A röhejes öngólt is elemezte a Puskás Akadémia edzője - videó

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2019.02.17. 18:22

Radoki János büntetésről is beszélt.

A Puskás Akadémia a MOL-Vidi elleni bravúros győzelemmel kezdte a tavaszt, ám a legutóbbi két bajnokiján pont nélkül maradt a felcsúti csapat. A Puskás szombaton az Újpest ellen egy nagyon peches gólnak köszönhetően maradt alul 1-0-ra, Bokros Szilárd saját kapujába fejelte a labdát. A vereség után "szorul a hurok", hiszen a közvetlen riválisok közül a DVTK nyert, míg a Kisvárda pontot szerzett, így a Puskást mindössze egy pont választja el a kiesést jelentő 11. helytől. 

Radoki János már az előző fordulóban, a Honvéd elleni fiaskót követően is komoly hibákról beszélt, ezúttal pedig Bokros peches megmozdulását kellett elemeznie. Szerinte a játékos és Hegedüs kapus között nem volt megfelelő az összhang, bár azt is hozzátette az edző, hogy ők a kispadról hallották, ahogy Hegedüs szólt a csapattársának, hogy hagyja a labdát. Radoki szerint az utolsó két találkozó komoly büntetés volt a csapatnak, de igyekeznek talpra állni. Dicsérte is futballistáit, mivel sokan dolgoznak az edzéseken.

A Puskásra a következő fordulóban sem vár sétagalopp, ugyanis a gárda a Fradi otthonába utazik. 

ManBat
Aranylabdás

Re: A röhejes öngólt is elemezte a Puskás Akadémia edzője - videó

HozzászólásSzerző: ManBat » 2019.02.17. 18:23

a Vidi-meccs után megijedtem hogy a csávó még be is válhat, de igazából csak azt hozza, amit odakint is
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2019.02.17. 19:38

ManBat írta:a Vidi-meccs után megijedtem hogy a csávó még be is válhat, de igazából csak azt hozza, amit odakint is

most látszik igazán mekkora kamu volt az első fordulós Vidi hanyatlás
remélem rajtatok kívül a Várda is lehajrázza őket, sajnos a hallerek nem akarják ezt megtenni
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2019.02.17. 20:03

Adamek írta:
ManBat írta:a Vidi-meccs után megijedtem hogy a csávó még be is válhat, de igazából csak azt hozza, amit odakint is

most látszik igazán mekkora kamu volt az első fordulós Vidi hanyatlás
remélem rajtatok kívül a Várda is lehajrázza őket, sajnos a hallerek nem akarják ezt megtenni

őszintén szólva én inkább a Várda kiesésének örülnék, ezek egy kiesés után csak úgy fel lesznek pumpálva az összes csóróbb csapat magyarjaiból hogy megerőltetés nélkül verik szarrá az NB2-t, viszont Kisvárdán reménykeltő, hogy hátha szorgos diákként előremennek a balmazi úton és eltűnnek a mélybe
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Vissza: “www.nb1.hu”