Súlyosan megsérült a Loki téli igazolása

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2019.03.27. 14:19

Hosszú heteket kell kihagynia.

Szombaton délután a Hajdúhadház otthonában lépett pályára a DVSC II, amelynek kapuját Hrabina Alex védte, aki télen csatlakozott a Lokihoz A kapus az első félidő hajrájában összeütközött a hazaiak egyik játékosával, melynek következtében le kellett cserélni. A kóházban kiderült, hogy légmellet kapott, így műtétre került a sor - jelentette a klub.

- A kis Loki meccsén játszottam szombaton, amikor a 30. perc környékén kiütöttem egy beadást, de közben ütköztem az egyik támadó könyökével. Egyből lezsibbadt a bal oldalam, és azt éreztem, hogy nem kapok levegőt. Miután jobban lettem, 5-6 percet még játszottam, ám továbbra sem múlt a fájdalom, ráadásul nem tudtam normálisan beszélni sem. Bevittek a kórházba, ahol Dézsi Zoltán a röntgen után közölte, meg kell műteni, mivel légmellet kaptam. Egy csövet vezetett a bordáim közé, mert levegő és folyadék is szorult oda. A mai napon szerencsére kiszedték ezt a csövet, és úgy néz ki, hamarosan hazamehetek - zárta szavait Hrabina Alex.

A játékosra körülbelül 4-6 hét felépülési idő vár.

Cselszky
Aranylabdás

Re: Súlyosan megsérült a Loki téli igazolása

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2019.03.27. 16:13

Ijesztő lehetett, jobbulást!

Tabakoviccsal mi van már? Lassan 3/4 éve, hogy Papucsek szétrúgta. Nagyon elhúzódik a rehabilitációja. Nyáron lejár a szerződése, és a múlt tükrében bőven benne van, hogy nem marasztaljuk a srácot.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

ManBat
Aranylabdás

Re: Súlyosan megsérült a Loki téli igazolása

HozzászólásSzerző: ManBat » 2019.03.27. 19:35

Cselszky írta:Ijesztő lehetett, jobbulást!

Tabakoviccsal mi van már? Lassan 3/4 éve, hogy Papucsek szétrúgta. Nagyon elhúzódik a rehabilitációja. Nyáron lejár a szerződése, és a múlt tükrében bőven benne van, hogy nem marasztaljuk a srácot.

vagy a Loki honlapon, vagy a LokiBlogon volt vele valami interjú az elmúlt hetekben, meg ha jól emlékszem pont valami olyan sérülése volt, amivel szar esetben több, mint egy egész szezont is ki lehet hagyni
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Vissza: “www.nb1.hu”