Az ügyvezető válaszolt.
Szombaton este rendezik meg a Groupama Arénában a magyar labdarúgás legnagyobb érdeklődéssel bíró rangadóját, a Fradi és az Újpest csatáját. A közelgő harcnak külön pikantériát ad az, hogy a zöldek már bajnokként fogadják a lilákat.
Egyre több országban bevett szokás az, hogy az aranyérmest, a sikere utáni első hazai meccsén az aktuális ellenfele díszsorfallal fogadja a pályára történő kivonuláskor. Magyarországon ez (még?) nem hagyomány, de a Nemzeti Sport rákérdezett az Újpestnél, hogy a lila-fehérek állnak-e sorfalat a Ferencvárosnak.
Zámbó István sajtófőnök válaszában elmondta, hogy az ügyvezető igazgató, Berta Csaba személyesen gratulál majd ferencvárosi kollégájának a bajnoki címhez, ám azt nem tervezik, hogy a csapat díszsorfalat áll Lovrencsics Gergőéknek.
Fradi-Újpest: lesz-e újpesti díszsorfal?
Fradi-Újpest: lesz-e újpesti díszsorfal?
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék
Piros-fehér-kék
- MindigÚjpest
- fanatikus
Re: Fradi-Újpest: lesz-e újpesti díszsorfal?
Meg az apátok faszát gyökerek!
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!
- Adamek
- Flegma
egyáltalán kinek a pudvás agyából pattant ki, hogy ezt megkérdezze?
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
MindigÚjpest írta:Meg az apátok faszát gyökerek!
:D
E.E.E.
kávbojnak úgysem tűnsz, csak marhapásztornak
kávbojnak úgysem tűnsz, csak marhapásztornak
Legyen elég, hogy a politika bajnokká tette őket, nem kell még a külföldről szopott majomkodás is.
Elengedhetnélek... de nem válna javadra.
- banok
- Aranylabdás
- Kapcsolat:
Adamek írta:egyáltalán kinek a pudvás agyából pattant ki, hogy ezt megkérdezze?
Ezt én se értem.
-
SuperDepor
- Moderátor
MindigÚjpest írta:Meg az apátok faszát gyökerek!
:) :)
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.
- Maradonapoli
- Aranylabdás
Adamek írta:egyáltalán kinek a pudvás agyából pattant ki, hogy ezt megkérdezze?
valami hungarokatalánként avagy szittyamadridistaként felcseperedett, de még tejfelesszájú riporter-tanonc?
de mélyebb konteóben lehet olyan is, hogy orbán bekebelezte ugyebár a nemzeti fost IS - és ugyebár ő nagy szittyamadridista és a lakáj szöllősi nyaloncon keresztül szeretné ezt a szopást meghonosíttatni az mb1-ben, főleg, hogy az egyik kedvenc csapata lett idén a bajnok - igazából több is van neki, de úgy tudom veletek is erősen szimpatizál (meg a dózsával, a vadásztölténygyárral és persze a csúttal, meg még kitudja kivel)
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach
- Adamek
- Flegma
Maradonapoli írta:Adamek írta:egyáltalán kinek a pudvás agyából pattant ki, hogy ezt megkérdezze?
valami hungarokatalánként avagy szittyamadridistaként felcseperedett, de még tejfelesszájú riporter-tanonc?
de mélyebb konteóben lehet olyan is, hogy orbán bekebelezte ugyebár a nemzeti fost IS - és ugyebár ő nagy szittyamadridista és a lakáj szöllősi nyaloncon keresztül szeretné ezt a szopást meghonosíttatni az mb1-ben, főleg, hogy az egyik kedvenc csapata lett idén a bajnok - igazából több is van neki, de úgy tudom veletek is erősen szimpatizál (meg a dózsával, a vadásztölténygyárral és persze a csúttal, meg még kitudja kivel)
jövőre mi állunk díszsorfalat az újraegyesült UTE-nek a NER-be való belépésük tiszteletére
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
A falhoz állításnak viszont kedvező fogadtatása lenne. Az MTK pálya siratófalai megfelelnének a célra.
A sportszerűségi mutatók döntenék el, hogy mivel lehetne dobni tortától ninjacsillagon át féltégláig.
A sportszerűségi mutatók döntenék el, hogy mivel lehetne dobni tortától ninjacsillagon át féltégláig.