Ronaldóék elbúcsúztak a kupától
Re: Ronaldóék elbúcsúztak a kupától
sajna borítékolható volt. de ahogy mondtam én nem bánom, hogy kevesebb meccs lesz. csak még több sérült lenne.
csecsko5 írta:sajna borítékolható volt. de ahogy mondtam én nem bánom, hogy kevesebb meccs lesz. csak még több sérült lenne.
Akkor miért nem estek ki hamarabb? Azon a két meccsen (elődöntők) már nem múlna semmi.
- MindigÚjpest
- fanatikus
cink.
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!
RAUL7 írta:csecsko5 írta:sajna borítékolható volt. de ahogy mondtam én nem bánom, hogy kevesebb meccs lesz. csak még több sérült lenne.
Akkor miért nem estek ki hamarabb? Azon a két meccsen (elődöntők) már nem múlna semmi.
hogyne múlna. akik tudnak játszani minden meccsen végig fent kell legyenek mert nincs cseréjük, nem mindegy hogy 2 vagy 4 meccset tolnak 2 hét alatt. amúgy meg miért estek volna ki hamarabb? ezt csak arra mondtam, ha már kiestek én nem bánom annyira mintha a BL-ből zúgtak volna ki.
- Depista
- Aranylabdás
csecsko5 írta:sajna borítékolható volt. de ahogy mondtam én nem bánom, hogy kevesebb meccs lesz. csak még több sérült lenne.
én innentől kezdve pedig el tudom képzelni,hogy esetleg triplázik a Barsza. :D
Depista írta:csecsko5 írta:sajna borítékolható volt. de ahogy mondtam én nem bánom, hogy kevesebb meccs lesz. csak még több sérült lenne.
kupát simán behúzzák, bajnokságot azért remélem nem adjuk le, bl meg kitudja
- Adamek
- Flegma
Depista írta:csecsko5 írta:sajna borítékolható volt. de ahogy mondtam én nem bánom, hogy kevesebb meccs lesz. csak még több sérült lenne.
én is, három ezüsttel
kupa a Trikóé, bajnokság a Sevillaé, BL a Napolié
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi