Közel állt a csodához a Haladás

RC
Moderátor

Re: Közel állt a csodához a Haladás

HozzászólásSzerző: RC » 2019.02.26. 07:44

BEARGRYLLS írta:
Reginald McFreez írta:
ManBat írta:szvsz a matematikailag biztos kiesés előtt 1-2 fordulóval fogják kibaszarintani, aztán valami Pacsi szintű helyi lófaszjóskával szépen csendben kimúlnak

Kezdtek meggyőzni, főleg ha még hozzávesszük, hogy nem igazán jellemző rá, hogy egynél több szezonba belenyúljon egy csapatnál...

Szerintem marad és a megítélésén is javít majd azzal, hogy EL-csoportkörbe vezeti a Halit.

Végülis a kupát még van esélye megnyerni.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

BEARGRYLLS
Sztár

HozzászólásSzerző: BEARGRYLLS » 2019.02.26. 08:46

RC írta:
BEARGRYLLS írta:
Reginald McFreez írta:Kezdtek meggyőzni, főleg ha még hozzávesszük, hogy nem igazán jellemző rá, hogy egynél több szezonba belenyúljon egy csapatnál...

Szerintem marad és a megítélésén is javít majd azzal, hogy EL-csoportkörbe vezeti a Halit.

Micsoda ősz lenne a csapatnak és a szurkolóknak.Csákvár, Sevilla, Duna aszfalt, Feyenoord.
Szívünk zöld-fehér, mindennél többet ér...
FK Anzsi Mahacskala

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2019.02.26. 18:13

BEARGRYLLS írta:
RC írta:
BEARGRYLLS írta:Szerintem marad és a megítélésén is javít majd azzal, hogy EL-csoportkörbe vezeti a Halit.

Micsoda ősz lenne a csapatnak és a szurkolóknak.Csákvár, Sevilla, Duna aszfalt, Feyenoord.

Ha lenne még némi ambíció a klubnál, a lehető legerősebb összeállításban neki kéne menni a kupának, a fiatalok (vagyis a másodosztályra szánt játékosok) meg játsszák le a bajnokikat. Még a szurkolók szemében nőnének is egy kicsit, de ez a "csendes" kiesés a lehető legszarabb opció.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

Vissza: “www.nb1.hu”