ManBat írta:Savaria1919 írta:ManBat írta:a Halival szvsz nyertünk egy újabb kézifékkirályt aki az első osztály anyagi vonzatait mindenáron kerülni fogja a Gyirmót, Csaba, Nyíregy tandemmel kézen fogva
a semmirekellő Benével a padon és a foghíjas védelemmel valóban melegebb lehet az anyagi lehetőségekből vártnál a Vasasnak a szezon, de szerintem idén már nincs ami megállítsa őket, aztán majd az NB1-ben jön a pofon hogy hiába lő mesterhármasokat Balajti amíg egy Soroksártól is képesek ötöt kapni
nagy kérdésekre csak abban számítok hogy ki fog a Budafok mellett kiesni, egyelőre van egy csendes tippem a sok antitalentum közül épp a rinyakirály Boért kifogó, fontos játékosaitól mind megszabaduló Zetére
Talán ha a feljutás közelébe kerülnénk, ismét felmerülne Homlokék hangsúlyosabb szerepvállalása. De ez csak feltételes mód, a keretünk alapján valahová a 3-6. hely környékére várom magunkat. Jelenlegi anyagi hátterünk alapján esélyünk sem lenne az NB1-ben a bennmaradásra.
szvsz nektek Sopron környékén kellene tőkeerősebb támogatók iránt kutakodni, vagy az NB3-ban várhatóan pofozógép SC Sopront valamilyen kooperációban felkarolni azért cserébe hogy még kérni fogtok valamit
anno a Sopron Bankos szponzorációtok is valahogy így szereztétek emlékeim szerint
A határon túl is érdemes lenne szétnézni, bár szerintem voltak erre kísérletek, egy időben a burgerlandi régió is fel volt sorolva a támogatóink között (a Csapvíz, a Sárvári Fürdő és az Opel társaságában). Ezek valószínüleg inkább marketing-szerződések lehettek, egyszer egy Fradi-meccs előtt tartott bemutatót az Opel, a Sopron Banknak is voltak különféle eseményeik (néhány meccsre visszatért a kabalabulldogunk, a söröspoharakon a játékosok portréi szerepeltek és ha összegyűjtötted a csapatot, akkor kaptál valami nyereményt). Ezek aranyos kiegészítők, én örülök, ha vannak (legalább történik valami a marketingükkel), de ebből a klub megélni és működni nem fog.
A Soproni VSE-vel 2015-től indult az együttműködésünk, inkább nekik adtunk kölcsön akadémistákat, minthogy második csapatot indítsunk a harmadik vonalban. Őket is szponzorálta a Swietelsky, csak ott 2016 őszén történt egy vezetőségcsere (Homlok is távozott), ami a szerződések újratárgyalását jelentette, röviden: csökkent a támogatás, ráadásul a 2017/18-as szezonban (főleg tavasszal) inkább az U19-es csapatban tolták a fiataljaink, az SVSE akkor ment tönkre.