Urbán vs. Kleinheisler: kiforgatták az újpesti szavait
- Littbarski
- Moderátor
Re: Urbán vs. Kleinheisler: kiforgatták az újpesti szavait
én bírtam Flórit, ha csak pár meccs erejéig is, de elverekedte magát az Anderlechtig ami megsüvegelendő, de valahogy annak a komplett generációnak nincs semmi alapja arra, hogy a mostaniakat akár minimálisan is fikázza. a nyáron is nyilatkozta, hogy az EB csak mázli volt, nem lehet ezt az embert már komolyan venni sajnos.
Igazad van.Littbarski írta:én bírtam Flórit, ha csak pár meccs erejéig is, de elverekedte magát az Anderlechtig ami megsüvegelendő, de valahogy annak a komplett generációnak nincs semmi alapja arra, hogy a mostaniakat akár minimálisan is fikázza. a nyáron is nyilatkozta, hogy az EB csak mázli volt, nem lehet ezt az embert már komolyan venni sajnos.
Mégis, szerintem létszámemeléssel ők is megcsíphettek volna egy tornát valami normális kapitánnyal. De nekik Csank, meg Gellei jutott.
A kis vöröst még nem írom le, messze még a pályája vége és csak utólag vonható mérleg. Flórinak is volt olyan korszaka, amikor mélyen volt.
Ha hasonlítanom kellene (amit nem lehet, meg nem is érdemes), valahogy inkább Flóri. Karakteresebb, csibészebb és lelkesebb.
Littbarski írta:én bírtam Flórit, ha csak pár meccs erejéig is, de elverekedte magát az Anderlechtig ami megsüvegelendő, de valahogy annak a komplett generációnak nincs semmi alapja arra, hogy a mostaniakat akár minimálisan is fikázza. a nyáron is nyilatkozta, hogy az EB csak mázli volt, nem lehet ezt az embert már komolyan venni sajnos.
nekem Flóri ott vesztett el, mikor volt a fiatalítás, és a meccs szünetében olyat szakértett, hogy a fiatalok akkor kerüljenek be, ha top bajnokságban rúgnak 20-30 gólt. közben olyan "öregek" is játszottak, akiknek jó ideje csapatuk sem volt.
nem pontos, de valami ilyesmi volt
Al??r?s
- Maradonapoli
- Aranylabdás
Kolorcity Kazincbarcikai SC - Hajrá Vegyész!!!
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach
- Maradonapoli
- Aranylabdás

Kolorcity Kazincbarcikai SC - Hajrá Vegyész!!!
SAW írta:gw írta:adrenalin69 írta:Az a döbbenet, hogy nem a mondanivaló lényegi része a fontos, ha nem az aki mondta! Látom, összefújta a szemetet a szél, mert báncsák a fradit, azt az elkötelezett antikommunista csapatot, amelyik kivívta magának a jólmegérdemelt állami kivételezést! ;)
Már mondtam, hogy ne a nyakadra húzd a kompressziós zoknid!
ostulok vedi az ostulkot. igazad van, valoban osszefujta.
amugy pedig se nem a szemelye, se nem mondandojanak lenyege a szembeszoko... hanem az eloadas modja.
na ezert nem erted te.
egyedulikent.
ezt sem.
a zokni fetised pedig tartsd meg a nem letezo szellemednek.
A mondanivalójának az igazságtartalmára hívta fel a figyelmet, de az ösztönnek engedve sikerült egyből a nyakának ugrani.
ha megfigyeled, senki nem a tartalmi reszt kritizalta, en sem. a stilus az, ami ertekelhetetlen.
ennek vedelmere keverte ide Lipcseit, kisgyerek modjara, epp' csak abba nem ment bele, kinek van tobb tv csatornaja.
es ezt te nyilvan ertetted is.
... majd engedtel az osztonnek.
E.E.E.
kávbojnak úgysem tűnsz, csak marhapásztornak
kávbojnak úgysem tűnsz, csak marhapásztornak
gw írta:SAW írta:gw írta:
ostulok vedi az ostulkot. igazad van, valoban osszefujta.
amugy pedig se nem a szemelye, se nem mondandojanak lenyege a szembeszoko... hanem az eloadas modja.
na ezert nem erted te.
egyedulikent.
ezt sem.
a zokni fetised pedig tartsd meg a nem letezo szellemednek.
A mondanivalójának az igazságtartalmára hívta fel a figyelmet, de az ösztönnek engedve sikerült egyből a nyakának ugrani.
ha megfigyeled, senki nem a tartalmi reszt kritizalta, en sem. a stilus az, ami ertekelhetetlen.
ennek vedelmere keverte ide Lipcseit, kisgyerek modjara, epp' csak abba nem ment bele, kinek van tobb tv csatornaja.
es ezt te nyilvan ertetted is.
... majd engedtel az osztonnek.
Egy nyilatkozat kapcsán a tartalmi rész megkerülhetetlen. Ösztönözhetsz is akár.
Elengedhetnélek... de nem válna javadra.
-
BlancoAgilon38
Maradonapoli írta:
:D :D