Pórul járt a Loki, mégsem hozzájuk igazolt a kétmilliós támadó

Reginald McFreez
Aranylabdás

Re: Pórul járt a Loki, mégsem hozzájuk igazolt a kétmilliós támadó

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.02.02. 11:08

Cselszky írta:
Reginald McFreez írta:
Maradonapoli írta:ezt a gyereket nem kell sajnálni, már első körben elutasította a Lokit, aztán mert a bolgárok beintettek neki afféle B-tervnek mégis jó lett, persze közben a háttérben mással tárgyalt, nem tűnik valami nagy jellemnek, jobb az ilyet kerítésen kívül tudni

Kb.
Most ez az egy fazon nem jött össze, megint felerősödik a kieséstől való félelem.

Debrecenben menő biznisz lehetne sportcsíkos alsók határidős mosását vállalni...

Miért lenne félelem? Ha kiesünk, kiesünk, senki nem köti fel magát emiatt. Nem félelmet látok, inkább azt, mintha tabu lenne szóba hozni a kérdést, beszélni a folyamatokról, mintha a lehetőség felvetése is az elmebajt jelezné, az ellenérv meg kb. annyi, hogy "ugyan már".

Majd Bingolo nyomja inverzben. Chuka meg őrületes lesz, ezt máűr látják az edzéseken, ezért is nem aggódnak. A kieséssel kapcsolatos struccpolitika meg alap. :cool:
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Libritor
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Libritor » 2017.02.02. 11:53

Savaria1919 írta:
Libritor írta:
Cselszky írta:Szerintem nem azt sajnálják, hogy Viana nem jött. Ne is jöjjön, ha nem akar itt focizni. Semmi értelme nem lenne. Az bosszantó, hogy 2 héttel a rajt előtt se jobbszellő, se csatár, holott Pontes kifejezetten kérte. Szerintem rajtuk kívül is még legalább 2 posztra kellett volna embert hozni.
Egy jó előéletű kapust igazolunk, ő akar is jönni szerencsére.

A horvát?

Igen. A zágrábi Dózsánál elég sokáig számított alapembernek, 2012-ben az EB-n is ott volt.

Ő tényleg jónak tűnik.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.02.02. 14:45

Halvány pozitívum, hogy most gyorsan reagált a klub, leigazoltuk a venezuelait. Ki se csomagoljon, irány az edzőtábor.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.02.02. 14:54

Cselszky írta:Halvány pozitívum, hogy most gyorsan reagált a klub, leigazoltuk a venezuelait. Ki se csomagoljon, irány az edzőtábor.

Felesleges, a jobbszél buta poszt. Csak elszaladgál föl és alá.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2017.02.02. 19:36

Reginald McFreez írta:
Cselszky írta:
Reginald McFreez írta:Kb.
Most ez az egy fazon nem jött össze, megint felerősödik a kieséstől való félelem.

Debrecenben menő biznisz lehetne sportcsíkos alsók határidős mosását vállalni...

Miért lenne félelem? Ha kiesünk, kiesünk, senki nem köti fel magát emiatt. Nem félelmet látok, inkább azt, mintha tabu lenne szóba hozni a kérdést, beszélni a folyamatokról, mintha a lehetőség felvetése is az elmebajt jelezné, az ellenérv meg kb. annyi, hogy "ugyan már".

Majd Bingolo nyomja inverzben. Chuka meg őrületes lesz, ezt máűr látják az edzéseken, ezért is nem aggódnak. A kieséssel kapcsolatos struccpolitika meg alap. :cool:
Félek, Chuka sportját puhább felületen űzik, hívják szorítónak, tataminak vagy hasonlónak. Árulkodó, hogy az egyik neve Derick. Csak nyomozza a labdát.

profstyle
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: profstyle » 2017.02.02. 20:13

Most olvasom, még egy csatárt is igazoltak a Rijekától. Nem tűnik rossznak ez a hármas az előéletük alapján(Kelava,Feltsher,Handzic), jó klubokban játszottak eddig, csak hát az utóbbi időben elég keveset...

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.02.03. 04:22

nyúl írta:
Reginald McFreez írta:
Cselszky írta:Miért lenne félelem? Ha kiesünk, kiesünk, senki nem köti fel magát emiatt. Nem félelmet látok, inkább azt, mintha tabu lenne szóba hozni a kérdést, beszélni a folyamatokról, mintha a lehetőség felvetése is az elmebajt jelezné, az ellenérv meg kb. annyi, hogy "ugyan már".

Félek, Chuka sportját puhább felületen űzik, hívják szorítónak, tataminak vagy hasonlónak. Árulkodó, hogy az egyik neve Derick. Csak nyomozza a labdát.

Majd HanDinamic megoldja akkor. :cool:

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.02.03. 05:07

Egyébként viccet félretéve tényleg elég kapkodós az átigazolási stílus. Mondjuk nem meglepő, volt egy metódus, ami alapján ez működött (bálás módszer, valami csak jó lesz belőle), most ezen is mintha változtatnának, csak hát nem megy zökkenőmentesen, tekintve ehhez nem igazán ért senki a klubnál.

Vissza: “www.nb1.hu”