Kameruniakat igazolt a DVTK

ManBat
Aranylabdás

Re: Kameruniakat igazolt a DVTK

HozzászólásSzerző: ManBat » 2019.02.15. 17:44

Reginald McFreez írta:
ManBat írta:
korxi írta:"jó Isten tudja honnan lettek előrántva"

Ez a mondandód alátámasztásának számít? (egyébként kamerunból)

igen

Ez csupán megérzés.

Viszont...

Tajti azt mondja, jó lesz...

Tajti azt mondja, hogy majd az akklimatizálódás után jók lesznek...

Hát na... de ez meg az én ellenérzésem Tajtival szemben...

no igen + itt kurvára olyan védőre lenne szükség, aki már hétvégén a Kispest ellen is lehoz 90 percet tökéletes játékkal, nem akklimatizálódó szerecsenlovagokra
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2019.02.15. 18:00

ManBat írta:
Reginald McFreez írta:
ManBat írta:igen

Ez csupán megérzés.

Viszont...

no igen + itt kurvára olyan védőre lenne szükség, aki már hétvégén a Kispest ellen is lehoz 90 percet tökéletes játékkal, nem akklimatizálódó szerecsenlovagokra

Ellenben a kezed alatt nem lennék vezetőedző, játékos meg főleg nem. Vezetőedző talán. Játékos semmiképp. Megölne a nyomás.

13 forduló van még hátra, és hála az elmúlt hét fordulónak (mellyel kapcsolatban a büszkeség és az elengedés magasztos gondolatai jutottak eszembe) ott vagytok az NB1 határán. Nyilván nem ezt érzed érdeminek, én sem, most is három olyan csapat van az élvonalban, amik nem tartoznak oda... de a Diók előtt küzdő három csapat (Kövesd, Várda és persze a Felcsút) iszonyatos pénzből gazdálkodnak, kurva nehéz a verseny. Azt a kvázi nyugodt környezetet (érezzenek is a szurkolók azt, amit, pl. a violáknál, vagy Dábárácánbán Kondás idehján (magamat kigúnyolom, ha kell)) ellenben megérdemelné a Diósgyőr, ezzel teljesen egyetértek.

Én látok ezirányú törekvést, te nem, rajtad kívül még sokan nem, igazából nem tudom... a bennmaradás valaki kárára fog történni... ott pedig nem kiságyúk vannak... fasz tudja, lehet a másodosztály felzárkóztatása a cél... és ez egy érdekes gondolat, még ha az enyém is (nyilván nem én és a spanyol viasz)... ellenben kiwi vagyok, hogy oldják meg a balfaszújváros-paradoxont, ami ugye egyébként könnyen feláldozható bázisügye a pénzügyileg masszív másodosztálynak (32 csapatos magyr bajnokság, két osztályban, szerintem ez az álma Vittyónak, vagy valami hasonló).
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2019.02.15. 18:05

Reginald McFreez írta:
ManBat írta:
Reginald McFreez írta:Ez csupán megérzés.

Viszont...

Ellenben a kezed alatt nem lennék vezetőedző, játékos meg főleg nem. Vezetőedző talán. Játékos semmiképp. Megölne a nyomás.

13 forduló van még hátra, és hála az elmúlt hét fordulónak (mellyel kapcsolatban a büszkeség és az elengedés magasztos gondolatai jutottak eszembe) ott vagytok az NB1 határán. Nyilván nem ezt érzed érdeminek, én sem, most is három olyan csapat van az élvonalban, amik nem tartoznak oda... de a Diók előtt küzdő három csapat (Kövesd, Várda és persze a Felcsút) iszonyatos pénzből gazdálkodnak, kurva nehéz a verseny. Azt a kvázi nyugodt környezetet (érezzenek is a szurkolók azt, amit, pl. a violáknál, vagy Dábárácánbán Kondás idehján (magamat kigúnyolom, ha kell)) ellenben megérdemelné a Diósgyőr, ezzel teljesen egyetértek.

Én látok ezirányú törekvést, te nem, rajtad kívül még sokan nem, igazából nem tudom... a bennmaradás valaki kárára fog történni... ott pedig nem kiságyúk vannak... fasz tudja, lehet a másodosztály felzárkóztatása a cél... és ez egy érdekes gondolat, még ha az enyém is (nyilván nem én és a spanyol viasz)... ellenben kiwi vagyok, hogy oldják meg a balfaszújváros-paradoxont, ami ugye egyébként könnyen feláldozható bázisügye a pénzügyileg masszív másodosztálynak (32 csapatos magyr bajnokság, két osztályban, szerintem ez az álma Vittyónak, vagy valami hasonló).

egyrészt LT is bizonyította már hogy ha akarná akkor itt is lehetne kurvasok pénz, másrészt meg az MTK-Újpest-Debrecen-Kispest-Paks ötösfogat velünk azonos, netán szerényebb háttérrel is sokkal többet képes az asztalra letenni
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Vissza: “www.nb1.hu”