ManBat írta:Cselszky írta:SuperDepor írta:Remélem bent maradtok, a kedvezőtlen előjelek ellenére. A Paks dvtk kimeneteléről beszélni is felesleges, Tallainak pedig létkérdés a bronzérem, meg is fog tenni érte mindent. Én veletek vagyok.
Ha feltételezzük, hogy a Csút és a Kövesd is teker a bronzért, akkor a következő körben jó eséllyel sem a Várda, sem mi nem szerzünk pontot. A gólkülönbséget tekintve 7-tel jobban állnak, ha nagy zakókba nem szaladnak bele, akkor nem fogjuk őket megelőzni. A Pakssal szemben reálisabb az esély, de ehhez nagyon kellene, hogy ne kapjatok ki ellenük. A formátok és motivációtok alapján ebben nehéz bizakodni.
A legvalószínűbb sajnos még mindig az, hogy mi szerda estére alászállunk. Kövesden nyernünk kellene, de mivel mindkét csapat harcban áll, az erőviszonyokra tekintettel minimális a sanszunk. Hozzá kell tenni, hogy mindent felülír, ha odafent valakik valamilyen döntést hoznak az érintett csapatok sorsáról. Nem tudom, van-e ilyen szándék, vagy vállat vonnak, mondván, lesz, ami lesz.
ha a Zete veri az Újpestet, ti meg átviszitek ezt a formát szerdára, akkor még a lilák is lehetnek szarban az utolsó fordulós Kraci-meccsük ellenére
Velük azért nem foglalkozok, mert a Rákóczi elleni meccsüket fixnek veszem, az már minimum 40 pont náluk, így - amennyiben nem nyernek a ZTE ellen - csak 2 győzelemmel kerülhetnénk eléjük, akkor meg már a Paksot amúgy is biztosan előznénk. Így tulajdonképpen az Újpest e tekintetben nekünk nem érdekes.