December 24., hétfő
10.00: Marco Rossi szövetségi kapitány üzenete

December 24., hétfő
10.00: Marco Rossi szövetségi kapitány üzenete
Reginald McFreez írta:A K(k)arácsony az kis vagy nagy kezdőbetű? Sosem tudom.
SuperDepor írta:hol játsszák ?
Adamek írta:lement az első harmad, a halászlé és a ponty szép gólokat szerzett, de a zserbó szépített

Reginald McFreez írta:Adamek írta:lement az első harmad, a halászlé és a ponty szép gólokat szerzett, de a zserbó szépített
A zserbó itt kispadra került, ellenben a csatni és a svéd gombasaláta kőkemény kettős hátvédsort biztosított a pulykaszárnynak és a hústortának, a lilakáposztának, a kacsának...
Ja, és tegnap megitunk egy üveg barna színű vörösbort, azóta mindenki fosik, kivéve én. Illetve én is, de én mindig fosok italozás után, szóval... poén? Reggel ettem két szalámis szendvicset egy deci jimbbeammel.
Következtetés?
SuperDepor írta:Reginald McFreez írta:Adamek írta:lement az első harmad, a halászlé és a ponty szép gólokat szerzett, de a zserbó szépített
A zserbó itt kispadra került, ellenben a csatni és a svéd gombasaláta kőkemény kettős hátvédsort biztosított a pulykaszárnynak és a hústortának, a lilakáposztának, a kacsának...
Ja, és tegnap megitunk egy üveg barna színű vörösbort, azóta mindenki fosik, kivéve én. Illetve én is, de én mindig fosok italozás után, szóval... poén? Reggel ettem két szalámis szendvicset egy deci jimbbeammel.
Következtetés?
az a kérdés, h barnát, vöröset vagy kéket fostok tőle
Adamek írta:SuperDepor írta:Reginald McFreez írta:A zserbó itt kispadra került, ellenben a csatni és a svéd gombasaláta kőkemény kettős hátvédsort biztosított a pulykaszárnynak és a hústortának, a lilakáposztának, a kacsának...
Következtetés?
az a kérdés, h barnát, vöröset vagy kéket fostok tőle
Rostockban gazdag étkezés mellett egyértelműen barna és kiadós
Maradonapoli írta:Adamek írta:SuperDepor írta:az a kérdés, h barnát, vöröset vagy kéket fostok tőle
Rostockban gazdag étkezés mellett egyértelműen barna és kiadós
Nem is mondtad, hogy Mecklenburg-Elő-Pomerániában kariztok, mint '44-ben!
Adamek írta:Maradonapoli írta:Adamek írta:Rostockban gazdag étkezés mellett egyértelműen barna és kiadós
Nem is mondtad, hogy Mecklenburg-Elő-Pomerániában kariztok, mint '44-ben!
naja
jövőre Nha Trangban lesz a buli, napalm illatára ébredünk
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 13 vendég