Felmondott az Eb-t is megjárt közkedvelt kommentátor

Szpari4Life
Kulcsjátékos
Kapcsolat:

Re: Felmondott az Eb-t is megjárt közkedvelt kommentátor

HozzászólásSzerző: Szpari4Life » 2017.02.03. 10:22

BlancoAgilon38 írta:
Szpari4Life írta:
BlancoAgilon38 írta:Szobleanyád Dinike a szakma csúcsa. Beszélgetés helyett makog, szakmai szarozás helyett azt meséli el papírból amit mi is láttunk. Az überalles ez volt a Pool-Chelsea meccs alatt:

-Azt láthattuk, amit láttunk, szerinted is Dénes?
-Igen, valóban azt láttuk.

És ha már nagyon helyesen akarja kiejteni az angol játékosok neveit, akkor nem kéne amerikaiul tennie. Millnör (egybeolvad az utolsó két hangzó9, Sztörridzs...sétabot.

Én azt bírom, amikor megakad, aztán néznek egymásra fél percig pislogva. Meg amikor elkezdi felsorolni, hogy miket olvasott az Interneten, hát az beszarás. :D

Teljesen kuka banda. :)

Amúgy én arra várok, hogy egyszer legyen valami technikai hiba, ne tudják kapcsolni a meccset. Azt nagyon megnézném. :D
kanoczrobert.hu

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.02.03. 10:27

Szpari4Life írta:
BlancoAgilon38 írta:
Szpari4Life írta:Én azt bírom, amikor megakad, aztán néznek egymásra fél percig pislogva. Meg amikor elkezdi felsorolni, hogy miket olvasott az Interneten, hát az beszarás. :D

Teljesen kuka banda. :)

Amúgy én arra várok, hogy egyszer legyen valami technikai hiba, ne tudják kapcsolni a meccset. Azt nagyon megnézném. :D

Jaj, inkább azt ne. :D

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2017.02.03. 10:33

Magam részéről sosem kedveltem.
Nyilván erős hinterlandja van: a Gundel családban alapvetés több idegen nyelvet jól beszélni. Ilyen tekintetben biztosan képzett ember és mai mércével feltehetően művelt is. Nincs beszédhibája vagy hátborzongató hangja, nem is kelt hányingert a kinézete. Gyerekkoromban ahhoz szoktam, hogy a tévében az átlagembernél valamilyen értelemben "különbek" vagy "érdekesebbek" szerepelnek. Ebben ugyan már rég gyökeres fordulat állt be, de ő a régi lécet sem feltétlenül verné le. Mégsem kedvelem. Szerintem megpróbálták képességein felül helyzetbe hozni - erről nem ő tehet. Kicsit modoros és a humoroskodása kedélyeskedőn lapidáris. Sportkommentátorként többször találtam már bántóan tájékozatlannak. Ami érthetetlen is, miközben gombnyomásnyira van az információktól. Ebből két következtetés adódott számomra. Az első, hogy szétforgácsolta magát mindenféle szórakoztató műsorokkal és megfáradhatott, miközben a pénzért még lehajol, a másik, hogy nincs megfelelő belső kontrollja arról, illő-e félvállról, rutinszerűen venni egy feladatot - ha egyáltalán észleli vagy érdekli, hogy így tesz.

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2017.02.03. 10:42

lila leó írta:
Szpari4Life írta:
Nesi írta:őt nem szabadna képernyőn mutogatni. ahogy ráncolja a fejét meg a kinézete .... :D

Mindig olyan mimikája van, mintha műfasz lenne a seggében.

Úgy látom az nb1.hu-n már csak panelproli szinten megy a kommentelés. Vége ennek az oldalnak.

súlyos kritika ez pont Újpestről...
ETO

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.02.03. 11:22

nyúl írta:Magam részéről sosem kedveltem.
Nyilván erős hinterlandja van: a Gundel családban alapvetés több idegen nyelvet jól beszélni. Ilyen tekintetben biztosan képzett ember és mai mércével feltehetően művelt is. Nincs beszédhibája vagy hátborzongató hangja, nem is kelt hányingert a kinézete. Gyerekkoromban ahhoz szoktam, hogy a tévében az átlagembernél valamilyen értelemben "különbek" vagy "érdekesebbek" szerepelnek. Ebben ugyan már rég gyökeres fordulat állt be, de ő a régi lécet sem feltétlenül verné le. Mégsem kedvelem. Szerintem megpróbálták képességein felül helyzetbe hozni - erről nem ő tehet. Kicsit modoros és a humoroskodása kedélyeskedőn lapidáris. Sportkommentátorként többször találtam már bántóan tájékozatlannak. Ami érthetetlen is, miközben gombnyomásnyira van az információktól. Ebből két következtetés adódott számomra. Az első, hogy szétforgácsolta magát mindenféle szórakoztató műsorokkal és megfáradhatott, miközben a pénzért még lehajol, a másik, hogy nincs megfelelő belső kontrollja arról, illő-e félvállról, rutinszerűen venni egy feladatot - ha egyáltalán észleli vagy érdekli, hogy így tesz.

Nagyjából. Engem az orgánuma is irritál. Nem tehet róla. Léderer is ilyen, a pszichopata gyilkos tekintetével. Én azt mondom, nem kell minden szart elvállalni és polihisztornak képzelni magunkat. Kokó is megjárta a celebvilágot, de le tudott lécelni. Rühelltem, mikor a csapból is ő folyt, aztán a filmekben is megjelent, majd feszengett a Kell egy csapat műsorában. Ő pont olyan szar volt benne, mint maga a műsor.

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2017.02.03. 11:28

Javier Arizmendi írta:
lila leó írta:
Szpari4Life írta:Mindig olyan mimikája van, mintha műfasz lenne a seggében.

Úgy látom az nb1.hu-n már csak panelproli szinten megy a kommentelés. Vége ennek az oldalnak.

Szerintem nincs igaza,de amúgy Újpesttel mi a probléma?
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.02.03. 11:34

MindigÚjpest írta:
Javier Arizmendi írta:
lila leó írta:Úgy látom az nb1.hu-n már csak panelproli szinten megy a kommentelés. Vége ennek az oldalnak.

Sok a prolinak csúfolt ember. Akik között általában jobban érzem magam, mint a hájlájf köreiben. A panelt nem tudom miért használják, mintha Buda nem lenne tele velük. Az, hogy Újpest alapvetően egy munkásváros, az meg olyan, hogy aki a trónon ül, azt se tudja, miből készül a sajt, vagy a kenyér. Menjenek az ilyenek a bús picsába!

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.02.03. 11:38

MindigÚjpest írta:
Javier Arizmendi írta:
lila leó írta:Úgy látom az nb1.hu-n már csak panelproli szinten megy a kommentelés. Vége ennek az oldalnak.

Azon kívül, hogy nem merik vállalni a lányos színt, és lilának hazudott kékben focizgatnak? Nyuszi banda.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2017.02.03. 11:40

BlancoAgilon38 írta:
MindigÚjpest írta:
Javier Arizmendi írta:súlyos kritika ez pont Újpestről...

Sok a prolinak csúfolt ember. Akik között általában jobban érzem magam, mint a hájlájf köreiben. A panelt nem tudom miért használják, mintha Buda nem lenne tele velük. Az, hogy Újpest alapvetően egy munkásváros, az meg olyan, hogy aki a trónon ül, azt se tudja, miből készül a sajt, vagy a kenyér. Menjenek az ilyenek a bús picsába!
Így gondolom és így érzem én is,de most kimondottan a győri spanyol kolléga Újpesttel kapcsolatos problémájára lennék kíváncsi.
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2017.02.03. 11:41

Reginald McFreez írta:
MindigÚjpest írta:
Javier Arizmendi írta:súlyos kritika ez pont Újpestről...

Azon kívül, hogy nem merik vállalni a lányos színt, és lilának hazudott kékben focizgatnak? Nyuszi banda.
Itt valami erős zavart érzek.

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.02.03. 11:48

MindigÚjpest írta:
Reginald McFreez írta:
MindigÚjpest írta: Szerintem nincs igaza,de amúgy Újpesttel mi a probléma?

Szokott az lenni.

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.02.03. 12:00

BlancoAgilon38 írta:
MindigÚjpest írta:
Reginald McFreez írta:Azon kívül, hogy nem merik vállalni a lányos színt, és lilának hazudott kékben focizgatnak? Nyuszi banda.

Szokott az lenni.

Mire gondoltok?
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.02.03. 12:01

Reginald McFreez írta:
BlancoAgilon38 írta:
MindigÚjpest írta: Itt valami erős zavart érzek.

Szokott az lenni.

Mire gondoltok?

Én zavarra.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.02.03. 12:03

MindigÚjpest írta:
Reginald McFreez írta:

nyuszi panda? ez szerintem is hülyeség
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2017.02.03. 12:04

MindigÚjpest írta:
BlancoAgilon38 írta:

Így gondolom és így érzem én is,de most kimondottan a győri spanyol kolléga Újpesttel kapcsolatos problémájára lennék kíváncsi.

Be akart szólni, talán abba is belegondolva, hogy Leó nem feltétlenül a IV. kerületben lakozik. Amúgy nekem sem az a kedvenc helyem Budapesten, sokat voltam ott nyaranta nagybátyáméknál a Latabár utcában, de nem tudtam megkedvelni - pl Békásmegyerrel ellentétben. Kápmegyer viszont bejön, ha már a négykerről van szó.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.02.03. 12:10

BlancoAgilon38 írta:
Reginald McFreez írta:
BlancoAgilon38 írta:Szokott az lenni.

Mire gondoltok?

Én zavarra.

Bővebben?

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.02.03. 12:13

Reginald McFreez írta:
BlancoAgilon38 írta:
Reginald McFreez írta:Mire gondoltok?

Én zavarra.

Bővebben?

Most mit fejtegessem? Bővebb zavarra. Pont a témára részemtől.

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2017.02.03. 12:16

Reginald McFreez írta:
BlancoAgilon38 írta:
MindigÚjpest írta: Itt valami erős zavart érzek.

Szokott az lenni.

Mire gondoltok?
Én arra,hogy semmi sem igaz abból,amit írtál.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.02.03. 12:19

RC írta:
MindigÚjpest írta:
BlancoAgilon38 írta:Sok a prolinak csúfolt ember. Akik között általában jobban érzem magam, mint a hájlájf köreiben. A panelt nem tudom miért használják, mintha Buda nem lenne tele velük. Az, hogy Újpest alapvetően egy munkásváros, az meg olyan, hogy aki a trónon ül, azt se tudja, miből készül a sajt, vagy a kenyér. Menjenek az ilyenek a bús picsába!

Be akart szólni, talán abba is belegondolva, hogy Leó nem feltétlenül a IV. kerületben lakozik. Amúgy nekem sem az a kedvenc helyem Budapesten, sokat voltam ott nyaranta nagybátyáméknál a Latabár utcában, de nem tudtam megkedvelni - pl Békásmegyerrel ellentétben. Kápmegyer viszont bejön, ha már a négykerről van szó.

Káp szarabb mint Újpest, Kápon tényleg csak paneldzsungel van
Újpest fasza mind közlekedésileg mind lakhatóságilag, mondjuk a Latabár pont nincs a legjobb helyen
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2017.02.03. 12:21

RC írta:
MindigÚjpest írta:
BlancoAgilon38 írta:Sok a prolinak csúfolt ember. Akik között általában jobban érzem magam, mint a hájlájf köreiben. A panelt nem tudom miért használják, mintha Buda nem lenne tele velük. Az, hogy Újpest alapvetően egy munkásváros, az meg olyan, hogy aki a trónon ül, azt se tudja, miből készül a sajt, vagy a kenyér. Menjenek az ilyenek a bús picsába!

Nem tudom mi lehetett a probléma. Esetleg kényszerből kellett odamenni vagy ilyesmi?

Vissza: “www.nb1.hu”