetértünk): Bényei Balázs, Sós, Tischler, Bévárdi.
Az ifjak közül bennem Pintér és Bényei Ágoston keltett jó benyomást, Baráthot árnyaltabban látom, ő jól indult, de nagyon visszaesett, volt 1-2 borzalmas meccse is, szerintem neki még 1-2 év NB2 kellene valahol kölcsönben. A többieket egyelőre nem nagyon ismerjük.