MK: a bírónak üzent a Vidi ellen búcsúzó kiscsapat edzője

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2019.02.28. 08:21

Szabados Tamás büszke a játékosaira.

A MOL Vidi FC kettős győzelemmel búcsúztatta a Taksonyt a Magyar Kupában. A fehérváriak egygólos előnnyel várhatták a szerdai visszavágót, amelyet 3-0-ra nyertek meg Marko Nikolics tanítványai. A tegnapi sikerből fontos szerepet vállalt Huszti Szabolcs, aki kétszer is bevette az NB III-as rivális kapuját Huszti mellett Hadzic talált be a Vidiben.

A taksonyi csapat trénere, Szabados Tamás szerint a második meccsen jobb teljesítményt nyújtott csapata, mint az első mérkőzésen. A tréner burkoltan üzent a játékvezetőnek is, szerinte az első két gólnál olyan dolgok történtek, amelyekre nem igazán van szüksége a Fejér megyeieknek. Az MK-szerepléssel kapcsolatban elmondta, erre a teljesítményre nyugodtan építhetnek a bajnokságban is.

“A múlt héten egy góllal kaptunk ki, de utána azt mondtam, hogy nem igazán vagyok megelégedve a csapattal. Most szerintem jobban futballoztunk. Igazából az, hogy 3-0 lett… inkább nem fejtem ki jobban, hogy mire gondolok, ezt a békát lenyelem. Ilyen topcsapatok nem biztos, hogy szükségük van olyan dolgokra, amik az első két gólnál történtek. Ettől függetlenül természetesen gratulálok a Vidinek, szerintem a legjobb versenyben lévő csapattól kaptunk ki. A sorsolásnál jól belenyúltunk, de összességében büszke vagyok a játékosaimra, a bajnokságban erre a teljesítményre majd lehet építeni" - fogalmazott Szabados.

A Taksony hétvégén a Hódmezővásárhely otthonában vendégeskedik az NB III Közép csoportjának 17. fordulójában.

Adamek
Flegma

Re: MK: a bírónak üzent a Vidi ellen búcsúzó kiscsapat edzője

HozzászólásSzerző: Adamek » 2019.02.28. 08:38

szerintem ez az üzengetősdi a pro licensz képzés utolsó de legfontosabb leckéje lehet
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

gw
kávboj

HozzászólásSzerző: gw » 2019.02.28. 09:26

viszlat es kosz a halakat?
E.E.E.

kávbojnak úgysem tűnsz, csak marhapásztornak

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2019.02.28. 09:50

gw írta:viszlat es kosz a halakat?

tartsd meg az aprót te mocskos állat
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Vissza: “www.nb1.hu”