Adamek írta:nick2005 írta:Adamek írta:vagyis?
Vagyis nem csak on-line lehet követni az eredményt, hanem nézni is lehet a tévében, vagy a neten.
nem vagyok annyira bátor
Pedig nem rossz. Love is csak 3x szopatta még saját magát
Adamek írta:nick2005 írta:Adamek írta:vagyis?
Vagyis nem csak on-line lehet követni az eredményt, hanem nézni is lehet a tévében, vagy a neten.
nem vagyok annyira bátor
PTi írta:Adamek írta:nick2005 írta:
nem vagyok annyira bátor
ManBat írta:a szünetben tegyetek egy szívességet és gyújtsátok fel magatokat a gecibe, köszi
John McClane írta:ManBat írta:a szünetben tegyetek egy szívességet és gyújtsátok fel magatokat a gecibe, köszi
Csak ne a stadionban.
Adamek írta:PTi írta:Adamek írta:nem vagyok annyira bátor
néha belenéztem, egy Lovre seggest elcsíptem
ahogy nézem a gólokat nagyjából egyik sem jöhetett volna létre a vendég védelem bagamériskedése nélkül
Adamek írta:PTi írta:Adamek írta:nem vagyok annyira bátor
ahogy nézem a gólokat nagyjából egyik sem jöhetett volna létre a vendég védelem bagamériskedése nélkül
ManBat írta:John McClane írta:ManBat írta:a szünetben tegyetek egy szívességet és gyújtsátok fel magatokat a gecibe, köszi
Csak ne a stadionban.
de, pont az lenne az ideális
John McClane írta:ManBat írta:John McClane írta:Csak ne a stadionban.
Ideális esetben te nem is léteznél...
ManBat írta:Adamek írta:PTi írta:Pedig nem rossz. Love is csak 3x szopatta még saját magát
Karannal (aki ráadásul az NB2-re megtarthatatlan) és Tamással nem is lehet jobbra számítani, az utóbbi években kb. csak középpályára igazoltunk, már amikor egyáltalán
ManBat írta:John McClane írta:ManBat írta:a szünetben tegyetek egy szívességet és gyújtsátok fel magatokat a gecibe, köszi
Csak ne a stadionban.
nick2005 írta:ManBat írta:Adamek írta:néha belenéztem, egy Lovre seggest elcsíptem
Karannal (aki ráadásul az NB2-re megtarthatatlan) és Tamással nem is lehet jobbra számítani, az utóbbi években kb. csak középpályára igazoltunk, már amikor egyáltalán
Hogy van az NB II-ben a légiós szabály? A Halit is érinteni fogja nagy valószínűséggel. Ezt még nem tudtam meg senkitől. Mindig azt írják, hogy az NBII-ben nem lehet légiós, de úgy tudom valami változott, mert pl. a ZTE-ben is van szerb és horvát játékos is (és nem Grumicsra gondolok, mert neki megvan a magyar állampolgársága is).
gw írta:ManBat írta:John McClane írta:Csak ne a stadionban.
ott egyelore ti egtek.
ManBat írta:nick2005 írta:ManBat írta:Karannal (aki ráadásul az NB2-re megtarthatatlan) és Tamással nem is lehet jobbra számítani, az utóbbi években kb. csak középpályára igazoltunk, már amikor egyáltalán
Hogy van az NB II-ben a légiós szabály? A Halit is érinteni fogja nagy valószínűséggel. Ezt még nem tudtam meg senkitől. Mindig azt írják, hogy az NBII-ben nem lehet légiós, de úgy tudom valami változott, mert pl. a ZTE-ben is van szerb és horvát játékos is (és nem Grumicsra gondolok, mert neki megvan a magyar állampolgársága is).
alapvetően az a lényege, hogy nem lehet külföldi játékos az NB2-ben, a kiskapu az, hogy ha magyar felmenői vannak adott illetőnek, akkor futballmagyarnak veszik - gondolom a trianoni területekről érkezőknél ezt ingatagabb háttérsztorival is beveszik, mert pl. a felcsúti Knežević is futballmagyar tudtommal, akinek horvátként aligha van magyar családfája
Savaria1919 írta:ManBat írta:nick2005 írta:
alapvetően az a lényege, hogy nem lehet külföldi játékos az NB2-ben, a kiskapu az, hogy ha magyar felmenői vannak adott illetőnek, akkor futballmagyarnak veszik - gondolom a trianoni területekről érkezőknél ezt ingatagabb háttérsztorival is beveszik, mert pl. a felcsúti Knežević is futballmagyar tudtommal, akinek horvátként aligha van magyar családfája
Közjegyző által hitelesített dokumentummal kell igazolni a magyar felmenőket. Nagy meló lehetett Zrínyiig vagy Frangepánig visszavezetni.
John McClane írta:Ez a korábbi török válogatott Ümit Karan?
SuperDepor írta:Kisebb csoda lesz, ha két ilyen alázás után megcsinálják a bent maradást. Oké, h mindkét meccsben bőven benne volt a vereség, de egy magát komolyan vevő társaság nem hozhat le két meccset 0:10 - el.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 31 vendég