Románveréssel zárt a Haladás - a gólok története

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2019.01.24. 19:01

Első gólját szerezte az új játékos.

Szombathelyi Haladás–FC Voluntari 2-1 (1-0)

Lara, felkészülési labdarúgó-mérkőzés.

Haladás: Király – Habovda (Schimmer, 60.), Saláta (Kolcák, 46.), Jagodics (Tamás, 60.), Mohl (Németh Milán, 60.) – Funsho (Rácz, 60.), Daushvili (Nyári, 46.), Golodjuk (Halmosi, 60.), Ofosu (Rui Pedro, 46.) – Priskin (Gaál, 60.), Rabusic (Németh Márió, 46.). Edző: Horváth Ferenc

A gólok története:

A 45. percben Habovda jobb oldali szögletét a kapus Saláta elé ütötte, aki nyolc méterről a kapuba helyezett (1-0).

A 67. percben egy rossz román hazaadásra Rui Pedro lecsapott és becsúszva, közelről a hálóba lőtt (2-0).

A 76. percben a vasi támadások közepette egy jobb oldali akció végén tíz méterről a románok szépítettek (2-1).  

MindigÚjpest
fanatikus

Re: Románveréssel zárt a Haladás - a gólok története

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2019.01.25. 06:42

Románverés mindig örömteli.
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2019.01.25. 06:49

Tekernek az új igazolások, úgy látom.

Ki fog itt kiesni, tényleg létszámot kell emelni, annyira teker mindenki az alvégen...
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

nick2005
Sztár

HozzászólásSzerző: nick2005 » 2019.01.25. 19:32

Reginald McFreez írta:Tekernek az új igazolások, úgy látom.

Ki fog itt kiesni, tényleg létszámot kell emelni, annyira teker mindenki az alvégen...

Szerintem a Halinál későn gondolkodnak a vezetők. Nyáron kellett volna a két meghatározó távozó játékos - Wils és Williams - helyére megfelelő játékosokat igazolni. Elől elvileg ott van Priskin, ő Hali szinten minőségi játékos, az elején rúgta is a gólokat, majd kiállítás, hosszú eltiltás, aztán visszatérés, kihagyott 11-es, mezőnybe szürkülés. Ennél nagyobb baj, hogy a védelmet a tavalyi kiesőktől igazolt játékosokból próbáltuk összerakni. Az újakban bízom, Saláta és Rui Pedro is jó lesz szerintem, de ………
########################
HAJRÁ HALI!

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2019.01.26. 17:50

https://youtu.be/wwu7wN4yuNE?t=93
Második gólunk több mint szórakoztató
Cucu üdvrivalgásával lesz teljes a jelenetsor: ezzaz bazmeeg
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Vissza: “www.nb1.hu”