Savaria1919 írta:Pinyő máris igazolt kettőt: Barczi Dávidot és egy osztrák védőt, Manuel Marticot. Ha kirakja a télen Guzmicsot, remélem hazatér Haliwoodba.
igazából hármat igazolt, Martićot, Barczit és az arcát
Savaria1919 írta:Pinyő máris igazolt kettőt: Barczi Dávidot és egy osztrák védőt, Manuel Marticot. Ha kirakja a télen Guzmicsot, remélem hazatér Haliwoodba.
ManBat írta:Savaria1919 írta:Pinyő máris igazolt kettőt: Barczi Dávidot és egy osztrák védőt, Manuel Marticot. Ha kirakja a télen Guzmicsot, remélem hazatér Haliwoodba.
ManBat írta:Savaria1919 írta:Pinyő máris igazolt kettőt: Barczi Dávidot és egy osztrák védőt, Manuel Marticot. Ha kirakja a télen Guzmicsot, remélem hazatér Haliwoodba.
Maradonapoli írta:ManBat írta:Savaria1919 írta:Pinyő máris igazolt kettőt: Barczi Dávidot és egy osztrák védőt, Manuel Marticot. Ha kirakja a télen Guzmicsot, remélem hazatér Haliwoodba.
utóbbi valami dél-amerikai spíler?
ManBat írta:Javier Arizmendi írta:Adamek írta:fura, de ezt a témát évente kétszer kibeszéljük valamelyik topikban
én amúgy most a jóval korábbi Göröcs ügyre értettem azt, hogy sokkal előbb kellett volna buknia (plusz az egész 66-s VB ahol szintén elég furán rakta össze a dolgokat)
bocs, azokat kihagytam. 66-ban egyszer megbukott nem? és 78-ban is csak annyira, hogy elment a Benficához.
Nyúlnak: a nemzetközi szint azért Feketét (21 meccsen 5 gól), Szokolait (12 meccs 2 gól) és Kozmát (17 meccsen 3 gól) is beárazta
ha már beárazás, akkor Kratochfill Lalit is beárazta a Wacker padja
ManBat írta:na a Felcsút újjáéledt, még egy potenciális megelőzhető csapattal kevesebb
Vizsi írta:ManBat írta:na a Felcsút újjáéledt, még egy potenciális megelőzhető csapattal kevesebb
Reméljük, hogy idén végre kiestek, mint a szar. Aztán végre abbahagyhatod az állandó picsigást...
Vizsi írta:ManBat írta:na a Felcsút újjáéledt, még egy potenciális megelőzhető csapattal kevesebb
Reméljük, hogy idén végre kiestek, mint a szar. Aztán végre abbahagyhatod az állandó picsigást...
Ferencváros // Man Utd írta:A tegnapi meccsen Bódog miért a felesége kabátjában volt?
RAUL7 írta:MindigÚjpest írta:A brazilok kűdték a vb elődöntőért cserébe.Maradonapoli írta:a kommunisták tették!!!
Jövőre megruházzuk őket Münchenben.
ManBat írta:Javier Arizmendi írta:ha valamit akarunk az EB-n adjuk állampolgárságot Tökmagnak. Négust már befogadtuk, a csapat harmada csetnik, nem hiszem, hogy bárkinek gondja lenne ezzel.
attól hogy rúgott egy gólt, még ugyanúgy magasról leköpném az utcán mint a világ bármelyik niggerét
SuperDepor írta:RAUL7 írta:MindigÚjpest írta: A brazilok kűdték a vb elődöntőért cserébe.
Jövőre megruházzuk őket Münchenben.
Ott kell őket ütni, ahol a legjobban fáj.
SuperDepor írta:Ha azt nézzük, hogy az UEFA-nak 55 tagállama van elég furcsa a 24 résztvevős EB, hisz kis túlzással ez a tagok fele, így le lehetne tudni egy kalap alatt a selejtezőket és magát az EB-t. Ugyanúgy, mint a BL-t. Persze több meccs, több pénz.
+1banok írta:Vizsi írta:ManBat írta:na a Felcsút újjáéledt, még egy potenciális megelőzhető csapattal kevesebb
Én a Felcsút kiesését szeretném de bilibe lóg a kezem... :C
Nem gondolnám,hogy nektek setétváron kéne nyernetek,mikor máshol sem megy.ManBat írta:nincs illúzióm hogy bármelyik vezető pozícióban lévő nímand nézné ezt a szenvedést, de nem tudom mi kéne még a kopasz kivágásához
MindigÚjpest írta:Nem gondolnám,hogy nektek setétváron kéne nyernetek,mikor máshol sem megy.ManBat írta:nincs illúzióm hogy bármelyik vezető pozícióban lévő nímand nézné ezt a szenvedést, de nem tudom mi kéne még a kopasz kivágásához
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég