Még ketten távozhatnak a Halitól

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2019.01.24. 09:00

Hivatalos bejelentés.

Mint tegnap jeleztük a ZTE bejelentése nyomán, a Haladástól Miroszlav Grumics az élvonalba pályázó zalaiakhoz távozott.

A szombathelyiek is bejelentették a játékosuk távozását, ám a közleményükben további átigazolási hírek is fellelhetőek voltak: „A téli szünetben eddig Kovalovszki Máté (Mosonmagyaróvár), Pinte Patrik (Komárno, Szlovákia) távozott kölcsönben, de nagy valószínűséggel Petró Balázs és Kovács Lóránt is máshol folytatja pályafutását.”

nick2005
Sztár

Re: Még ketten távozhatnak a Halitól

HozzászólásSzerző: nick2005 » 2019.01.24. 18:57

Grumics jó volt nálunk. Amikor érkezett sokan szkeptikusok voltak, de aztán mindenkinek bizonyított, ahogy tegnap és ma olvasgattam, a Hali szurkolók közül szinte mindenki sajnálja, hogy elmegy a csapattól. Miroszlav több poszton is bevethető hajtós, a csapatért küzdő játékos. Különösen tetszett, amikor Hipp mester az addig csatárként játszó játékost hátra küldte beállósnak. Nagyon jól megoldotta azt a posztot is. Jól jár vele a ZTE.
########################
HAJRÁ HALI!

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2019.01.24. 19:16

nick2005 írta:Grumics jó volt nálunk. Amikor érkezett sokan szkeptikusok voltak, de aztán mindenkinek bizonyított, ahogy tegnap és ma olvasgattam, a Hali szurkolók közül szinte mindenki sajnálja, hogy elmegy a csapattól. Miroszlav több poszton is bevethető hajtós, a csapatért küzdő játékos. Különösen tetszett, amikor Hipp mester az addig csatárként játszó játékost hátra küldte beállósnak. Nagyon jól megoldotta azt a posztot is. Jól jár vele a ZTE.

Nem értettem anno, miért igazoltuk le, hiszen előtte a Kozármislennyel esett ki az NB3-ba, ráadásul már akkor sem volt fiatal. Egy kaposvári barátom jelezte, figyeljem meg, hogy jól fogunk vele járni. Az utolsó téli fordulóig engem igazolt a történet, alig-alig jutott játéklehetőséghez, már készültem felírni őt is a fél év után távozó, nehezen értelmezhető igazolásaink közé, erre jött a Vidi elleni szezonzáró, és védekező középpályásként a csapat egyik legjobbja volt. Tavasszal is helytállt azon a poszton. Horváth odaigazolta a grúz tanksipkást, meg Holdampfot. Egyiket sem tartom jobbnak.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2019.01.24. 19:31

Savaria1919 írta:
nick2005 írta:Grumics jó volt nálunk. Amikor érkezett sokan szkeptikusok voltak, de aztán mindenkinek bizonyított, ahogy tegnap és ma olvasgattam, a Hali szurkolók közül szinte mindenki sajnálja, hogy elmegy a csapattól. Miroszlav több poszton is bevethető hajtós, a csapatért küzdő játékos. Különösen tetszett, amikor Hipp mester az addig csatárként játszó játékost hátra küldte beállósnak. Nagyon jól megoldotta azt a posztot is. Jól jár vele a ZTE.

Nem értettem anno, miért igazoltuk le, hiszen előtte a Kozármislennyel esett ki az NB3-ba, ráadásul már akkor sem volt fiatal. Egy kaposvári barátom jelezte, figyeljem meg, hogy jól fogunk vele járni. Az utolsó téli fordulóig engem igazolt a történet, alig-alig jutott játéklehetőséghez, már készültem felírni őt is a fél év után távozó, nehezen értelmezhető igazolásaink közé, erre jött a Vidi elleni szezonzáró, és védekező középpályásként a csapat egyik legjobbja volt. Tavasszal is helytállt azon a poszton. Horváth odaigazolta a grúz tanksipkást, meg Holdampfot. Egyiket sem tartom jobbnak.

Hozzánk támadónak érkezett Pécsről Sivić hívására, de ott vajmi keveset mutatott.
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

nick2005
Sztár

HozzászólásSzerző: nick2005 » 2019.01.24. 23:37

ManBat írta:
Savaria1919 írta:

Hozzánk támadónak érkezett Pécsről Sivić hívására, de ott vajmi keveset mutatott.

Hozzánk is támadónak érkezett, de Hipp hátrébb tolta, ahol nagyon hasznosan játszott, plusz a szurkolók kiemelten értékelték, hogy szinte meghalt a pályán, küzdött, szívvel-lélekkel ment előre.
Egyébként amikor a 90-es években megye III-ban fociztam, volt egy meccsünk, ahol a bemelegítéskor megsérült a balhátvédünk. Az edzőnk- aki egy korábbi (70-es évek) NB I-es játékos volt - a cserék közül az egyik csatár srácnak szólt, hogy játszani fog, de nem akarja megbolygatni a csapatot, így balhátvédnek kellene lenni. A srác elvállalta, és levette a pályáról az ellenfél legjobb játékosát. Azután örökre ő lett a csapat balbekkje.
########################
HAJRÁ HALI!

Vissza: “www.nb1.hu”