FTC: légiósok távozhatnak

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.12.12. 09:43

Dolgoznak az érkezőkön is.

Mint tegnap ismeretessé vált, a BATE lejáró szerződésű, fehérorosz támadója Nyikolaj Szignyevics, illetve Ihor Haratin, ukrán védő is az FTC célkeresztjében van. 

Lehet viszont, az is sokatmondó, amit Hajnal Tamás mondott az M4 Sport egyik műsorában. Hajnal ugyanis elárulta, hogy Buenos Airesben volt a Boca Junios-River Plate Libertadores-kupa döntő első meccsének az idején. De mint mondta, nem a találkozón volt és nem amiatt utazott az argentin fővárosba.

Mint ismeretes, Hajnal a visszavonulása után az FTC játékospolitikájának a fejlesztésében kapott feladatot, a kinevezése után ezt nyilatkozta: „A legfontosabb cél, hogy a klubnak jó játékosokat találjunk, ennek a megszervezése összetett feladat. E munka elvégzése nagyrészt rám hárul.” 

A zöld-fehérek az elmúlt időszakban előszeretettel igazoltak a dél-amerikai piacról.

Ha viszont lesznek érkezők, akkor nem nehéz kitalálni, hogy távozók is lesznek, ezzel kapcsolatban Szerhij Rebrov vezetőedző már lenyilatkozta, ők a légiósok közül kerülhetnek ki. 

Nyilván azok közül, akik kevesebbet játszottak.

Adamek
Flegma

Re: FTC: légiósok távozhatnak

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.12.12. 10:20

mi minden földrész minden régiójában megtaláljuk a fost, kétségem sincs, hogy továbbra is hozzuk majd a Fingóbaszókat és jó ha 10-re jut egy használható spíler (aki marad fél évet)
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

BSTH

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.12.13. 07:34

Lenyilatkozta, megfutotta...pátok fasza.

BSTH

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.12.13. 07:35

Adamek írta:mi minden földrész minden régiójában megtaláljuk a fost, kétségem sincs, hogy továbbra is hozzuk majd a Fingóbaszókat és jó ha 10-re jut egy használható spíler (aki marad fél évet)

Annak idején Nacer volt az aktuális légiós sztár. Én is bírtam.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.12.13. 08:32

BSTH írta:
Adamek írta:mi minden földrész minden régiójában megtaláljuk a fost, kétségem sincs, hogy továbbra is hozzuk majd a Fingóbaszókat és jó ha 10-re jut egy használható spíler (aki marad fél évet)

Annak idején Nacer volt az aktuális légiós sztár. Én is bírtam.

pedig mekkora fos volt ő is itt
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2018.12.13. 08:41

BSTH írta:Lenyilatkozta, megfutotta...pátok fasza.

Olyan fasz vagy bazmeg... annyit nyihogsz ilyenek miatt, hogy elkezdte bántani a szemem...
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

BSTH

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.12.13. 08:44

Reginald McFreez írta:

Olyan fasz vagy bazmeg... annyit nyihogsz ilyenek miatt, hogy elkezdte bántani a szemem...

Szomat se érdekli. Nincs igazam? Lenyilatkozta, betámadta. Szarnak a magyar nyelvre.

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2018.12.13. 08:55

BSTH írta:
Reginald McFreez írta:

Szomat se érdekli. Nincs igazam? Lenyilatkozta, betámadta. Szarnak a magyar nyelvre.

Jól van az. Bevállaltad, hogy ezek miatt - jogosan betámadod az "írókat". Annyi biztos, hogy a betámadásaidat nem tudják, vagy nem akarják levédekezni, újra meg újra megpróbálkoznak az előrepasszokkal.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?

BSTH

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.12.13. 09:00

Reginald McFreez írta:
BSTH írta:
Reginald McFreez írta:Olyan fasz vagy bazmeg... annyit nyihogsz ilyenek miatt, hogy elkezdte bántani a szemem...

Jól van az. Bevállaltad, hogy ezek miatt - jogosan betámadod az "írókat". Annyi biztos, hogy a betámadásaidat nem tudják, vagy nem akarják levédekezni, újra meg újra megpróbálkoznak az előrepasszokkal.

Gyenge vagy.

Ferencváros // Man Utd
BL-menõ

HozzászólásSzerző: Ferencváros // Man Utd » 2018.12.13. 09:24

BSTH írta:
Reginald McFreez írta:
BSTH írta:Szomat se érdekli. Nincs igazam? Lenyilatkozta, betámadta. Szarnak a magyar nyelvre.

Gyenge vagy.

Begyengült.
29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2018.12.13. 09:28

BSTH írta:
Reginald McFreez írta:
BSTH írta:Szomat se érdekli. Nincs igazam? Lenyilatkozta, betámadta. Szarnak a magyar nyelvre.

Gyenge vagy.

Kép

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.12.13. 09:52

BSTH írta:
Reginald McFreez írta:

új idők új szavai

BSTH

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.12.13. 11:40

Reginald McFreez írta:
BSTH írta:
Reginald McFreez írta:Jól van az. Bevállaltad, hogy ezek miatt - jogosan betámadod az "írókat". Annyi biztos, hogy a betámadásaidat nem tudják, vagy nem akarják levédekezni, újra meg újra megpróbálkoznak az előrepasszokkal.

Gyenge vagy.

Kép

:D

Vissza: “www.nb1.hu”