Szerződéshosszabbításokat jelentett be a Vidi

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2019.01.09. 17:37

Méghozzá alapemberekét.

A magyar válogatott Fiola Attila, valamint a zöld-foki szigeteki Stopira is szerződést hosszabbított a bajnoki címvédő MOL Vidi FC labdarúgócsapatával.

„Örülök, hogy a következő években is a Vidiben játszhatok. Minden egyes szezonban a bajnoki címre törünk, ez most sincs másképp, illetve a Magyar Kupát nem sikerült megnyernünk az elmúlt években, így azt is szeretnénk elhódítani. Nyáron ismét megcélozzuk valamelyik csoportkört, a legnagyobb álom természetesen a Bajnokok Ligája főtáblája" - fogalmazott a klub honlapján a 27-szeres válogatott 29 éves hátvéd, aki 2016 óta erősíti az együttest, azóta 78 mérkőzésen szerepelt a csapatban.

A 30 esztendős Stopira 2012-ben szerződött a Vidihez, melyben eddig 149 NB I-es és 36 nemzetközi kupatalálkozón szerepelt. A Zöld-foki Köztársaság válogatottjában 28-szor játszott.

A klub honlapja azt nem közölte, hogy a két labdarúgó mennyi időre kötelezte el magát a csapathoz.

Az OTP Bank Ligában jelenleg második székesfehérváriak kedden jelentették be, hogy szerződtették a 48-szoros válogatott Elek Ákost.

Gunners
Aranylabdás

Re: Szerződéshosszabbításokat jelentett be a Vidi

HozzászólásSzerző: Gunners » 2019.01.10. 09:35

Örülök neki hogy maradnak, további sok sikert! Fiola kicsit csökkenthetné a sárga lapok számát, aminek szerintem több mint a felét felesleges faszságért kapja.
Go Gunners Hajrá Videoton

inreallife
Sztár

Re: Szerződéshosszabbításokat jelentett be a Vidi

HozzászólásSzerző: inreallife » 2019.01.10. 12:44

Gunners írta:Örülök neki hogy maradnak, további sok sikert! Fiola kicsit csökkenthetné a sárga lapok számát, aminek szerintem több mint a felét felesleges faszságért kapja.

Fiola elegge hulladek jatekos, de a Stopira magasan az egyik legjobb a posztjan, szerintem.
kubatov takarodj!

Vissza: “www.nb1.hu”