pmatyi írta:Gunners írta:RAUL7 írta:Melyik?
Jogos a kérdés, de most éppen a szerelőre gondoltam. Hiába na! Tudni kell szakmát választani.
Elkepeszto ez a habonyi pszichológia. Minden ami Mészáros Lőrinc neve alatt fut az az Orbán család maganvagyona. Mégis a teljes ellenzék gazszerelőzik, meg jó helyre születettezik. Közben Orbán meg bevall 700k folyószámla tartott pénzt és kurvara röhög mindenkin. A szaros családja meg 12 millió forintos karorakkal mászkál, miközben Trump beeri egy 8 millióssal, Obama meg 400$ossal. Egyre inkább mugabe vagy idi amin tempó ez, annyi különbséggel, hogy itt le se kell lőni senkit, mert 10 ezer forintért eladja az ország fele a saját jövőjét.
én önmagamat a leszarom az egészet táborba pozicionálom, de azt gőzerővel teszem, mármint a leszarást
kicsit se érdekel ki lop, mert itt (és talán mindenhol) a teteje lop, lopott és lopni fog, a történelem soha nem szólt arról, hogy a többségnek jó lett volna a sorsa, a vonalak mindig úgy voltak meghúzva, hogy a fentről lefelé szélesedtek a sávok, legfeljebb a tagolás iránya és módszertana változik mindig és sajnos egyre több a fajtársunk a bolygón ami szintén nem tesz jót ennek az egész bohózatnak
a jövőnk még ennyire sem izgat, a saját sorsomat amennyire tudom elrendezem, a mi életfüggvényünk amúgy sem volt túl bonyolultra tervezve, fosból kulába a szaron át
az utódok jövője meg azt kell mondjam még ennyire sem izgat, legyen az ő kezükben mihez kezdenek ezzel az örökölt helyzettel, éljenek meg a forró jég hátán vagy csináljanak forradalmat maguknak, húzzanak el a Marsra vagy amire képesek lesznek, nekünk sem nyúlt bele senki, hogy könnyebb legyen, küzdjenek ők is, állítólag amúgy is erről szól a lét a nagy megmondók szerint