A spanyol ultrák elüldözték csapatuk friss szerzeményét
- Maradonapoli
- Aranylabdás
Re: A spanyol ultrák elüldözték csapatuk friss szerzeményét
Nem nagyon vagyok otthon spanyol futballcsapatok/szurkolók politikai orientációjában, de ha jól sejtem a helyi Livornóval van dolgunk.
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach
Maradonapoli írta:Nem nagyon vagyok otthon spanyol futballcsapatok/szurkolók politikai orientációjában, de ha jól sejtem a helyi Livornóval van dolgunk.
Pacsizhatnak a St. Pauli ultrákkal.
Küzdeni kell, csak Ferencváros!
"Esküszünk a Nemzet magyar Istenére,Piros, fehér, zölddel írjuk fel az égre.
Minden nemes magyar, kinek lelke tiszta,Õsi országunkat együtt vesszük vissza. "
"Esküszünk a Nemzet magyar Istenére,Piros, fehér, zölddel írjuk fel az égre.
Minden nemes magyar, kinek lelke tiszta,Õsi országunkat együtt vesszük vissza. "
Maradonapoli írta:Nem nagyon vagyok otthon spanyol futballcsapatok/szurkolók politikai orientációjában, de ha jól sejtem a helyi Livornóval van dolgunk.
Mondhatni. Általában a baszk, a galíciai, vagy épp az andalúz régió csapatainak szurkolói "balosak", és tartományuk elszakadását szorgalmazzák Spanyolországtól (Athletic Bilbao, Real Sociedad, Osasuna, Deportivo La Coruna, Celta Vigo, Sevilla), de ellenpéldaként ott van a sevillai Betis, amelynek hívei falangista érzelműek, királypártiak. A függetlenedni vágyó Katalóniában érdekes mód a Barca-tábor vegyes politikailag, míg az Espanyol szélsőjobbos.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék
Piros-fehér-kék