Bemutatkozott a Puskás Akadémia új vezetőedzője

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2019.01.03. 14:27

Kegyetlen lesz az első öt bajnokija.

Csütörtök délben megtartotta első felcsúti sajtótájékoztatóját december végén kinevezett vezetőedző, Radoki János, aki olyan nagyságoktól tanulta a szakmát, mint Ralf Rangnick és Armin Veh.

A bemutatkozó sajtókonferencián Komjáti András klubigazgató és Tóth Balázs sportigazgató is az újságírók rendelkezésére állt. Komjáti András tájékoztatta a résztvevőket, hogy december közepén vettük fel a kapcsolatot Radoki Jánossal, aki a tárgyalásokra rendkívül felkészülten érkezett, és nagyon jó benyomást tett a szakmai vezetésre.

„ Úgy vélem, a vezetésével előrelép az együttes. Tudtuk, hogy a Greuther Fürthnél dolgozott együtt magyar játékosokkal, ezért megkerestük őket, és ők is egyöntetűen azt állították: Radoki János kiváló szakember” – mondta klubigazgatónk.

A kifejezetten oldott hangulatú sajtótájékoztatón Radoki János készséggel válaszolt a zsurnaliszták kérdéseire, szóba került játékos-pályafutása is, többek között a Hansa Rostock elleni, négy ulmi kiállítást – többek között az övét is – hozó találkozó, valamint magyar válogatott kerettagsága is. Szakmai kérdésekre válaszolva a 46 éves szakember kiemelte: a dinamikus, sok futást követelő támadófutball híve, és szívesen épít be fiatalokat csapataiba.

„Ha egy házat építek, a pincével kezdem, az alapok nélkül nem tudjuk felhúzni a tetőt, azaz a védekezés számomra is rendkívül fontos. Ugyanakkor a letámadásos támadófutball mellett köteleztem el magam, amelyben óriási szerepet kap a futómennyiség, csakúgy, ugyanakkor a támadások felépítéséhez rengeteg labdás gyakorlat kell” – ismertette edzői filozófiáját trénerünk.

Radoki János arról is beszélt, hogy jól ismeri a Puskás Akadémiát, két éve járt először intézménykben, mert érdekelte az ott folyó szakmai munka, amelyet kiválónak ítél. Azt is elmondta: szakmailag két német nagyágyútól, Ralf Rangnicktól, illetve Armin Vehtől tanulta a legtöbbet.

Leendő tanítványaival péntek délután találkozik először, edzést is ekkor vezényel először Szolnoki Rolandéknak. A Puskás Akadémia a jövő hét végén két hétre Dél-Spanyolországba utazik edzőtáborba, a tavaszi bajnoki etapot a kilencedik pozícióból az első öt helyezett ellen kezdi, sorrendben a MOL Vidi FC, a Honvéd, az Újpest, a Ferencváros és a Debrecen lesz az ellenfél.

„Mindegy, hogy az első vagy az utolsó öt helyezetett ellen játszunk, minden meccsen egyetlen célunk van: a győzelem” – jelentette ki Radoki János.

RC
Moderátor

Re: Bemutatkozott a Puskás Akadémia új vezetőedzője

HozzászólásSzerző: RC » 2019.01.04. 05:05

Annyira lesajnálják, hogy még akár be is válhat. Szerintem hozza magával Richard Magyart is, és lesz egy újabb honosított válogatott fodbalistánk.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2019.01.04. 08:58

RC írta:Annyira lesajnálják, hogy még akár be is válhat. Szerintem hozza magával Richard Magyart is, és lesz egy újabb honosított válogatott fodbalistánk.
Tartok tőle,hogy a Benczésnél jobb lesz és így nem örülhetünk a végén a kiesésüknek.
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2019.01.04. 10:05

RC írta:Annyira lesajnálják, hogy még akár be is válhat. Szerintem hozza magával Richard Magyart is, és lesz egy újabb honosított válogatott fodbalistánk.

Egy mindenhol megbukott edző, aki semmilyen szinten nem ismeri a hazai viszonyokat? Nem épp a siker záloga.
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

BEARGRYLLS
Sztár

HozzászólásSzerző: BEARGRYLLS » 2019.01.04. 11:21

Sok sikert!
Szívünk zöld-fehér, mindennél többet ér...
FK Anzsi Mahacskala

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2019.01.04. 11:44

kívánok neked sok sikerélményt a következő munkahelyeden
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

S.O.A.D.
Sztár

HozzászólásSzerző: S.O.A.D. » 2019.01.04. 12:41

ManBat írta:

Egy mindenhol megbukott edző, aki semmilyen szinten nem ismeri a hazai viszonyokat? Nem épp a siker záloga.

Azért a mindenhol megbukott egy kicsit erős jelző, ha azt nézzük, hogy ez a második csapata vezetőedzőként. Ettől még lehet jó szakember, de ezt majd inkább bizonyítsa máshol.

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2019.01.04. 13:00

BEARGRYLLS írta:Sok sikert!
visszamennyé! :mad:
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2019.01.04. 14:05

nb1.hu12 írta:a 46 éves szakember kiemelte: a dinamikus, sok futást követelő támadófutball híve, és szívesen épít be fiatalokat csapataiba.

Benczés is elmondta, szívesen épít be fiatalokat, aztán milyen büszke volt, hogy 1 db akadémista bemutatkozott (amúgy alapember nem lett).
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

BEARGRYLLS
Sztár

HozzászólásSzerző: BEARGRYLLS » 2019.01.04. 14:40

MindigÚjpest írta:

A kiesőjelöltek közül csak velük és a Várdával nem szimpatizál senki.Én velük vagyok :)
Szívünk zöld-fehér, mindennél többet ér...
FK Anzsi Mahacskala

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2019.01.04. 15:14

BEARGRYLLS írta:
MindigÚjpest írta:

A kiesőjelöltek közül csak velük és a Várdával nem szimpatizál senki.Én velük vagyok :)
Orvosnak mutasd meg magad.

dingo
Sztár

HozzászólásSzerző: dingo » 2019.01.04. 18:05

ManBat írta:

A legtöbb edző mindenhol megbukik előbb utóbb, még ha egy zseni is és többszörös bajnokis. Ugye nem kell példákat mondanom
ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS! :D

"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2019.01.04. 18:45

ManBat írta:

Massimo Morales pl egy német 3. ligás és egy cseh csapatnál bukott meg, mielőtt Kispestre érkezett volna, aztán ott egy októberben még kieső helyen lévő csapattal a 6. helyen végzett. Az összmérlege is pozitív lett, sőt, ő maga mondott le, mert összekülönbözött Hemivel (milyen meglepő)
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

SAW
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: SAW » 2019.01.04. 21:46

ManBat írta:

Akkor rendben.
Elengedhetnélek... de nem válna javadra.

Vissza: “www.nb1.hu”