Játékost cserélt egymással a Mezőkövesd és az Újpest: a matyóföldieknél folytatja Nagy Dániel, míg a lilákhoz került Koszta Márk. A transzferről mindkét játékos nyilatkozott az ujpestfc.hu-nak.
„Szezon végén több megkeresésem is volt, de nekem rendkívül tetszett, amit Újpesten hallottam és nagyon szívesen jöttem ide egy ilyen gazdag múlttal rendelkező klubhoz, amivel mindig is szimpatizáltam. Szeretném itt felépíteni magam, fontos lenne, hogy a csapat is és a szurkolók is elfogadjanak, és hogy jól szerepeljünk. Igazán kiemelkedő futballisták játszottak a negyedik kerületben, azon leszek, hogy én is letegyem itt a névjegyem” - mondta a 22 éves Koszta. A támadó a 17-es számú mezt kapta meg.
A 28 éves középpályást nagy örömmel fogadták Kövesden, és szép emlékekkel távozik a Megyeri útról. "Köszönöm, hogy két, sikeres éven át az Újpest színeiben szerepelhettem. Rengeteg élménnyel gazdagodtam, és sokat fejlődtem, tanultam! Köszönöm a szurkolóknak, hogy támogattak és befogadtak, annak ellenére, hogy a fővárosi rivális csapatnál is megfordultam. Mindig mosolyogva fogok visszatekinteni a lila-fehér éveimre! Sikerekben gazdag szezont kívánok!” - fogalmazott.
Újpest-Mezőkövesd-házasság: óriási csereüzlet az NB I-ben
-
SuperDepor
- Moderátor
Újpest-Mezőkövesd-házasság: óriási csereüzlet az NB I-ben
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.
- Savaria1919
- Aranylabdás
- Kapcsolat:
Re: Újpest-Mezőkövesd-házasság: óriási csereüzlet az NB I-ben
Óriásinak nem nevezném, de szerintem ezzel a cserével mindenki jól járt.
(Nem úgy, mint mi anno a Fradival, mikor Radóért visszakaptuk Ugrait, meg egy adag pénzt)
(Nem úgy, mint mi anno a Fradival, mikor Radóért visszakaptuk Ugrait, meg egy adag pénzt)
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben. - Képes Sport 1940.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben. - Képes Sport 1940.
- Adamek
- Flegma
francba, azt reméltem egyesülnek
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
- Adamek
- Flegma
Savaria1919 írta:Óriásinak nem nevezném, de szerintem ezzel a cserével mindenki jól járt.
ott durván túlfizettünk titeket
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
- Savaria1919
- Aranylabdás
- Kapcsolat:
Adamek írta:Savaria1919 írta:Óriásinak nem nevezném, de szerintem ezzel a cserével mindenki jól járt.
ott durván túlfizettünk titeket
Mi se jártunk oly jól. Ugi és Mészöly nem komázták egymást annyira, nem is maradt sokáig Haliwoodban.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a cím már túlmegy az itt megszokott hatásvadász szarokon is.
Elengedhetnélek... de nem válna javadra.
- ManBat
- Aranylabdás
Kosztával jól járnak a lilák, bár őt eleve nem értettem miért jött egy borsodi faluba a középmezőny nihiljébe
Naddani kettőnek a neve nagyobb eresztés, mint a teljesítménye, ráadásul ő is letolta a Kukás Lajos grand slamet csak inverzben, szóval a gerincével is gondok lehetnek
Naddani kettőnek a neve nagyobb eresztés, mint a teljesítménye, ráadásul ő is letolta a Kukás Lajos grand slamet csak inverzben, szóval a gerincével is gondok lehetnek
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél
НИКОГАШ СЕВЕРНА!
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél
НИКОГАШ СЕВЕРНА!