Lesz magyar a pályán a női BL-döntőben, harmadszor nyerhet zsinórban

Szarka
Aranylabdás

Re: Lesz magyar a pályán a női BL-döntőben, harmadszor nyerhet zsinórban

HozzászólásSzerző: Szarka » 2019.05.03. 07:41

ManBat írta:
Szarka írta:
ManBat írta:ezért mondom hogy hontalan, Marozsán Dzsenifer névvel nem tud német lenni (annyira az, amennyire Miriuta vagy Leo magyar), viszont a magyarságát meg lerázta magáról mint holmi hamu

Kíváncsi voltam, kicsit utánanéztem. Ahogy olvastam róla, egyáltalán nem rázta le. Jár haza, ha ritkán is, vannak itthoni barátai is, a cipőjére ráhímezte a magyar zászlót, kis apróságok. A név meg egy dolog, vannak magyaros nevű cseh és román focisták, aztán senkinek eszébe se jut magyarnak nézni őket. Sorolhatok neked itthon is külföldi hangzású családneveket, de elég Kleinheislert megemlíteni, a Dzsennifer meg olyan multikulti név hogy csak na :)

ez kb. olyan, mintha Kun Béla a vörösterror és a totális komcsi faszság mellé azért jófejségből tartott volna egy március 15-ei ünnepséget is

De "remek" példával jössz...
Konkrétan értelmezhetetlen ide.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2019.05.03. 10:09

Szarka írta:
ManBat írta:
Szarka írta:Kíváncsi voltam, kicsit utánanéztem. Ahogy olvastam róla, egyáltalán nem rázta le. Jár haza, ha ritkán is, vannak itthoni barátai is, a cipőjére ráhímezte a magyar zászlót, kis apróságok. A név meg egy dolog, vannak magyaros nevű cseh és román focisták, aztán senkinek eszébe se jut magyarnak nézni őket. Sorolhatok neked itthon is külföldi hangzású családneveket, de elég Kleinheislert megemlíteni, a Dzsennifer meg olyan multikulti név hogy csak na :)

ez kb. olyan, mintha Kun Béla a vörösterror és a totális komcsi faszság mellé azért jófejségből tartott volna egy március 15-ei ünnepséget is

teljesen értelmezhető, attól hogy utána pár szarfoltot lefújt air wickkel, attól még beleszart a ventillátorba
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2019.05.03. 11:19

ManBat írta:
Szarka írta:
ManBat írta:ez kb. olyan, mintha Kun Béla a vörösterror és a totális komcsi faszság mellé azért jófejségből tartott volna egy március 15-ei ünnepséget is

teljesen értelmezhető, attól hogy utána pár szarfoltot lefújt air wickkel, attól még beleszart a ventillátorba

azért szar a párhuzam, mert szerintem ez a féldzsipó csaj nem szart bele semmiféle ventilátorba, döntött a családi agytröszt és ő germánra váltott
a ventibe a cikkíró szart bele ezzel a hülyeséggel, hogy Dzseni magyar, szerintem kurvára nem az, ő döntött, hogy nem hozzánk tartozik akkor ezt tiszteletbe kellene tartani és bánjunk úgy vele mint akármelyik másik némettel, mondjuk Boatenggel
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2019.05.03. 12:06

ManBat írta:
Szarka írta:
ManBat írta:ez kb. olyan, mintha Kun Béla a vörösterror és a totális komcsi faszság mellé azért jófejségből tartott volna egy március 15-ei ünnepséget is

Hogy függ össze relációban márc 15 és a vörösterror, úgy ahogy a német és magyar identitás.
Nem is alma meg körte, hanem almát hasonlítottál mákoslepényhez, miközben az a kérdés hogy Márton beilleszkedike a vadludak közé. (ha Márton már gyerekként csatlakozott volna Akkáékhoz)
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Norby
Világsztár

HozzászólásSzerző: Norby » 2019.05.03. 12:42

ManBat írta:
Norby írta:

Ha már a 48/49-es forradalom:
Knezić Károly, Nagysándor József, Damjanich János, Aulich Lajos, Lahner György, Poeltenberg Ernő, Leiningen-Westerburg Károly, Török Ignác, Vécsey Károly, Kiss Ernő, Schweidel József, Dessewffy Arisztid, Lázár Vilmos

a magyar, és a magyarokért harcoló nem ugyanaz

Nem a magyaron van a hangsúly. Hanem a "hontalanon".

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2019.05.03. 14:03

Norby írta:
ManBat írta:
Norby írta:
Ha már a 48/49-es forradalom:
Knezić Károly, Nagysándor József, Damjanich János, Aulich Lajos, Lahner György, Poeltenberg Ernő, Leiningen-Westerburg Károly, Török Ignác, Vécsey Károly, Kiss Ernő, Schweidel József, Dessewffy Arisztid, Lázár Vilmos

a magyar, és a magyarokért harcoló nem ugyanaz

Nem a magyaron van a hangsúly. Hanem a "hontalanon".

igen
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Vissza: “www.nb1.hu”