Rebrov értékelt a Fradi mai meccseit követően

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2019.01.25. 17:48

Kétszer is ikszeltek.

A Ferencváros egy nap alatt kétszer is 1-1-es döntetlent (első meccs - videó, második meccs,) játszott a román Craiovával a törökországi edzőtábor utolsó napján. A második mérkőzés után Sergei Rebrov értékelte a találkozókat, valamint a Belekben elvégzett munkát a klub honlapján.

"Érdekes volt számomra ez a meccs, örülök, hogy ilyen csapatokkal játszhattunk – kezdte ukrán vezetőedzőnk. - A második félidei teljesítményünk alapján többet érdemeltünk volna, nagyon fegyelmezettek voltunk. Lőttünk egy gólt, és mellette rengeteg lehetőséget teremtettünk. Sok játékos teljesítményével nagyon elégedett vagyok, természetesen követünk el hibákat, de az a fontos, hogyan reagálunk ezekre. Ez egy remek lezárása az edzőtábornak. Hatalmas jelentősége van annak, hogy a második félidőkben ne eresszünk le. Pontosan ez volt az érzésem mindkét Craiova elleni mérkőzésen, mert hiába kaptunk gólt az első találkozón a második játékrészben, a mutatott futball képét tekintve előre tudtunk haladni. Az edzőtábor eredményei nem is számítanak, én csak azt nézem, mekkora utat jártunk be az első és az utolsó törökországi mérkőzés között, a fejlődés pedig érezhető. Várjuk a szezonkezdetet, készen állunk rá!"

Adamek
Flegma

Re: Rebrov értékelt a Fradi mai meccseit követően

HozzászólásSzerző: Adamek » 2019.01.25. 18:41

tipli haza
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Ferencváros // Man Utd
BL-menõ

HozzászólásSzerző: Ferencváros // Man Utd » 2019.01.25. 23:07

Nyeretlen maradt az edzőtábor, azért ez sovány... még úgy is, hogy nem rossz csapatok ellen játszottunk szoros meccseket, és úgysem az ilyen Marbella kupákat kell megnyerni elsősorban. Azért remélem 1-2 hónapon belül jobban összeáll a játék, mert ez - most még - kevés.
29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29

SAW
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: SAW » 2019.01.25. 23:26

Adamek írta:tipli haza

Ennyire leírod az ukránt, miért?
5 pontos a fór a bajnokságban, a keletnémet nyári utazásszervező már a múlté.
Hátha Szerhij Sztanyiszlavovics, a hazájában nem ismeretlen módon előteremtett feneketlen bukszával a háttérben prezentál akár egy őszt is.
Esélytelennek gondolod?
Elengedhetnélek... de nem válna javadra.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2019.01.26. 00:10

SAW írta:

Hátha Szerhij Sztanyiszlavovics, a hazájában nem ismeretlen módon előteremtett feneketlen bukszával a háttérben prezentál akár egy őszt is.
Esélytelennek gondolod?

igen
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

SAW
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: SAW » 2019.01.26. 00:20

Adamek írta:
SAW írta:

Esélytelennek gondolod?

igen

Miért?
Elengedhetnélek... de nem válna javadra.

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2019.01.26. 05:34

Adamek írta:
SAW írta:

Esélytelennek gondolod?

igen

Remélem igazad lesz, mindig szórakoztató látni, ahogy a zöld majmok szopják a nemzetközi faszt... sajna azonban annyi pénz borul a Fradiba is, hogy egy idő után már technikailag mindegy lesz, ki ül a padon, mert olyan szinten képzett játékosokat fog a Fradi igazolni, akik már akár dilettáns ellenszélben is képesek lesznek elérni a nemzetközi csoportkört.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2019.01.26. 10:04

Reginald McFreez írta:
Adamek írta:
SAW írta:Ennyire leírod az ukránt, miért?
Esélytelennek gondolod?

igen

Remélem igazad lesz, mindig szórakoztató látni, ahogy a zöld majmok szopják a nemzetközi faszt... sajna azonban annyi pénz borul a Fradiba is, hogy egy idő után már technikailag mindegy lesz, ki ül a padon, mert olyan szinten képzett játékosokat fog a Fradi igazolni, akik már akár dilettáns ellenszélben is képesek lesznek elérni a nemzetközi csoportkört.

nekem mindegy, a te pénzed bánja, én nem adózok a kölykök miatt
jó szórakozást

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2019.01.26. 10:11

SAW írta:
Adamek írta:
SAW írta:Ennyire leírod az ukránt, miért?
Esélytelennek gondolod?

igen

Miért?

úgy látszik még Dollnál is egysíkúbb támadójátékot képes kihozni a csapatból, az igazolásai is ugyanaz a vakvágány mint eddig volt csak most a kiszuperált és lepattintott, problémás bundesliga bohócok helyett az ex-szovjet mágusok rajzanak be
másik oldalon a vezetőség ráizgult az u-19 növendék lúzerekre, szép lesz együtt a két vonal, impotens pótruszkik és tanácstalan kölykök
persze idehaza a Paks és a Csút kivételével végigverünk mindenkit 1:0-ra a jól fejelő Blazic szögletek utáni góljaival de már itthon is rezeg majd a léc

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2019.01.26. 10:16

Adamek írta:
Reginald McFreez írta:
Adamek írta:igen

nekem mindegy, a te pénzed bánja, én nem adózok a kölykök miatt
jó szórakozást

Kösz, remélem meglesz
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2019.01.26. 10:25

Adamek írta:
SAW írta:
Adamek írta:igen

Miért?

úgy látszik még Dollnál is egysíkúbb támadójátékot képes kihozni a csapatból, az igazolásai is ugyanaz a vakvágány mint eddig volt csak most a kiszuperált és lepattintott, problémás bundesliga bohócok helyett az ex-szovjet mágusok rajzanak be
másik oldalon a vezetőség ráizgult az u-19 növendék lúzerekre, szép lesz együtt a két vonal, impotens pótruszkik és tanácstalan kölykök
persze idehaza a Paks és a Csút kivételével végigverünk mindenkit 1:0-ra a jól fejelő Blazic szögletek utáni góljaival de már itthon is rezeg majd a léc

Amíg a vezetőség cseszik 1-2 millió eurós játékosokat vásárolni (szerintem kb. ez az az alsó határ, ahol már normálisabb spílereket is lehet találni), addig a problémás, egykor sztárnak kikiáltott külföldiek fognak jönni. A hazai ifiképzési rendszer anblok fogyatékos, nagy-nagy szerencsével ki lehet fogni egykét Paintsil féle csiszolatlan gyémántot, de őket meg hamar elviszi egy tehetősebb nyugati klub. Ez így zsákutca.
A másik, hogy a megfigyelő-hálózat (már ha van ilyen) szervezetlenül működhet, kéne egy ember, aki ezt összefogja, pl egy sportigazgató. Mint a Vidinél. Volt egy interjú az egyik ottani scouttal, ő részletesen elmondta, hogy is működik náluk ez a dolog. A Fradinál biztos nincs így. Pali meg gondolom csont nélkül benyalja, ha egy fodballistáról készítenek egy jól összevágott videót, és máris szerződést ajánl neki.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

Vissza: “www.nb1.hu”