Savaria1919 írta:Cselszky írta:Az utolsó két NB2-es eredménynek köszönhetően van tisztán 8 pont előnyünk a feljutás tekintetében. Megnyugtató, ugyanakkor a Csaba elleni zöld asztalos 3 pont erősen vitatott a szurkolók körében. Nem elegáns, az biztos.
Mindamellett a Gyirmót és a Budaörs veresége jelenleg nem is annyira nekünk érdekes, sokkal inkább a Vasas járt jól, 2 meccsnyire apadt a hátrányuk. A téli szünetig akár feljutó helyre is kerülhetnek.
A döcögős rajt ellenére várható volt, hogy decemberre befutnak. Mély a keretük, a ligához képest minőségi spílerekkel. Meg máson (rajtatok és az angyalföldieken kívül) egyelőre nem érzem a feljutási szándékot. Esetleg még a Pécs, de szerintem ők megvárják, hogy a stadionjuknak nekikezdjenek, a mostani pályájukat már az NB2-re is csak nagy nehezen fogadták el alkalmasnak.
én még reménykedek valami harmadik erő eljövetelében, legyetek akár ti akár a pécsiek vagy a nyíregyi lázadó rabszolga, valahogy ki kell golyózni a Vasast még pár évadra
amúgy az átlagos fórumarcokkal ellentétben egy riportertanonctól elvárom, hogy a minőségi szót ne használja jelzőként, mert esetleg bemérgesedek és rád eresztem a pitbulljaimat
minőséget minden képvisel (a két mosás után kinyúlt gatya vagy a varjú mint énekesmadár is), szintezni kell egy jelzővel, pl. jó minőségű, alacsony minőségű, átlagos minőségű, megfelelő/elégtelen/kiváló minőségi osztályú stb., önállóan nem lehet jelző, melléknevesíteni is hibás logikailag és csak a konyhanyelvben állja meg a helyét valamennyire de fokozni még ott is gáz (a "minőségibb" már kifejezetten agyfasz kategória) a műszaki nyelvből átvett kifejezéseket jó lenne pontosan használni mert amúgy nagyon értelmetlenek tudnak lenni